Jak poznat výherní los: Tipy na online losy

Nejlepší online losy – REGISTRACE ZDARMA

Online losy Sazka

Bonus 300 Kč zdarma

HRAJ NYNÍ
Online stírací losy Korunka

Bonus 300 Kč zdarma

HRAJ NYNÍ
Online stírací losy Fortuna

Bonus 300 Kč zdarma

HRAJ NYNÍ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Chcete vědět, které stírací losy nejvíce vyhrávají? Existují triky na to, jak poznat výherní los? Máme pro vás doporučení na nejlepší výherní losy 2023.

Stírejte online losy u Fortuny s bonusem. Foto: Fortuna

Jak vyhrát v losu?

Stírací losy patří v Česku mezi oblíbenou formu zábavy, která se řadí do kategorie drobného hazardu. Hra založená pouze na štěstí uchvátila tuzemské hráče před více jak 25 lety. Podařilo se někomu za tu dobu přijít na to, jak poznat výherní los?

Papírové stírací losy mají své kouzlo, nicméně dnes si můžete koupit i jeho online verzi. Virtuální podoba stírací hry je dostupná hráčům registrovaným online. Vyzkoušejte internetové losy u Fortuny. Krátké animace dávají unikátním stíracím hrám nový rozměr zábavy. Za vytvoření herního konta dostanete uvítací bonus 300 Kč zdarma. Odměnu lze použít třeba pro nákup online losů.

sipka KLIKNĚTE ZDE a stírejte Fortuna losy online

  • Dokončete registraci a získejte bonus zdarma
  • Stírejte online losy kdekoli a kdykoli
  • Objevujte pravidelné bonusové nabídky a účastněte se soutěží

Zaregistruj se u Fortuny a stírej losy online

Jak poznat výherní los?

Samotný princip fungování stíracích her je založen na náhodě a neexistuje žádný způsob, jak poznat výherní los předtím, než jej setřete. Pokud vás tedy někdy tato myšlenka napadla, můžete od ní upustit. Žádné prosvěcování losů či podobné praktiky vám nepřinesou výhodu, která by umožnila rozpoznat, který los je výherní.

Kouzlo losů spočívá v jejich nepředvídatelnosti, přičemž vy jako hráči spoléháte pouze na své štěstí. Nezapomínejte na to, že jde v první řadě o zábavu. Vyhrát sice můžete, nicméně výsledek hry nemáte ve svých rukou.

NEJLEPŠÍ ONLINE STRÍRACÍ LOSY - PŘEHLED BONUSŮ:
Mega lodě Maximální výhra 1 000 000 Kč SETŘI NYNÍ
Smaragdová7 Maximální výhra 3 000 000 Kč SETŘI NYNÍ
Zlatý Měšec Maximální výhra 1 500 000 Kč SETŘI NYNÍ
Štěstíčko Maximální výhra 100 000 Kč SETŘI NYNÍ
Amore Maximální výhra 100 000 Kč SETŘI NYNÍ
Velký hráč Maximální výhra 10 000 000 Kč SETŘI NYNÍ
Apollo Maximální výhra 50 000 Kč SETŘI NYNÍ
Zodiac Maximální výhra 50 000 Kč SETŘI NYNÍ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jak vybrat výherní los

Jestli můžete něco ovlivnit, tak je to výběr losu. Těch je na trhu celá řada a proto vám dáme několik rad a tipů, podle čeho losy vybírat.

▶️ Stírací los jako dárek

Pokud chcete darovat papírový los, pak vybírejte takové, které se tematicky hodí ke konkrétní události. Výhodou stíracích her je i jejich variabilita. Základní druhy jsou následující:

  • Narozeninové losy
  • Svatební losy
  • Vánoční a adventní losy
  • Velikonoční losy
  • Prázdninové losy

▶️ Výhernost losů

Pro spoustu zákazníků je tento údaj nedůležitý. Pokud však patříte mezi ty hráče, kteří chtějí mít co nejvyšší šanci na výhru, pak vás jistě bude zajímat výhernost. Tu najdete v herním plánu každé stírací hry a je vyjádřena v %. Toto číslo označuje celkové množství výherních losů.

Zde se na chvíli zastavíme. Výherní los totiž nemusí vždy znamenat, že výhra bude vyšší než částka, kterou jste dali za nákup. Jinými slovy, můžete si pořídit los za 200 Kč a na něm vyhrajete 100 Kč. Reálně jste tedy stále ve ztrátě 100 Kč.

I tak má tento údaj svoji vypovídající hodnotu. Čím vyšší % výhernosti los má, tím větší pravděpodobnost máte, že nějakou výhru bude ukrývat. Jaké losy tedy vyhrávají nejčastěji?

Los Pravděpodobnost výhry Výrobce
Adventní kalendář 86,15 % Sazka
Zlato a diamanty 39,68 % Sazka
Maxi zlatá rybka 38,76 % Sazka
Maxi černá perla 38,31 % Sazka
Perfektní dárek 36,63 % Tipsport

Z údajů v tabulce by se na první pohled mohlo zdát, že Sazka los Adventní kalendář je výrazně výhodnější než všechny ostatní. Zde platí výše uvedené. Pravděpodobnost výhry dosahuje vysokých hodnot, nicméně určitá % část výher nepokryje ani cenu za nákup losu.

sipka Na přehled všech losů od Sazky 2023 se můžete podívat TADY.

▶️ Cena losů

V neposlední řadě nesmíme zapomenout na cenu, za jakou los koupíte. I zde však máte dostatek možností pro výběr. Cenové rozmezí nabízí losy od 5 Kč až třeba po 500 Kč. Konečnou cenu výrazně ovlivňuje to, jestli jde o online či papírové losy.

Tradiční podoba tištěných losů vyžaduje vyšší náklady na výrobu a jejich distribuci. Internetové provedení stíracích her je v tomto směru mnohem ekonomičtější a tak dostalo jejich cenu až na výše uvedených 5 Kč. I proto stále platí, že losy jsou tou vůbec nejdostupnější herní zábavou.

Stírací losy za 10 Kč

Chcete si užít pocity napětí ze stírání losů za pár korun? Pak vyzkoušejte ty za 10 Kč. Mezi nejoblíbenější desetikorunové losy patří tyto:

  • Hokejový duel
  • Kominíček
  • Zlaté rouno
  • Vánoční pohoda
  • Cosmic cash
  • Neonový svět (Fortuna online)

Stírací losy za 20 Kč

Stále cenově dostupné jsou losy s cenovkou 20 Kč. Oproti těm za 10 Kč jsou zde řádově vyšší výhry. Nejznámější losy za dvacku jsou:

  • Veselá zvířátka
  • Štístko
  • Čtyřlístek
  • Malý Mates
  • Chlupaté štěstí
  • Hvězdné výhry (Fortuna online)
  • Boží zásah (Fortuna online)
  • Zlatá banka (Fortuna online)

Kde můžete koupit online stírací losy?

Zakoupení stíracího losu na internetu probíhá přes vaše herní konto, které si musíte nejdříve vytvořit. Aktuálně jsou online losy dostupné u těchto provozovatelů. U každého z nich získáte k nové registraci také uvítací bonus ZDARMA ve výši 300 Kč.

Jak zkontrolovat výherní los?

Kontrola losu je nedílnou součástí všech stíracích her. Před setřením celé hrací plochy doporučujeme si důkladně přečíst pravidla losu. Budete tak mít jistotu, že jste hru vyhodnotili správně. Jednotlivé losy obsahují specifické symboly, ani na ty nezapomeňte.

Stírací losy vám dle identifikačního čísla zkontrolují i na pobočkách Sazky či Tipsportu. Záleží na tom, která z těchto společností váš los vydala. Tento způsob kontroly vám vždy garantuje správné vyhodnocení hry. Určitá nevýhoda spočívá v tom, že musíte fyzicky přijít na kamennou prodejnu.

Chcete mít jistotu, že výherní los nepřehlédnete? Pak hrajte online losy. Hrací pole odhalíte jedním kliknutím a pokud bude váš los obsahovat výhru, okamžitě se připíše do reálného stavu herního konta. Kontrolu losu na internetu za vás totiž automaticky provede systém. Vyzkoušet si to můžet nezávazně a zdarma v režimu demo. V něm nehrajete o reálné peníze, ale pouze o fiktivní částky.

Klikněte na odkaz níže, vyberte si stírací los a spusťte hru v režimