Jak na obsahový marketing? Pomůže vám WhitePress

Bez obsahového marketingu se dnes neobejde žádný úspěšný produkt nebo značka. Co to ale vlastně ten obsahový marketing je a jak můžete jednoduše využít jeho sílu co nejefektivněji a bez zbytečných starostí?

Jak na obsahový marketing? Pomůže vám WhitePress
Foto: Pexels

Jak na obsahový marketing? Pomůže vám WhitePress

Potřebujete zvýšit povědomí o vašem produktu či značce nebo zvýšit návštěvnost vašich internetových stránek? Využijte sílu obsahového marketingu. Obsahový marketing neboli content marketing je strategický marketingový přístup zaměřený na vytváření a publikaci hodnotného a relevantního obsahu s cílem přilákat a udržet si jasně definované publikum.

Zní tahle definice složitě? Jde prostě o to publikovat na relevantních místech relevantní články, blogové příspěvky, ale také třeba příspěvky na sociálních sítích, videa nebo infografiky, které čtenáře informují o vašem produktu nebo službách. Odkazy z takových článků navíc posilují vaše webové stránky v očích vyhledávačů a tím přirozeně zvýší jejich návštěvnost.

Zní to ještě pořád komplikovaně? Oslovování vydavatelů, hledání copywriterů, hlídání toho, zda všichni dodrželi termíny a další podmínky zadání. To všechno může zabrat spoustu času. Ale také nemusí, pokud využijete některý z internetových portálů, které se obsahovým marketingem zabývají, jako je třeba WhitePress - Platforma pro obsahový marketing a SEO.

Jak to funguje?

Po jednoduché registraci na WhitePress vložíte svůj vlastní článek nebo si tu objednáte jeho napsání od ověřených a spolehlivých copywriterů, se kterými WhitePress spolupracuje.

Pak si podle intuitivního vyhledávače vyberete vydavatele, který přesně vyhovuje vašim požadavkům. WhitePress nabízí publikování na stovkách ověřených portálů, které vyhovují jeho přísným kritériím. A zdaleka nejde jen o české vydavatele. WhitePress dokáže zařídit publikace ve více než dvaceti jazycích.

Pokud si objednáte i napsání článku, můžete ještě před vydáním zkontrolovat, zda splňuje všechny vaše požadavky, a pak už vše můžete nechat na WhitePressu. Platforma pohlídá, zda článek skutečně vyšel, zda jsou v něm odkazy podle zadaných parametrů a následně ještě dvanáct měsíců monitoruje, zda je článek stále aktivní a zda vydavatel neporušil žádné podmínky. Kdyby k tomu náhodou došlo, zaměstnanci WhitePressu vydavatele sami kontaktují a situaci s ním vyřeší.

Služby nejen pro inzerenty

WhitePress je v podstatě platforma, která automatizuje komunikaci mezi inzerenty, vydavateli a copywritery. To znamená, že jeho služby mohou využít všechny tři skupiny uživatelů. Inzerent těží z toho, že si může nechat své články jednoduše napsat a publikovat. Majitelé webových stránek nebo blogů mohou na WhitePressu nabídnout prostor pro publikaci a být za to náležitě oceněni. A šikovní copywriteři se na platformě mohou zaregistrovat a po ověření vydělávat na psaní zadaných článků. WhitePress to pak vše zastřeší, pohlídá dodržení všech podmínek a zprocesuje všechny platby.

Tím ve výsledku ušetří všem třem skupinám svých uživatelů spoustu času a starostí i prostředků. Chcete vědět více? Podívejte se přímo na stránky WhitePressu.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY