Bonky.cz - recenze, e-shop a dodací lhůta

Bonky jsou rozsáhlým internetovým obchodem, kde se dá sehnat snad všechno. Podívejte se proto na naši recenzi, jak si obchod stojí, jak se dá zboží vrátit a jak vlastně tento e-shop funguje. Jedná se o podvod nebo o regulérních e-shop?

RecenzeOblečeníReklamaceDodací lhůta

Bonky.cz - recenze, e-shop a dodací lhůta
Foto: Pixabay

Hodnocení Bonky e-shopu: 1/10

  • Dodavatelé jsou pouze z Číny, což ve výsledku znamená velmi nízkou kvalitu zboží.
  • Vrácení zboží probíhá pouze za velmi specifických podmínek, na které je mnohdy velmi složité dosáhnout.
  • Doprava trvá velmi dlouho a prakticky můžete zboží obdržet až za 365 dní.

Bonky: ukončení činnosti

V současnosti Bonky.cz na internetu už nenajdete. Před několika měsíci ukončil provozovatel činnost tohoto pofiderního „e-shopu“.

Bonky: recenze

Bonky nejsou e-shopem v pravém slova smyslu. Jedná se vlastně o nákupní galerii, která je však napojena na dodavatele s Číny. Co to znamená pro vás jako nakupující? V prvé řadě se připravte na to, že dodací lhůty jsou opravdu velmi dlouhé. Přece jen, než zboží z Číny dorazí do Evropy, nějakou chvíli to zabere.

Prakticky tak můžete na zboží čekat i několik měsíců. A to rozhodně nechcete. Podle obchodních podmínek navíc zjistíte, že provozovatel platformy, Portal LLC, pochází ze Spojených Arabských Emirátů. Tento provozovatel je pak uveden také u e-shopu Balando, Juum nebo Rivalenti. Ani jeden z těchto e-shop není zrovna kladně hodnocen.

Oznámení na tento e-shop chodí také na Českou obchodní inspekci. Na stránkách e-shopu naleznete okno informující o tom, že 97 % zákazníků e-shop doporučuje, případně že se můžete těšit na bezpečné doručení pracovníkem České pošty. Rozhodně na tyto triky nespoléhejte.

Bonky oblečení

Na Bonky „seženete“ opravdu cokoli. Od hraček až po oblečení. Zapomeňte ale na výraznějších kvalitu. Všechno zboží totiž pochází z Číny. To koneckonců přiznává i samotný e-shop ve svém seznamu prodávajících.

V případě, že si objednáváte nějaké oblečení, pravděpodobně vám jeho velikost nebude vůbec sedět. Stejně tak bude velký problém s výše zmíněnou kvalitou. A reklamace? Na tu asi také rovnou zapomeňte. V obchodních podmínkách má totiž přímo uvedeno, že: „Provozovatel neodpovídá za jakost a kvalitu zboží ani za soulad zboží s ČSN či evropskými normami“. Není to kouzelné?

Bonky reklamace a vrácení zboží

Pojďme se tedy podívat blíže na reklamace. Podle stejných obchodních podmínek bude provozovatel laskav a reklamace vyřídí u dodavatele za vás. Zboží, které reklamujete ale musí splňovat hned několik zásadních parametrů, aby se někdo reklamací vůbec zabýval. Jaké podmínky to jsou?

Reklamovat můžete pouze zboží, které jste obdrželi maximálně před sedmi dny. Zboží jste reklamovali výhradně přes formulář, který najdete na webových stránkách Bonky. A třetí věc, zboží, které reklamujete nesmí nést žádné známky použití.

Sečteno podtrženo bude reklamace zboží velmi složitá, podle dostupných informací jsou reklamace spíše nevyřízené než vyřízené. Znovu vás tedy před nákupem v tomto e-shopu varujeme. S největší pravděpodobností totiž budete zklamáni.

Bonky dodací lhůta

Jestliže nakoupíte u e-shopy Bonky, podle informací o dopravě byste zboží měli obdržet od 10 do 40 pracovních dní! To prakticky znamená několik týdnů až měsíců. Zároveň ovšem můžete ve stejných informacích a podmínkách narazit na následující větu:… a dalších velmi ojedinělých situacích prodloužit dodací lhůtu až na 365 dní.

Prakticky tak můžete dnes objednat a za rok obdržet. Jestli tak uvažujete o nákupu na e-shopu například na Vánoce, nejspíš se zbožím budete moci počítat až na příští rok. E-shopu bonky.cz se proto vyhněte velkým obloukem. Ušetříte peníze, čas i vaše nervy.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



Komentáře

Důrazně opakuji, nenakupujte v tomto e-shopu. Nebudete mít ani zboží, ale ani peníze. Jsou to šmejdi. Nepodporujte je, zloděje. Jsou to zloději, kteří vydělávají na druhých a stát nic nedělá. Nenakupujte u nich. Jsou to zloději, musí tuto zlodějskou činnost ukončit. Neobjednávejte, mám vlastní nepříjemné zkušenosti!!!!!!!!!!!!!!

Hlavně na tomto e-shopu nenakupujte. Nedůvěrohodný dodavatel. Mám hodně špatné zkušenosti. Nedodržení dodací lhůty, nekvalitní zboží, nedodání části zboží, vůbec neuznává reklamaci a nereaguje a nepřebírá písemnosti. Důrazně upozorňuji, od těchto šmejdu nenakupujte!!!!!

Uz nikdy vice, zbozi jsem objednala pred rokem a pul a nemam stale nic, absurdni! Po 3 mesicich, kdy se nic nedelo, mi dopovedeli na mail, ze doruceni muze trvat az 365 dni! Ovsem ani tento dabelsky termin evidentne nestacil…

Bohužel jsme v prosinci 2022 objednali několik kusů zboží. Drobnější kusy dorazily někdy za čtvrt roku, ale na dražší zboží čekáme již osm měsíců. Zjistěte si, jaké e-shopy dotyčný provozuje, a vyhněte se jim obloukem.

Na Bonky jsem objednala boty do vody, dvoje, zaplatila, ale už tomu bude rok, co jsou na cestě a ještě nedorazili. Chtěla jsem odstoupit od smlouvy už druhý den po objednání, kdy jsem zjistila, co je to za obchod. Bylo mi odpovězeno, že zboží je na cestě a že od smlouvy mohu odstoupit, až po obdržení zboží, a to jen do sedmi dní od dodáni. Tak jestli ke mě boty putují už skoro rok, tak já to mám stihnout do týdne. Tak to tak vypadá, že se mi boty zatoulaly po světě a nebo se někde koupou, ale beze mne.

nemyslim si , ze by mel byt clovek obezretnejsi, jak je mozne dopatrat se 100% pravdy

Ceska inspekce by mela zasahnout, tohle si preci nemohou dovolovat

oni meli byt obezretnejsi, kdyz si vybirali dodavatele, obohacuji se na normalnich lidech,
jednoduse kradou

👎🏻

nic odtud nekupujte, hlavne predem neplatte👎🏻

big fat zero

bonky.cz=bobky.cz

to je to , co dostanete

zaplatite a nedostsnete nic

15. 12. 2022 objednáno. Nedošlo ani potvrzení na mail, že vše bylo zaplaceno a v pořádku. Napsala jsem na info, kde mi objednávku potvrdili a poslali číslo, pod kterým ji můžu sledovat. Tato objednávka dodnes (20. 6. 2023) stále neexistuje a nelze ji tedy sledovat. Po opakovaných dotazech ohledně neexistující zásilky mi bylo napsáno, ať čekám, že x zásilek dojde do 14 dnů, další x do měsíce (já čekala už tři měsíce, ale to je neodradilo od toho, mi odepisovat úplně mimo můj dotaz). Pak to někdo uzravřel s tím, že mám smůlu a nemám nárok na vrácení peněz. Pročetla jsem jejich stránky a našla reklamační formulář. Ten jsem vyplnila. Po dalším měsíci jsem je musela znovu urgovat, aby mi napsali, že reklamaci uznávají. Pak jsem jim po nějaké době znovu musela napsat, že mi i přesto žádné peníze nepřišly. Nakonec mi po 6 měsících intenzivní komunikace a z mé strany už i pohrozením, že vše předám dalším subjektům, peníze vrátili, ale bez poštovného a balného.
Velmi nedoporučuji a 6 měsíců intenzivní komunikace, kdy jeden píše o voze a druhý o koze, je opravdu jen pro otrlé. Jejích taktika je asi tak dlouho nereagovat a pak odepsat na něco jiného, že to kupující vzdá.

Také obchod nedoporučuji,rok a půl mám objednaný dárek.Stale je prý na cestě 😀Moje chyba ,že jsem si nepřečetla recenze a dárek obj.na rychlo.

Když to tu čtu, vidím, že poučených jako já je mnoho. Objednávka zaplacená 22.12.2022 a dosud nic. Chtěla jsem udělat radost tříleté holčičce batůžkem beruškou, ale pokud to ještě dorazí, obávám se, že už z něj bude vyrostlá. V dnešní době musíme být jednoduše obezřetnější, to je ponaučení. Mám štěstí, že jsem si neobjednala za tisíce, ale jen za stovky…

20.12.22 objednáno, dodnes nedodáno! V zadnem pripade si nic neobjednavejte!!!! Podvod! Podvod!

Bohužel i já naletela🤦‍♀️v listopadu objednáno a stále nic,zrušení nešlo a koncem února mi přišlo oznámení, ze zásilka je na cestě, ale stále nemám .Ať se někdo postará, aby nemohli dal podvádět lidi😑

Bohužel i já naletěla.Od 6.2. objednané zaplacené zboží(ne úplně málo peněz),dodnes nedorazilo.Myslím že by tohle nemělo procházet,tím to způsobem okrádání lidí.

Připojuji se k negativním ohlasům. Vesta objednaná ve velikosti L odpovídá sotva velkosti S, o kvalitě materiálu ani nemluvím, dodací Lhůta 2 měsíce, r
reklamace neuznána:-( Rozhodně se nákupu na těchto stránkách vyvarujte!!!

Jsou to podvodníci. Měl by zasáhnout státní orgán a zrušit je. Reklamace neberou a zboží je tragické. Nechápu že stále mohou fungovat. Bohužel to je chyba našich nefunkčních institucí.

Nic nekupujte, podvodníci. Zboží mám zaplacené více jak 60dnů a stále nic.

Takovéto rádoby eshopy by měly být zablokovány.

Zapomněla jsem dodat, že se také klidně k hromadné žalobě přidám. Petra.hablovaa@seznam.cz

Nekupujte nic od těch šmejdů z BONKY. 16.12. Objednána vyhřívaná vesta měla být k Vánocům, uvádějí, že mají skladem a dodání do 3 prac. dnů. Přišla na konci března, kdy ani nevyužiji, když je jaro. Litr v háji a odstoupit od smlouvy nelze, a reklamaci neuznají. Mimo to velikost 4XL je tak možná L a vyhřívání je pouze na jedné straně zad přitom mělo být vpředu i vzadu po cele délce 🤦🏼‍♀️ KATASTROFA už nikdy více

Zdravim všechny podvedené,pokud se chcete přidat k podání trestniho oznámení napiste mi.na email jana.nesrstova@seznam.cz. Vše řeším s Čoi.Už se nwkdo musí postarat o to,aby konečně přestali okrádat lidi.Zdravím všechny

SLUŠNÍ LIDÉ,OD TÉTO PODVODNÉ FIRMY RUCE PRYČ, DIVIM SE,ŽE TO JEŠTĚ NIKDO NEZAKÁZAL A FIRMIČKA JEDE VESELE DÁL....PODVOD ... LŽI...OKRÁDÁNÍ...NEPODPORUJTE TAKOVÉ PODVODNÍKY...???????!!!!!!

Já jsem objednal 7.12.2022 pro mého mladšího bratra povlak na polštář s motivem hry Fortnite. Měl to být jako dárek k Vánocům. Říkal jsem si, že když to objednám, tak by to mělo do Vánoc přijít. Vůbec jsem netušil, že se nejedná o český e-shop. Naštěstí to byla objednávka jen za 229 Kč. Zaplatit chtěli pochopitelně předem a prý hned jak zaplatím, bude zboží zabaleno a odesláno.Týden čekám a nic... Tak jim píšu a přišla mi pouze automatická odpověď. Tak jsem čekal dál a na začátku února mi přišel e-mail, že je zboží na cestě. Čekám dál víc jak měsíc a předevčírem (21.3.2023) zboží dorazilo Českou poštou, ovšem kvalita je hrozná. Místo 100% bavlny přišel kus uměliny se zipem vypadající jako pytel na brambory. Na Bonky už nikdy víc, stačilo. Čekal jsem víc jak 3 měsíce a opravdu stačilo!!!

Podvodníci!!!Dodnes jsem neobdržela objednané zboží. Objednávku jsem realizovala začátkem ledna. Zažalovat je!!!

Naprostá katastrofa.
Dodání bylo do 3 dnů, tak jsem objednala od nich, aby to přišlo co nejrychleji. 86 dní zpět a na email, že chci vrátit peníze, reagují jen informací, že dokonce to mají prý právo prodloužit o dalších 40 dní.
Hromadná žaloba
Ladybird.19@seznam.cz

Bude-li podána žaloba, můžu se přidat.
alenaart@seznam.cz

Zboží zaplaceno a nedodáno do 60 dnů, žádám o zrušení objednávky a vrácení peněz bez úspěchu. Je to podvodný e-shop, který není e-shopem jen zprostředkovatelem. Stát by měl konat. Přidávám se k hromadné žalobě: 1mirrk11@swznam.cz

Nekvalitní plastové pohárky na víno-(chtěla jsem je darovat do domova seniorů dementním klientům) - pokřivené, špatně oříznuté podložky, jeden okraj ulomený. Zabaleny byly jen v síťce, jak dětské bábovičky a v igelitovém sáčku. Za 1000 Kč-12 pohárků. Děs nekvalitní, čekací doba 2 měsíce. Urgování a na konec zklamání. Zboží jsem jim zhodnotila jako fuj, které mě odradí od dalšího obchodování s nimi.

Ano jsou to šmejdi nejhoršího typu. společnosti Top Rise s.r.o. je zločinecká organizace.

Polovina zásilky nepřišla, oblečení o 2 čísla menší jak pro děti, co měla být bavlna byla 100% syntetika - Reklamace typem:
*je nám to velice líto, ale tímto způsobem Vám musíme zdvořile oznámit, že Vaši reklamaci nedoručené zásilky jsme se pokusili vyřídit u dodavatele zboží a bohužel byla ze strany dodavatele zamítnuta. V tomto případě se jedná o finální rozhodnutí ze strany prodejce a i přesto, že jsme dělali vše co bylo v našich silách tak nejsme schopni žádným způsobem ovlivnit rozhodnutí dodavatele. *

Takže na chybějící a nedodanou zásilku neexistuje řešení také lhali otom že tam byla špatná adresa ale jak tam mohla být špatná adresa když polovina nedošla?

Někdo by měl tyhle lidi co provozují stránky bonki vyřadit z evolučního řetězce násilím.

Na druhou stranu jsem se spálil a poučil že je potřeba zjištovat o stránkách nejdříve to špatné a prozkoumávat jestli to nejsou arabi nebo čína ten nejméně věrohodný druh člověka obchodujícího v ČR.

V případě hromadné žaloby mě můžete kontaktovat jako další poškozenou osobu dle jména na @gmail.com. ponechal jsem si kopii obchodních podmínek z doby uzavření a veškerou komunikaci a emaily s bonki.cz

Zboží zaplaceno a nedodáno do 60 dnů, žádám o zrušení objednávky a vrácení peněz bez úspěchu. Je to podvodný e-shop, který není e-shopem jen zprostředkovatelem. Stát by měl konat. Přidávám se k hromadné žalobě: grypar@seznam.cz

Má nehorší zkušenost s nákupem přes internet. Objednané zboží před Vánoci ( měl to být dárek pod stromeček). Dodací lhůta byla u zboží napsaná 5 dní. Nakonec dorazilo po částech. Polovina v únoru a druhá polovina v březnu. Takže až po 50 až 60 dnech. Prostě horor. Nespolehlivý obchod!!!!!

BONKY.CZ jsou opravdu PODVODNÍCI, nic od nich nekupujte, já nakoupila téměř za 1000 Kč v půlce prosince a dnes v půlce března nemám stále nic, jen jejich strohou odpověď e-mailem, že jsem souhlasila s jejich podmínkami a teď mám tedy smůlu, jelikož jsem to jejich podvodnictví vlastně odsouhlasila

15.12.2022 objednáno a zaplaceno zboží za 957,-Kč stále nic nepřišlo...
je březen zboží nikde... Rozhodně nic nekupovat, nedoporučuji !!! Nekoukla jsem na recenze a myslela jsem si, že Bonky.cz je český e-shop :-(

Objednáno a zaplaceno
22.12.2022
No a dodnes je zboží na cestě 😃😃

Také nespokojenost. Ze dvou produktů přišel jeden po vyplnění celního prohlášení po dvou měsících. Druhý produkt není a věřím, že už nebude. Na infolince není osobní operátor, jen číselná obsluha. Na emaily odpovídá systém, že je produkt dohledám a na cestě...a tak stále dokola.
Telefon na přepojení na operátora jsem nenašla. Kdyby někdo věděl, budu ráda.

Nikdy vic. Mikina místo 3XL přišla "M", aspoň má pěkný chlupatý materiál a můžu ušít svojí čivavě obleček z půl metru čtvrtečního látky za 650. Sada speciálních antistatických pinzet obsahovala 1 ks, jinak všechno ostatní v balíku bylo ok. Doručení po dvou měsících, žádné avizo o tom, že to budou doručovat, takže vyzvednuto na poště. Vyplňování celního prohlášení byla neskutečná otrava, ale naštěstí jsem nemusela nic doplácet. Na stránkách se chlubí, jak můžete sledovat stav objednávky,ehm... no chance. Podle toho co tady čtu od ostatních bych se se svou zkušeností asi měla tetelit blahem, jak dobře jsem ve srovnání s nimi dopadla. Reklamaci raději ani zkoušet nebudu, asi by to stálo víc úsilí než užitku.

Veľmi zlá skúsenosť s bonky.sk. Tovar som si objednala 12.10.2022 a riadne zaň zaplatila dopredu, ako sa požadovalo, a bohužial nemám tovar ani peniaze. Po vyplnení reklamačného formularu, po uplynutí najdlhšej lehoty dodania akú si sami uvádzajú, mi prišla odpoveď, že momentálne dodavateľ daný tovar má, takže bol určite odoslaný... a ja si to mám isť hladať na poštu, takže zlyhala pošta a ja. Nie oni.... NIKDY VIAC U NICH NAKUP. A ako čitám, nie som jediná oklamaná.....

Dobrý den, také mám stejnou zkušenost. U zboží za 240 Kč po mě chtějí na poště clo 191 Kč. Přemýšlím, že to nevyzvedne a ať si to v té Číně strčí někam. Dávat dalších 200 Kč za něco hrozného, fakt ne. Nemáte prosím někdo zkušenost s neprebranim zboží a s nezaplacení toho cla? Zda mi nemohou chodit nějaké upomínky atd.

Taky jsem kupovala drobnost,ale jejich pristupem a reakci jsem sokovana.Zlaty Aliexpress.Budu psat negativni hodnoceni vsude,co to jen pujde.(Cekam na zbozi uz tri mesice)

I já jsem bohužel naletěla. Zboží zaplaceno a 3 měsíce nic. Na maily reaguje pouze automat. Kdyby do toho někdo šel, i já bych do žaloby šla. Mail nikol.borkovcova@seznam.cz. Jako v dnešní době nebylo i tak málo podvodníků

Ano, jsou to podvodníci, nechápu, proč se s tím nezabývá nějaká instituce, policie atp. Kupovala jsem drobnost za 300,-, vůbec mě nenapadlo, že ani po třech měsících zboží nedorazí!! Pokud by se někdo rozhodl podat žalobu, ráda se připojím.

BONKY NIKDY VÍCE. Zboží došlo až za půl roku, nejde nikam zavolat, písemně si píšete a počítačem, který nereaguje na Vaše dotazy.Nabízí nižší cenu a dopravu zdarma a při doručení platíte nemalou částku za proclení, během procesu vyplňujete složitý formulář pro celnici. Zboží dojde v nízké kvalitě. Vyhněte se tomuto e shopu.

16.11.2022 OBJEDNÁVKA ZA 3000,-PŘIŠLI MI,ZATÍM,DVĚ VĚCI.Kvalita,že by jeden brečel a reklamace?NEUZNÁVÁ SE.Nekupujte od nich nic.Jsou to podvodníci.

Také naletěl. Objednávka začátkem prosince, a doteď nic.Zboží skladem,nenapadlo mě, že to není e-shop. Nekupovat

0/10 - zboží dorazilo po 4 měsících, bylo potřeba doplatit poplatek za celní řízení pomalu vyšší než cena produktu.
NEDOPORUČUJI

Objednavka mi přišla po 2,5 měsících. Musel jsem vypsat čelní prohlášení. Tváří se jako e-shop, ale je to překupník. Neplatit dopředu. NEDOPORUČUJI

TAK JSEM OBJEDNAL PRO DCERKU MIKINU S POTISKEM KTERÝ NIKDO JINÝ NEMĚL.ZAPLATIL A PAK ČETL RECENZE.MARJAPANO,A MĚL PO RADOSTI.POD STROMEČEK HOVNO TO BYLO JASNÉ HNED,900,-SKORO OPLAKAL,HOLT KOUPIL JINÉ DÁRKY, JAKÉ VŠAK PŘEKVAPENÍ KDYŽ DNES 13.02.2023 VOLÁ POŠŤÁK KDE SU,ŽE MÁ BALÍČEK.LIDI,MIKINA PŘIŠLA, KVALITNÍ -ČUMÍM-PO 110 DNECH,DOBRÁ, ASPOŇ JE.UŽ NIKDY BONKY, RADŠI ŠLÁPNOUT DO HOVNA.ZLATEJ ALI.

Taktéž jsem naletěla. Neskutečné klamání spotřebitele a všechno zakryto úžasnými obchodními podmínkami. Již nikdy více!!!

Tak jsem asi taky naletěla, objednala jsem si zboží za 534 Kč 11.1.2023. Bohužel jsem si nepřečetla recenze včas.Nechápu, proč jim dovolí provozovat eshop, když ví o problémech

Máte pravdu,zboží dorazilo po 5 měsících a neodpovídá zkutecnisti a hned první den se rozbylo. Takže vyhozené peníze. Jsou to H****a

Tak Koukám že sem asi taky naletěl..:D Zmrdi

jednoduše řečeno ojeb.. naletěl jsem už nikdy více..

Zboží přišlo po více než dvou měsících, ale vůbec neodpovídá kvalitou a provedením zboží, které je nabízeno. Naletěl jsem.

Dobrý den, chtěl bych se podělit s nákupem v tomto obchodu, který v žádném případě nedoporučuji. 10.12.2022 jsem objednal batoh na fotoaparát, který byl na fotkách úplně něco jiného než-li jsem objednal. Nicméně batoh dorazil dnes 10.2.2023. Tento obchod je jen těžkým překupníkem z Číny a i když vy si objednáte např. z Wish, tak vám to přijde dříve než z Banky.cz. Takže si ušetřete koruny a objednejte někde , kde budou solidní v rámci prodeje a dodání vámi objednaného zboží.
Tak tento portál určitě nedoporučuji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

V říjnu objednan zimní kabat 1000kc zaplaceno a dosud nepřišel. 4x dotaz po emailu a vždy stejná odpověď asi robot. Zboží ani penize už asi neuvidím.Podvodnici! Jak je možné že obchodní inspekce jim Bonky.cz nezablokuje! Tolik ztiznosti a nic s tím nedělají. E-shop okrádá vesele dál. Kde máme ochranu zákazníka?

Zboží jsem objednávala na konci září 2022 a přišlo 9. 2. 2023. Dali si na čas. Nikdo neposlal ani sms že něco má přijít a čekali že budu doma abych si to vyzvedla. Ale taky jsem valila oči že nakonec mají 365 dní na doručení. Odtud nic nekupujteee! :/

Tak dnes zboží dorazilo, ale pošta nedala vědět a znova po mně chtěla zaplatit. Tak pozor!!!!!

15.10. objednane dvoje stejné kalhoty ve 2 velikostech. Dnes 8.2. pošta přivezla obyčejný balík. Každé kalhoty jiné, materiál šílená umelina, všude trčí nitě, šly hned do popelnice. Reklamaci jsem podala tucet a pořád stejná odpověď, že jsou jen galerie. Vyhozeno tisíc korun.

Dobrý den, chci napsat recenzi pro SCAM servis, který se jmenuje "BONKY.CZ". 07.11 jsem objednal "polyesterovou mikinu Larsen" žluté barvy velikosti L (protože vždycky kupují věcí velkosti L nebo M). Dorazili mí zboží az 20.12. Jakmile jsem zjistil, že zboží mají vůbec jinou barvu a také velikost je pro mě příliš malá, hned jsem vytvořil žádost o reklamace, která byla zamítnuta. Pak jsem napsal ve podporu, která mi poradila zaslat zboží přes poštu přímo dodavatele z Číny. V celku jsem zaplatil více 1200 korun, a téhle šmejdy stále mí nechtějí vracet mé peníze. Oni mi požádali o zaslání "daňového dokladu o uhrazení cla", kterého já nemám vůbec, a pošta mi vydala jen "podací lístek". Už jsem už toho mám plné zuby a vůbec nevím co s tím udělat a jak mi vrátit všichni své peníze zpět.

Nikdy už si nic od nich neobjednám. Zimní bunda objednaná v listopadu, v únoru ještě nemám. Tahají z lidi peníze.

Tak jsem objednala dřevěné puzzle 6.9.2022 a zaplatila 1500 Kč, v lednu mi přišlo vyplnit clo a teď budu doplácet dalsich 468 Kč a to nevím co přijde.

Taky jsem náletěla 30.11.2022 jsem objednala za 1350kč do dneška nic přidám se taky k hromadné žalobě kolomaznikovaalena@email.cz

Dobrý den, také objednáno z toho e-shopu, bohužel jsem si nepřečetla recenze.... Objednávky zaplacena a zboží nikde..

Také jsem objednala čekám už dlouho a nic. Ráda se přidám k hromadný žalobě Korcakova10@seznam.cz. děkuji za info

Já už čekám od září a pořád nic. A už mne to nebaví.

objednal zaplatil
ale dorazilo mi neco jineho nez jsem si objednal
a podelali to v cine
na objednavku jsem cekal ani nevim jak dlouho a zbytecne

Také jsem naletěla. Hlavně to je nákupní galerie, neodpovídají naprosto za nic. Cena nakonec zvýšena také téměř o 40% a to ještě čekám už tři měsíce, co vlastně dorazí. V podstatě dále jede praxe šmejdů pouze v jiné podobě. Hlavně by mě zajímalo, jak to, že jim tyhle zlodějiny zprostředkovávají vyhledávače jako heuréka atp.

Tato firma pouze přeprodává zboží z Wishe/Aliexpresu, pochopitelně za cenu vyšší, než je na zmiňovaných serverech. Kdyby zboží bylo u nich na skladě v Čechách, jak se z jejich webu zdá, tak bych s tím navýšením neměl takový problém. Ale ne, tato firma pouze objedná to zboží na vaše jméno, a pro ně je vyřízeno. A to si ještě účtují poštovné a balné, což je, vzhledem k tomu, že na ten balík ani nesáhnou, docela drzost. Dokonce se ani neobtěžují za vás vyplnit čelní řízení, to by totiž byla práce, a to asi nesmí. Momentálně tak čekám na dětský zámek na dveře přesně 2 měsíce a stále nic.

Jsou to kurvy. Už jsou to dva měsíce a zboží stále nedorazilo !

Natrefil jsem na hezké oblečení s potiskem pro syna. Nikde jinde než na Bonky to bohužel neměli. Googloval jsem fakt všude (nejen ČR) a opravdu nic. Takže i když jsem si byl vědom špatných recenzí (zejména mega dlouhé dodací lhůty), šel jsem do rizika, protože jinak to řešit nešlo. Zkušenost fakt katastrofa, ale to je můj problém, nemusel jsem do toho jít. Chci však upozornit na jednu důležitou věc. Poté, co jsem se pídil, kde je po dlouhé době zboží, dohrabal jsem se k tomu, že to zadržuje pošta a celníci. Ke zboží za 999,- Kč mi připočítali další zhruba 400,- Kč. Bacha na to!!! A rozhodně nedoporučuji na Bonky nikdy nic nekupovat!!!

Také patřím k těm, kteří naletěli... Bohužel. V půli prosince jsem objednala a zaplatila. Jsem blbá a nepřečetla jsem si recenze, ačkoli to běžně dělám... Jsem v tom za více jak 2.500 Kč. Kdyby někdo něco podnikal, ráda se přidám.
(111284@seznam.cz)

Je to pro mne absolutně nedůvěryhodný obchod a celé to nyní považuji za veliký podvod.

18.1.2023 jsem si vybrala školní batoh. Ačkoli vybraný batoh v okamžik objednání měli na skladě 3x, několik dní po odeslání platby mi napsali, že 0,03% objednávek chodí později a ze dorazí za 5-40 dní. Chtěla jsem okamžitě odstoupit a vrátit peníze a prý to nejde.
Pochybuji, že zboží někdy dorazí.

Nikde v popisu produktu jsem opravdu nevšimla, že by se jednalo o zboží typ Wish, Joom atp., to bych si to tam koupila rovnou sama s předpokládaným rizikem. Potřebovala jsem batoh HNED, a teď budu ráda, když ho vůbec někdy dostanu -((( Komunikace s nimi je neuvěřitelná

Zboží nikde prachy fuč. Svině zk*rvený. Přidávám se k hromadné žalobě.
Příští týden odcházím na policii. Jestliže se peníze nevrátí na účet.

brzak.jakub@seznam.cz

NEDOPORUČUJI.
Zboží sice po 3 měsících dorazilo a odpovídá tomu, co bylo objednáno, ale vzhledem k tomu, že bylo vyžadováno clo, které je zhruba 40% ceny toho zboží, tak je to i předražené. Doporučuji Wish. Pracuje na stejném principu, ale skvěle. Doručení nesrovnatelně rychlejší a nikdy žádný doplatek cla.

Také jsem asi naletěl. Dávají si na dodání i rok a zrušení objednávky nelze. Peníze nevrátí. Nikdy nepoužívejte e-shop, kde nelze platit dobírkou. Já to udělal a s největší pravděpodobností jsem přišel o cca 1000 Kč.

Šmejdi, podávám trestní oznámení, uz toho čekání na objednané zboží mám dost.

Podvodnici a smejdi.

Otřesná zkušenost, zdaleka nejhorší eshop v mém životě. Prodávají zboží s 300% marží nekomunikují, dodání po 100 dnech a více (vratit muzete totiz jen do 100 dnů), nikam nelze se telefonovat, nikdo se pod nic nepodepíše. Již nikdy bych to neopakoval. Zažalovat k ČOI.

,-Připojuji se. Měla jsem v tom mikinu a nikde nic

Já jsem taková kráva, že jsem si to neověřila 🤦🏻‍♀️ Jsem v tom za 4500 🙈 Také se ráda připojím k hromadné žalobě. v.sarik@seznam.cz

Hromadné trestní oznámení, exekuce!

Tak jsem psala na Čoi. Tak jsem zjedavá.

Naprostá nehoráznost, šmejdi a hovada, zboží nedorazilo ani po třech měsících, ale dorazilo že mam platit clo v cca polovině cenny zboží, NIKDY, NIKDY! Největší hnůj široko daleko tenhle shop, ať jedná ČOI!

Nenakupujte v tomto e-shopu! Je to největší podvod. Koupil jsem podlahový koberec za 1500 Kč. Dorazil po mnoha měsících z Číny a ne tak, jak bylo inzerováno. Příšerná kvalita. Nestojí více než 100 Kč. podal jsem stížnost. Řekli mi, že toho moc neumí a že to musím poslat zpátky do Číny, pokud s tím nejsem spokojený. Na žádné emaily už nereagují. Nenechte tyhle lidi utéct! Budu také podnikat právní kroky. Pojďme se spojit a udělat něco společně: mulligan252@yahoo.ie

Bohužel jsme také naletěli reklamě, zboží nám nebylo doručeno. Naštěstí to nebylo nic drahého. Zloději

Tak se řadím do fronty kdo se nechal napálit od Bonky.cz.Mě to stálo 600.- Kč.Jsou to podvodníci a jak koukám ,tak si stále hrabou.Na všechno jsem přišla pozdě,tak prosím neplaťe ,nekupujte.....

taky jsem naletěla za cca 3000kč
Pro případnou společnou žalobu kontaktujte e-mail
marcela.vach@seznam.cz

Ne objednávat ZLODĚJI

Všechny varuji před nákupem na bonky.cz Zboží dorazilo ,ale po 2 měsících komunikace otřesná a kvalita také. Zboží neodpovídá objednávce. Na uvedeném eshopu si nic neobjednávejte!!!

Proč jsem si recenze na stránku neprecetla dříve 😀🙈tři měsíce jsem čekala na balicek. Nakoupila jsem asi za 800. Pak proběhlo par mých výhružných e-mailu jelikož mi nikdo poradně ani neodpovídal a pozor. Po 3 měsících a něco balicek predevcirem dorazil. Tak první me nastvall to clo co jsem doplacela a pak ze druhá zaplacená věc vůbec nepřišla. Co s tím ? Napsali, ze mi vrátí peníze za clo at poslu číslo bankovního účtu. Ale ja se bojím vůbec číslo posílat. Má s tím někdo zkušenost ? O věci co nepřišla mi neodpovídají. Díky :) SZ megeraela@gmail.com

Zboží mi chodí už 3mesice a nic. Tak jdu na policii ČR a podám trestní oznámení. Dávejte všichni pozor, hrozný eschop.

Také se ráda přidám k hromadné žalobě, dyztak napište na tomaskatka.hoskovi@seznam.cz

Nakoupila jsem za 2850 Kč, zboží stále nemám. Pokud někdo bude podávat žalobu, kontaktujte mě na sevcikova84@seznam.cz ráda se k Vám přidám

dobrý den všem,
je vidět, že je nás spousta, co naletěli. Já jsem také nakoupila zimní kabáty za 1776kč už 18.10.2022, celní prohlášení vyplnila začátkem listopadu a do dnešního dne mi nepřišel ani jeden. Včera mi byla doručena na dobírku v hodnotě 203kč dodaná mikina, kterou přebrala moje maminka v hrozné kvalitě, takže jsem platila po druhé. Co je nejúžasnější, když jsem si vyhledala zásilku na portálu pošty, tak mi údajně byla doručeno to co jsem si objednala. Je to hnus, že ty darebáky ještě nikdo nezastavil.

Dneska na tenhle web byla reportáž na Primě. Jsou to ojebávači, pokud jste si tam něco objednali tak nahlásit na Policii, to je tak amx co s tím lze dělat.

Já jsem v tom za 2027,- 😏

Objednal sem zboží za 813 Kč
23.11 2022 už je 10 ledna 2023
A na zprávy na emailu už mi ani neodepisujou nevím jestli vubec dostanu zpět penize

Taky jsem naletěl ,zboží za 1700kč už asi neuvidím. Klidně bych se přidal k hromadné žalobě.

Taktéž jsem objednal z Bonky a nikdy více!!! Skládačka pro děti za 319,-Kč a následná platba celních poplatku 253,-Kč....za 24ks plastové stavebnice v sáčku fakt hitparáda!!!

Jsou to šmejdi objednala jsem v prosinci zaplatila 767 kč a dopadla jak všichni přede mnou . Už by s něma měl někdo zatočit ať vrátí všem peníze . Přidávám se k hromadné žalobě .

Dobrý den,
jako pracovnice celní deklarace důrazně varuji před eshopem Bonky a jeho klony jako je Rivalenti či Balando. Na stránkách mají samá kladná hodnocení, možnost dodání Zásilkovnou... nic z toho není pravda a já nepochopím, že jim to na základě klamavých informací někdo nezatrhne. Další problém je DPH a poplatky za odbavení zásilky. V poslední době chodí data k zásilkám bez tzv IOSS čísla, tedy potvrzení, že DPH bylo strženo a odvedeno prodejcem. K tomuto číslu se zákazník nedostane, protože zboží zakoupil na českém eshopu. Přesto zaplatí DPH. Doporučuji proto reagovat na výzvu České pošty k doplnění informací o zásilce ve formuláři na postaonline.cz, najít si IOSS číslo Aliexpresu a doplnit ho do formuláře.

Během týdne dvakrát posláno ať vyplním clo nebudu nic vyplňovat snad stačí jednou.

Katastrofa eshop. Objednáno teda 4.12 ihned zaplaceno a zboží odeslali údajně ještě ten den.. bla bla.. po 14 dnech jsem jim psala kde mám zboží a oni že na to mají takovou a takovou dobu, mezi svátky sms o proclení. Psala jsem jim, že chci okamžitě vrátit peníze protože nemají nikde napsané, že zboží bude procházet celním řízením a oni jen automaticky odpověděli to co minule. Tak už jsem celkem dost zlá psala znovu ať to okamžitě zruší a vrátí peníze a přišel email, že jsem s objednáním automaticky souhlasila s podmínkami a že to už rušit nejde. No hajzli to jsou,, dítě nemělo k vánocům dárek který si tak přálo a jsme v tom za skoro litr ...

NEKUPOVAT Po čtvrt roce od zaplacení nemám zboží ani peníze. A to mi poslali email, že zboží odesílají do dvou hodin od obdržení platby. Náhoda nebo záměrný podvod?

Tak mě tedkon přišlo podruhé ať vyplním papír na clo. To už jsem dávno vyplnovala v říjnu.

Též jsem bohužel koukala pozdě na recenze,do vánoc nic nepřišlo, i po okamžitém požadování storna objednávky smolík. Teď mi přišlo, že mám vyplnit celní prohlášení, takže budu platit ještě clo??? No to mě po...r. Tak zatím jsem tam zahučela jen za 570,-
Nikdy nikdy víc, ale chybami se člověk učí 🙁
Už by s nimi měl někdo zatočit

Jsou to pěkný šmejdi a hajzlové

Objednavala jsem v srpnu. Zbozi dorazilo cca po 4 mesicich. Psala jsem jednou dotaz na zbozi a obdrzela jsem fungující trasovaci cislo.
Myslim si,ze zbozi behem te dlouhe dorucovaci doby teprve sili.
Nicmene panska velikost 5XL odpovida nasemu M/L. Obleceni tedy rozdame hubenejsim ;-).
Drzim palce, at Vam zbozi jeste dorazi a je v ramci moznosti aspon trochu vyhovujici.

Pořád se jen vymlouvání,že jsou jen sprostředkovatelé.Děti jsou moc zklamané,že tobě dostaly.

Objednala jsem spodní prádlo pro kamarádku psali že to doruci rychle. Mel to být dárek do Vánoc. Asi dárek dostane letos. Na zabití jsem v tom za 400kc.Debilove.

Banda zlodeju

Dobrý den.Objednala jsem dcerám mikiny a trička na vánoce a doposud nedorazily a nikdo nekomunikuje.Přidávám se k hromadné žalobě.
Pochybuji o tom, že zboží dorazí, šmejdi vyvarovat se tohoto eshopu.

Též jsem objednala v září a do neška nic nedorazilo.Taky se ráda přidám k žalobě

Koukám, že máme všichni stejný nebo podobný problém. Objednal jsem jsem stavebnici kolem 1000 kč a doufal, že ji dám synovi k Vánocům. A nic. Už 3 měsíc čekám na zboží. Velmi rád se přidám k hromadné žalobě!

Objednáno 15.11.22 formulář o zdanění vyplněn před měsícem. trasovací odkaz funguje jen to pořád posunují o x dní. je 4.1.2023 a mikča pro dcerku nikde. Zlodějina je celé Bonky- z Aliexpressu jsem všechno dostal do 3 týdnů.

Vidím opravdu hodně stížností, k nimž se, bohužel, musím přidat. Objednáno a zaplaceno 2.12.2022. Nechala jsem se unést nabídkou. Jedná se o mikiny pro děti k Vánocům. Dosud nic. Navíc po urgenci poslali trasovací číslo, které bylo vyřízeno už loni. To je skutečný podvod! Obvykle zkoumám shopy, ale před Vánoci v rychlosti, aby Ježíšek nezklamal, jsem naletěla. Vidím, že je nás spousta. Co budeme dělat? Pokud někdo má nápad, dejte vědět. Budeme nějak do nich bušit, než se zruší, opravdu je to na hromadnou žalobu. Přece nenecháme takové šmejdy neustále páchat zlo na úkor důvěřivců.

Také jsem naletěl a čárka na zboží čekáme již třetí měsíc, nekomunikují se mnou. Přidala bych se k hromadné žalobě.

Také jsem objednala v prosinci, ale nemám žádné info o dodání, nekomunikují a odpovídá jen automat. Jak to tu čtu, asi nic nepřijde.

8.12 objednano,19.12 odeslano no a behem svatku me prislo od ceske posty at vyplnim formular a ze me to CLO bude stat 300,- - 500,- KC ...Hold jsem dalsi co naletel :/

Co takhle podat hromadnou žalobu?? Také jsem naletěla...17.10.2022 jsem objednala hračku cca za 560Kč vč.dopravy a DPH. Ale stále nic. Na stránkách, že jich mají cca 5ks skladem...ale na kterém, že?? :o( Poté komunikace strašná, samé výmluvy kolik na to mají dní apod.
Kašlu jim na to. Pokud bychom se ale dali dohromady, už to bude za více jak 5000Kč a je to trestný čin :o))

Taky jsem si objednal u bonky za 750kč a asi nic nedostanu.Teď mi přišel mail od české pošty že mám vyplnit celní formulář.

Taky jsem si objednal u bonky za 750kč a asi nic nedostanu.Teď mi přišel mail od české pošty že mám vyplnit celní formulář.

Také jsem náletela, je to 4 měsíce a zboží nikde. Nikdy víc bonky.

Jsou to zloději obědnal sem zboží lékárničku na obrázku velká a přišla mi malá stala mě 2000kč a reklamaci mi zamítly jsou to zloději dej tě si pozor

Zboží Nike dorazilo Cena 2500. Nic z toho nelze nosit, je to Fejk, odporný materiál a na vysačce místo Nike nejaká čínská Li....
prostě hnus

Keď riešim veľmi malý nákup, tak recenzie stránok si pred tým veľmi nepozerám ... Stačí mi len či je tá stránka zabezpečená a tak😅 čo bola kus chyba v tomto prípade... Našťastie ma to stálo len 10eur..
Na tovar čakám už asi 70 dní ale už ani nedufam že dôjde

Bonky - I já jsem naletěla, a to jsem si myslela, že si dávám hodně pozor. Pokud budete sepisovat žalobu, přidám se, zaplatila jsem něco přes tisíc Kč.

Objednávka stornována, peníze od listopadu nevráceny, řeším přes rejlamace s bankou, mají na to 120 dní, tak ještě nemohu napsat výsledek, rozhodně nedoporučuji. Komunikace marná, je to psaní s, robotem o ničem.

Nikdy vic :)

Podvodníci, vygenerovaný text a nikdo nereflektuje,ale musí se s tím něco dělat!!!

Také jsem naletěl. Stále čekám na zboží. Jak dopadlo sepsání kolektivní smlouvy Jirka eos Staněk? Je nás tady hodně co mají špatnou zkušenost a určitě nechceme podporovat takový druh podnikání. Existuje už nějaká skupina kde se člověk může přihlásit případně předat podklady k případnému řízení?
Jirko řešíte to ještě?

Banda podvodníků, naštěstí u nich lítám jen za 400kc,ale kolik nás je,nic neobjednavat!!!!!!!!na WISH to koupíte levněji a myslím že s jistotou

Objednala jsem před 2 měsící dceři župan po kterém toužila jako dárek k vánocům. Stálo mě to přes 800 a dodnes nic nedorazilo. Jsem samoživitelka a určitě je tady takových více kteří obrací každou korunu aby dětem na vánoce dopřáli co si přejí a ty ted budou zklamané. Bohužel jsem si recenze přečetla až dnes.

Nikde ani hlasek o tom ,že dodání je až 40dní . Nemluvě o tom ,že tato informace přijde až po uhrazení . Další šok přišel ve chvíli ,že jsem si musela sama proclít !!
Objednáno 4.11. dnes je 16.12. a balík stále nikde 🤮. Za mě jste podvodníci jako prase !! Zrušit uhrazená objednávka nelze a já jsem pekelně nasraná !!

Přidávám se, jako další naštvaný okradený zákazník. Bude někdo podávat zalobu? Pridala bych se. Prece jim to nemuze prochazet.

Jedna velká katastrofa!!!!!
Bonky a podobné překupníky už nikdy víc.V říjnu objednané zboží,dnes stále někde v Číně

Podám žalobu, až nás bude víc. Čekám do 6.1.2023 a pak kontaktuji svého právníka. Kdo se přidá? Pište mi na email: marek.juzll@gmail.com

Zajímalo by mne, jestli někomu něco dodali, ten ale asi tyto recenze číst nebude.

Také čekám, až teď mne došlo, že je to asi ztracené, šmejdi.

Co na ně podat hromadný trestní oznámení za podvod mě zboží nepřišlo

S přítelem jsme si objednali teplý potah na záchodové prkénko a furt nic nepřišlo.. Pak mi přišel e-mail že to kontrolují na hranicích a chtějí abychom to zaplatili ještě jednou což nám přišlo hodně divný a od té zprávy už žádný jiný e-mail nepřišel.... Až teď jsem si přečetla recenze aspoň vím že to jsou podvodnici

Před 5 dny jsem objednal bráchovi povlak na polštář s motivem hry Fortnite. Teď vidím, že jsem udělal chybu. Měl jsem si recenze přečíst dřív. Naštěstí to byla objednávka jen za 227 Kč. Lituji lidi, kteří přijdou o tisíce. Šmejdi! Nechápu, jak mohou jen tak dál okrádar lidi, že se nestydí!

já tam zahučel za 657 kč. za blbost se platí

Bonky nikdy víc.uz dvě věci sem objednala jednu před dvouma rokama jednu před třemi měsíci a do dneska nemám ani jednu.podvodnici!!!!!

Takže jako další jsem náležela, ve snaze objednat pro vnuky hračky hrdinů .... Již nikdy více ,

Souhlas. Kdo ještě tu chybu neudělal tak neobjednávejte nic!!! Podvodníci. Čekám už druhý měsíc na "kšunty" z Číny. Ač se to tváří jako ČR obchod se zboží skladem. Jsou to podvodními. Při komunikaci a požadavku o zrušení objednávky mě odkázali, že má poslat zboží následně na adresu nějakého Dubajského hotelu a že až to dorazí že mi následně vrátí zaplacené peníze :-D prostě mazec!!!! ruce pryč od tohoto webu a ČOI prosím o rychlé zablokování!

Já jsem také naletěla.Platila jsem 463Kč.Nechápu,že ještě mají stránky a okrádají vesele dál.

No tak teď to vidím, že jsem se nechala pěkně napálit. Na mé maily mě odpovídá naprogramovaný stroj a právě hledám kam zavolat. Zboží objednáno v září a pořád nic nemám.

Více jak před rokem jsem si u nich objednala a zaplatila. :( Objednávka dodána částečně. Po roce jsem urgovala objednávku. Odkaz na reklamační formulář - on-line, který mám vyplnit. Počítač mě na on-line z bezpečnostních důvodů nepustil. Takže se loučím se zbytkem peněz.

Nic neobjednavat! Nic neplatit! Podvodníci.

Bohužel jsem si nepřečetla recenze a zboží hned zaplatila.Když jsem zjistila co jsou zač a chtěla vrátit peníze ,prý to nejde...

Zboží jsem objednal a zaplatil že hned odesílají.do dnes nic.rád se připojím k žalobě.

Také musím zboží proclit. Vůbec jsem nevěděla, že zboží jde z Číny. Ihned jsem zaplatila, aby zboží bylo odesláno ještě ten den 🤣 poté email 5-40 dní. Smejdi.

Obdobná zkušenost, nechápu co dělá ČOI, aby tyto praktiky zarazila. Legálně tu dochází tu k hromadnému okrádání lidí.

Manželka bohužel naletěla také, dle Justice.cz je provozovatel Top Rise s.r.o., kde je jednatelem Tomáš Šarai, podrobnosti jsou v úplném výpisu z Justice. Neříkejte, že se nenajde právník, nebo kdokoliv, kdo dá dohromady hromadnou žalobu.

Na eshopu urcite nic nekupovat. Objednala jsem si zboží a zaplatila. Doposud jsem nic neobdržela...

Koupeny boty za 1200 v září, doteď nic nemám. Podvod a to mají reklamu v telce.

Stejná zkušenost. Zboží objednáno 15.9 a doteď mi nic nepřišlo.Dodáni ihned a po zaplacení email 4-6 týdnu. Peníze nevrátí, zboží nikde. Šmejdi.

Tři měsíce jsem čekala na elastické pásky co "byli" na skladě. Teď je mám proclit i když prý Bonky platí za nás. Nikdy, nikdy, nikdy.

Jsou to podvodníci,nic neobjednavat. Už 4 měsíce čekám na dodání kosile za 525 Kč. Všechny před Bonky varují....

Jak píší všichni. Jenom přeprodejce z Alliexpresu. Neboli podovodníci.

21.11.22 jsem zaplatila kuličkovou dráhu za 1039,-. Vyskakovalo na mě, že zboží odesílaji ihned, doručí pošta. Nenapadlo by mě, že takto manipuluji s lidmi. V dalším mailu po zaplacení uvádí, že doručí za 5- 40 dní. Hledám recenze a zjišťuji, že to spíš nedorazí vůbec. Naletela jsem smejdum.

Recenzi jsem četla ale nic o tom nebylo nic napsané. Až teď čtu jaké jsou to zloději. A sama jsem se o tom přesvědčila. Už to bude 2 měsíce co jsem si u nich objednala zboží a nic nepřišlo. Ale všechno jsem zaplatila. Ale u té firmy to jinak nejde jinak to nepošlou. Nikdy jsem se nesetkala s takovými podvodníky.

Nevím proč se jim dovolí dál inzerovat zboží. Potrestat je Jája

P O D V O D N Í C I
NENAKUPUJTE
Tovar nedodaji ani po 40 dnech. To Vam přijde email 180 pracovních dnů.
Nehoraznost.
Měl by je již konečně někdo zastavit.

NEOBJEDNÁVAT !!!
PODVODNÍCI ROK SEM ČEKALA NA ZAPLACENÉ DÁRKY PRO DĚTI A NIC ANI REKLAMACI NEUZNALI TAKŽE SEM PŘIŠLA I PENÍZE!
UŽ NIKDY!!!!

Nedoporučuji, nemám zboží ani peníze a to ani po měsících. Nevyjádřili se ani k reklamaci ve stanovené lhůtě.

Objednala jsem si v září a samozřejmě ihned zaplatila za bleskovou dopravu a stále nic nedorazilo 🤦🏻

Nejhorší eschop, zboží z Číny dlouhé trvání a zboží katastrofální. Nechápu jak to může ještě fungovat...

Ja som si objednala 9/2021, prišla objednávka 11/2021 ale pár vecí chýbalo....bola tam vetička o 365 dňoch...tak im práve dnes píšem po roku e-mail s kompletnou históriou objednávky a komunikácie a aj chýbajúci tovar...som zvedavá či sa niečo stane :o

Potvrzuji, že se jedná o klamání zákazníků, na eshopu se tváří všechno zboží jako "Skladem", ale skladem není nic, vše se objednává z Číny, dlouhé čekání, celní řízení apod.
Objednejte si raději sami na Aliexpressu za zlomek ceny a těmto šmejdským překupníkům ani korunu!

Zloději

Nic nekupovat!!! zloději, zboží nepřišlo

Zboží objednáno před rokem a stále nic nepřišlo. Doporučuju mít v Blacklistu a nikdy nic neobjednávat. Raději použijte Wish/Aliexpress/Shein. :)

Zboží dodáno tak jak napsali,ALE.Velikost neodpovídá,podle tabulky jsem objednal velikost2XL a ve skutečnosti české S.Mam 188 cm a velikost je manželce,která má 165cm.Měla radost z nové bundy.Já nic.Nedoporucuji ani náhodou.

Jsou to podvodníci. Když reklamujete nedodání zboží,odkážou Vás na obchodní podmínky,dle kterých na to mají roční lhůtu. Po roce se opět vymluví,nedodají nic a peníze nevrátí.Slušně řečeno,zloději.

Co na to říct, jsem prostě debil!!!

Šmejdi jaké hned tak nenajdete..samé sliby a nic jiného.Jejich odpovědi..předepsané žvásty,které omílají pořád dokola...varuji všechny před touto firmou...a než si něco objednáte,ověřte si e-shop na https://www.coi.cz/pro-spotrebitele/rizikove-e-sho - py/.Kdybychto udělala,ušetřila bych si spoustu starostí a hlavně nepřišla o peníze...moje chyba a za tu jsem opravdu zaplatila...

Takže čekám marně :( Škoda, že jsem si nepřečetla recenze dříve. BONKY UŽ NIKDY. Zboží nemám a peníze také ne.

Zmrdi!!!

Podvodnici prisla jsem o 1000,- kč.
Neobjednavat!!!!!!!

Nic od nich neobednavejte. Jsou to podvodníci a zloději. Objednal jsem 12 věcí za 4400 zaplatil převodem jinak to nešlo. Čekal jsem od června až do dnes. Přišli 1 leginy malé velikosti které jsem ani neobednal. Nepřečetl jsem si recenze životní chyba kterou už nikdy neudělám. Šmejdi

Bohužel objednávka za skoro 7500 Kč navíc ještě s urgencí dodání do termínu na taneční akci. Je mi nepříjemně z těch komentářů zde a pochybuji, zda peníze ještě někdy uvidím. Psal jsem hned email jak to vypadá s dodáním tak uvidím zda se někdo ozve pokud se nebude nic dít rád se určitě do budoucna přidám aby se to řešilo přes ČOI. Pokud se na to budeme jen dívat a nic s tim neuděláme budou na nás "chcát" pořád.Musíme spolupracovat!!! Zmrdi

Neskutečné, peníze jsem převedla na jejich účet a za pár dní mi přišla sms, že mám zboží připravené, ale musím zase zaplatit. Jinak nic nepošlou.Kamarádce se stalo to samé. Neobjednávejte!

Podvodníci, ti se mi tak dostat pod ruku, tisíce podvedených lidí a žádná hromadná žaloba ? Teď mi je taky jasné, že mi žádné zboží nedoručí !

Reklamace nefunkčních hodin vyřešena e-shopem sdělením adresy čínského výrobce :⁠-⁠(

To: Jirka eos Staněk, úplně vám nerozumím, nákup mám za 2204 Kč z července, k TO nebo žalobě bych se připojil. Co tedy je třeba učinit pro společný postup? Tomuto mám např. rozumět jak: "Pokud máte ceny emailu, vymažu osobní údaje a nechá je potřebnou část. Se všemi zúčastněnými sepíšeme kolektivní smlouvu o nezneužití osobních údajů" ?

NEOBJEDNÁVEJTE!!! Podvodníci, kteří si jen berou peníze. Nic nepřijde a peníze nikdo nevrátí!!

Můžu říct že horší obchod jsem snad nikde nenasel a nikdy jsem se s tímto nesetkal. Už nikdy víc s tímhle ochodem .jsou to jen další smejdi

Také mám špatnou zkušenost, již čekám na zboží přes 3 měsíce a pořád se odkazují na nějaké zákony ohledně dodání!! Nikdy už nic neobjednávat! S penězi už jsem se rozloučila a se zbožím také:-(

Právě mi zamítly reklamaci na nedodane zboží jsou to šmejdi lidí nic si tam nekupujte akorát přijdete o peníze

Úplně stačí jen poslat částku do emailu. Když to dobře dopadne, všechno to smažu.

Lidi, nevěřím, že by nikdo z Vás neměl fakturu. Potřebujeme alespoň 4800,- Nenechte mě v tom. Už jsem do to vrazil moc času. Nebojte se toho, je to maximálně zabezpečené.

Na zboží čekám přes 4 měsíce a stále nic. Na urgence reagují vždy jen nějakým automaticky vygenerovaným emailem. Jsou to zloději. Jen mě mrzí, že jsem si nepřečetla recenze před nákupem.

Objednal jsem v únoru a stále nic nedorazilo. Peníze ratit nechtějí pokaždé s jinou výmluvou. Divím se že ještě ten eshop funguje

Pro případnou pomoc je tu
email:
boooonky@seznam.cz
heslo:
hoprdoxhoprdox
Prosím, nepoužívat na nic jiného a nikde nešířit.
Jirka eos Staněk

Napsal jsem ne na Heuréku. To stojí zaslédnutí. Je ta cca 560 negativních příspěvků. Napsal jsem jim, jestli nemohou, alespoň anonymně, poslat pár cen a že deset lidí odsud dalo 4200,-

BTW: Našel jsem teď firmu, má stejnou zkušenost, jako my. Psal jsem jim, tak snad odpoví.

Je nás dost co mají kastrofální zkušensti. Četl jsem na několika dalších diskusích ještě mnohem víc postů. Z titulu své 24 let dlouhé práce technického šéfa, s pravomocemi jednat se všemi státními i kontrolními orgány. S mnohými jsme byli kamarádi. Obě strany potřebují mít své věci rychle a v pořádku. Měl jsem několik úřadů, kterým jsem poslal podklady a odepsali, je jim situace známa a není třeba návštěva. I ČOI mám v několika případech velmi dobré zkušenosti. Pravděpodobně máte všchni neplněné faktury. Pro kvalifikaci trestného činu stačí 10000 Kč. Spojme se. Je to celkem jednoduché. Na nějaké platformě vytvořit uzavřenou skupinu, klidně na FB. Potřebuji libovolný nick, Váš soukromý email a telefon. Vidím to tak, že Vám do telefonu sms s náhodně vygenerovaným číslem a Vy ho pošlete do emailu. Prosím jen ti, kdo jsou schopni jakkoli legálně prokázat částku, účtenka, faktura, výpis z banky, případně i velmi důvěryhodní kamarádi, ale uvědomte si že za jejich kázeň, odpovídá ten, kdo je pozval. Pokud máte ceny emailu, vymažu osobní údaje a nechá je potřebnou část. Se všemi zúčastněnými sepíšeme kolektivní smlouvu o nezneužití osobních údajů.

Potvrzuji stejnou zkušenost. Je to klamavý obchod, který okrádání lidí skrývá pod dlouhou dodací dobu. Dva měsíce nic, přestože byl předmět obratem odeslán. Jak může tento obchod ještě existovat....

Neobjednávat, katastrofa!!! Půl roku čekám!
Prostě jsem naletěla:-(:-(:-(

Nedoporučuji. Také jsem objednala a zaplatila noty v srpnu. Chtěla jsem zrušit objednávku , ale bohužel to nejde . Odvolávají se na termín a slibuji dodání do roka . Neobjednavejte ,jsou to šmejdi !!!!

Že mě to kurwa nenapadlo, když se u nich neplatí za dopravu

V listopadu to bude těch jejich 365 dní od objednávky, uvidím, jestli něco uvidím.

Jak už bylo řečeno. Nic prosím neobjednavejte .

Já čekám na zboží 3mesice a dnes jsem poslal reklamaci. Zaplať pánbůh jen 240kc

Neobjednavejte, po 7 měsících nemám ani zboží ani peníze!
Jsou to šmejdi a tahají jenom z lidí peníze. Ani jednu reklamaci neznali! Peníze se z nich snažím dostat už 6mesíců.

Bohužel jsem si recenze přečetl také pozdě. Samozřejmě jsem zboží zaplatil, ted'čekám asi 70 dní to se mně jaště nestalo online podpora je na hovno a telefon nikde. Z jejich strany žádná komunikace takže nic nevím. Naposledy, už nikdy víc. Takový by neměli vůbec fungovat. ŠMEJDI

PODVODNICI! Nic nekupujte a preju jim at si ty spinavy penize uzijou a karma se jim brzo vrati!

Nedoporučuji! Po více než třech měsících mi dorazily dvě věci ze tří. Třetí věc nemožné reklamovat.
Nekomunikují. Už nikdy více!

Nedoporučuji, absolutně neseriózní jednání. Zboží dorazilo poškozené a velmi nízké kvality. Při domáhání se reklamace vás odkážou na eshop z Číny, kde nehovoří anglicky. Přišla jsem o 500 Kč, nikdy více.

Zboží neodpovídá fotce, čekání na zboží řádově měsíce, clo a doměření DPH zvedne cenu při převzetí, reklamace či vrácení peněz není možná

Proč chce vaše společnost odemkne platbu, když nemám nic objednaného.
Prosím o vysvětlení.

Hrůza už nikdy víc. Objednaný dětský motýlek a že je skladem. Čekáme už 2mesice.Ted SMS že se zařizuje celní řízení. Takže 100-150kč ještě navíc. Nikdo vás na to neupozorní. Nikdy víc dekuji.

Zloději. Objednáno v půlce prazdnin a na dotaz kde je problem prisel email s odpovědi ze dodání muže trvat až 365 dni. Tak to ať jdou do prdele. Už nikdy vic. Penize samozřejmě nevrátí. Smejdi

Neznám horší,, e-shop " je do banda podvodníků. Objednávka v červnu a do dnes mi chodí jen radostné zprávy, že už je zboží na cestě.😡 Obyčejná sebranka a zloději.

Zboží došlo za 2 měsíce. Kvalita mizerná, velikosti nesedí. Snažíla jsem se vrátit v 14 denní lhůtě, ale nekomunikují. Tak jsem jim to poslala na adresu v objednávce, ale balík si nevyzvedli, takže asi nic... Toto se mi stalo porpvé a doufám, že naposled..

Tak jsem si predevcirem objednal zbozi za skoro 2tisice.chjo. ted ctu recenze a je mi uzko...tohle jsem necekal. Pry uz to naji zabalene a jen cekaji na platbu. Vcera platba dorazila potvrdili no a zbozi jeste doted neodeslali. Tak snad do roka a do dne. Priste prvni cist recenze ..

Dnes mi došli boty-zdravotní. Něco lisovaného , lehkost pírka. Vypadá to jako polistyrén. Recenze jsem samozřejmě četla pozdě. Jo a objednáno 5.8. Za mě už nikdy a Vám radím to samé. Naštěstí jen 400,-

Neznám větší kriply než tento e-shop. Drze napíší že možnost dodání je i 40 dní!!! A když lhůta pomine a vy žádáte vrácení peněz, protože jste zaplatili dopředu, tak napíší, že v ojedinělých případech to může být i 365 dní!!! Nikdy neplatím zboží dopředu, udělal jsem vyjímku a jsem opět poučen.

Na tenhle e-shop jsem narazil když jsem hledal zimní boty. Obrázky i desing mi přišly nějaké povědomé. Jsou okopírované z Alliexpresu. Tak jsem začal pátrat a našel tenhle portál. A nemýlil jsem se.

Potvrzuji, že zde už bych si nic nekoupil. Již déme než měsíc čekám na zaplacené zboží a odpověď je, že to mají v obchodních podmínkách. Myslím, že je to adept na podnět k ČOI.

Také jsem bohužel narazila na recenze až po koupi zboží. Chtěla jsem odstoupit od koupě, protože do 40 dní zboží nedorazilo. Napsali, mi, že jsem souhlasila s podmínkami dodání do 365 dní. Samozřejmě, že kdyby člověk věděl, že mu zboží dodají (kdoví jestli) do roka, nic neobjedná! Zmate ho to, že všude píšou, že odesílají expresně! Je to podvodný eshop. Nechápu, že ještě existuje. Každopádně mám aspoň poučení-příště číst nejdříve recenze!!!

Jsou to podvodníci

Objednal jsem zboží, zboží nedošlo ani po 4 měsících. Odstoupit od smlouvy nejde, vymluví se, že v ojedinělých případech muže zboží cestovat až 365 dní. Jak vidím, ojedinělý je skoro každý druhý případ.
Jsou to zmetci.

NEOBJEDNÁVAT
Zboží je z Číny předražené o 100%, pokud vůbec přijde, nebo to, co jste objednali.

Bonky, hlavně nic neobjednavejte.vsechno je z Číny. Zboží vrátit nejde, jedine do zahranici. Reklamace zásadně neuznávaji.

Reklamu na jejich formulář nemá cenu psát ! Podávejte podněty České obchodní inspekci! Není to složité, opravdu, najděte si ČOI ne jejích stránkách!

Varuji před touto společností, bohužel jsem si recenze přečetl pozdě. Objednané zboží samozřejmě nedorazilo, při urgenci nejdříve tvrdí,že na to mají 40 dní, při další, že je to 40 pracovních dní, při další, že podle zákona č.634/1992 Sb., že nejzazší termín plnění činí 60 dní, při další, že mají v obchodních podm., že vyjímečně to může být 365 dnů. Otřesné chování, všichni, kdo můžete podejte podnět ČOI (české obchodní inspekci), na jejích stránkách najdete formulář podnětu. Píší sice, že 99% objednávek je vyřízeno včas, ale podle recenzí tomu tak určitě není. Navíc nikoho nezajímá, jak vyřídili ostatní zakázky, každého zajímá jen ta jeho. Vyhýbejte se této společnosti velkým obloukem.

Podvodníci, nemám ani peníze ani bundu komunikace nula , hlavně prachy hned.

Bohužel jsem na recenze narazila až po objednávce. Čekám na zboží už měsíc, uvidíme jestli vůbec dorazí .

Taky jsem se nechala napálit a objednala a zaplatila tričko pro vnuka, několikrát jsem jim psala, vždycky odpoví, že zboží je na cestě a zásilka se nedá vyhledat.varuji nic u nich neobjednavejte a hlavně dopředu neplaťte

Bohužel jsem u nich také nakoupil, aniž bych si přečetl recenze :( kdo nemusí nenakupujte tam...

bohužel taky spatná zkušenost, naštěstí jen za 200, ovšem jde o pricip. Zboží mám udajně od konce srpna v Polsku. Byl to dárek pro malého kluka, který se těšil na kartičku Pokemonu. To mě mrzí nejvíc. Recenze jsem si přečetla až po 14 dnech čekání. Duvěřuj, ale proveřuj u všeho na internetu platí dvakrát.

Také jsme objednali dárek k narozeninám, platba byla možná pouze předem. Na tyto recenze jsem narazila až když e-shop přestal komunikovat, takže mi začíná být jasné, že o peníze jsme přišli a žádný dárek nepřijde. Tedy vzkaz pro ostatní. Rozhodně na Bonky nenakupovat.

Na začátku prosince 21 jsem objednala dva plyšáky za cca 500 kteří měli být k Vánocům, psala jsem dva emaily na podporu, po půl roce mi došla trpělivost, poslali mi reklamační mail a že prý se to řeší, do dnes pořád nic, peníze zpět nejsou, zprávy žádné
Nemá cenu v to doufat a zkoušet to

Tak já dnes psala e-mail v reklamačním formuláři píší že se reklamuje zboží jsem objednávala 20.9.2021 a dodnes nemám nic.Zbozi jsem měla pojištěné a částka byla celkem 663,-Kč Jsou to šmejdi a každého před nimi varuji.Nic už z neprověřených ,, e-shopu ''nebudu objednávat.Syn objednává z Aliexpress a tam to funguje.Tak kdo se tady kapsuje na náš účet?Je to hnus.

Tuto firmu v žádném případě nedoporučuji. Ani po 90 dnech jsem neobdržel zboží ani peníze. Před takovou firmou varuji ostatní zákazníky.

Už 3 měsíce čekáme se synem na jeho darek..

18.8.2022 jsem objednala pro dceru overal a stále nic nedorazilo.Je to naprosto nespolehlivý e-shop.Už nikdy více!

To samé, objednala jsem 30.5., začátkem července jsem psala na jejich skvělou podporu na webu, napsali mi 10.7. taky o té roční dodávce :D Do dnes furt nic, psala jsem jim teda dva týdny nasraný email, že bych to měla rychleji z aliexpresu, anglie i kanady. Z kanady sem měla doma klávesnici za 2 dny!!! Z Anglie mám doma oblečení do 2 týdnů. Tohle je masakr. No nikdo se od nich neozval, ale nyní sem si konečně mohla podat reklamaci, tak jsem to zkusila a uvidíme jestli mi to vrátí. CZ sledovací číslo neexistuje, ten další tracker uvádí, že mi to před 7 dny přišlo :)) A ještě tam byl rok dodání 2016, but okey. Uvidíme. Myslela jsem, že to je v klidu eshop, jako ali a další, tohle je ale extrém. Nic nekupujute!

OBJEDNALA JSEM GUMOVOU KOULI A TAK JAKO VY, MÁM KULOVÉ .....
OBLEDNÁVAL JSEM TO PŘED 2 MĚSÍCI . ZLODĚJI . U JOOB JSEM PŘIŠLA O 2 TISÍCE TÍM, ŽE JSEM SI PROHLÍŽELA ZBOŽÍ . PLATILA JSEM KARTOU(DROBNOST, DOKONČILA PLATBU A PAK JSEM SE ŠLA DÍVAT NA ZBOŽÍ A NA CO JSEM KLIKLA,TO ČERPALI Z MÉ KARTY. V BANCE POKRČILI RAMENY. ZMETCI VŠUDE

Bonky stejně jako Mollio, Joot.cz jsou podvodníci a zloději. Do dnes nepřišlo zboží ani peníze. Komunikace z jejich strany žádná... Za mě by měla obchodní inspekce tyhle podvodníky z trhu stáhnout a nad pokutou bych asi dva krát taky nepřemýšlela

Zloději a podvodníci!!! K neuvěření, že jim to může procházet. Skoro 4 měsíce čekám na boty a komunikace téměř mizivá. 800,- fuč škodě, že není možnost za to někoho proplesknout..

Objednali jsme batoh Pikachu a to o prázdninách, aby jej měla dcerka do školy. Bohužel jsme si špatné recenze přečetli až teď. Takže eshop zásadně nedoporučuji.

Zboží NEDODÁNO!!! Objednáno a uhrazeno 3.12.2021!
Jejich odpověď, že dodání může trvat až 365 dní :))) Tak snad letos na Vánoce už objednaný dárek na loňské Vánoce budu moct předat :-P

Ano Šmejdi, 27.6.2022 jsem objednal, zboží nepřišlo. Na dotaz odpověď no nepřišlo, přijde do roka a do dne. My nic my muzikanti. a to si naúčtovali balné a po ji ště ní. To je co? Všem říkejte, sdílejte, je to hnus. Tolik negativního jsem neřekl snad posledních 30 let. Pozor na ně.

Hmmmm... koukám, že nejsem sama :-( objednala jsem na začátku srpna - naštěstí jen za dvě stovky - shrábli peníze a zboží zatím nikde. Jsou to šmejdi!!!

Zboží sice bylo doručeno, ale neodpovídalo popisu, následné vrácení během 14 denní lhůty nebylo možné, obchod nedoporučuji.

Mozem potvrdit, neobjednavat. Neseriozny obchod = zaplatene ale tovar nedodany. Strata casu a penazi!

Taky jsem objednávala v létě a nic. Připojím se k žalobě, pokud bude někdo podávat.

V životě už nic. Píšou že Maj zboží skladem a přijde po dvou měsících, v lepším případě. Když už přijde bude vám to malé a nelze to reklamovat. Nejhorší eshop. Nic nekupujte.

Stejná zkušenost, odstoupení od smlouvy není možné, zaplatila jsem 900,- a od 4.8. Zboží nikde, ČOI s tím nic neudělá, teď to mají někde navíc celníci, takže budu platit další peníze, jsou to šmejdi. Nedoporučuji.

Podvodníci! Nic nekupovat. Bohužel jsem si neprecetla recenze, zaplatila a zboží už asi nikdy neuvidim.

Zboží mi přišlo roztržené, kvalita odpovídala hadru na podlahu a navíc jsem na zboží čekala 2 měsíce - NEDOPORUČUJI! Pokud chcete kvalitní zboží, doporučuji Zalando.

Podvodníci. Už skoro rok čekám na bundu.

NEOBJEDNÁVAT! PODVODNÍCI.
Zbozi objednáno 4.7 a do dnešního dne nic. Komunikace žádná. Kdyby někdo podával nějakou žalobu, připojím se a určitě nebudu sama.

Objednávku jsem zaplatil 17.7. a stále nic. Tři urgence a vždy nějaká výmluva. Jen se divím, že ČOI s takovými podvodníky nemůže nic udělat. Oni si vesele podvádí a užívají života za cizí peníze. Jo, je to moje chyba, že jsem si nepřečetl recenze.

Jsou to pěkní sprosťáci!
Objednávku jsem objednala 27.7 a do teď nepřišla nic tam nekupujte!

S kamarádkou jsme si objednali klíčenky, zaplatili jsme předem kolem 500 korun. Dodací lhůta byla 7 dní tzv “blesková doprava”
Jsou to podvodníci, čekáme dva měsíce stále nic a objednávka ještě ani nebyla odeslána!
Jsou to je vydřiduši!

NEOBJEDNÁVAT!
Objednala jsem si šaty a batoh.
Objednávka byla vytvořena 11.6. dneska máme 4.9. a stále nic nepřišlo.
Je to zboží z Ali nebo podobných e-shopu.
Rychleji bych to měla doma, kdybych si to objednala sama z Činy.
Nechápu!!!!!!

Podvodníci,stálo mě to naštěstí jen 247,- Kč,objednala jsem před dvěma měsíci a stále nic.Recenze jsem si nepřečetla včas.Neobjednávejte a hlavně neplaťte!

Zboží prakticky nelze vrátit ani reklamovat. Dostanete od nich adresuv Číně, ať si vratku vyřídíte s nimi. Podvodníci.

Naštěstí jsem tam objednal jen věc za cca 400 Kč - v polovině června 2022! Na začátku srpna jsem dostal zprávu, že prý hurá! Už je to na cestě k vám. O 4 týdny později stále ticho po pěšině.

Potvrzuju, ze jsou to hnusni smejdi. Objednala jsem si drevene koralky - 100ks a prislo 10. V zadnem pripade si nic neobjednavejte!!!!

Šmejdi jsou to, pokud zboží vůbec dodají tak takové ze kterého lezou nitě, nebo vůbec neodpovídá vaší objednávce. Reklamaci ihned zamítnou a více nekomunikuji. Jedno velké nestesti.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Betano CZ promo kód » aktuální informace.

Betano promo kód 2024

Betano je online casino a sázková kancelář. Novým hráčům nabízí štědré vstupní bonusy za registraci. Jaké jsou aktuální promo kódy pro rok...

Vaporizéry na CBD a E-liquidy

Vaporizéry na CBD a E-liquidy: Recenze, testy a diskuze

Inhalování CBD je nejrychlejší a nejefektivnější forma konzumace této oblíbené a zdraví prospěšné látky. Jako na to? Vše potřebné se...

Streamovací služba Disney Plus

Disney+ Česká republika – Aplikace, obsah, filmy a novinky

Streamovací služba Disney+ nabízí velkolepý obsah plný filmů, televizních seriálů či dokumentů. A to vše si můžete užívat na téměř...

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY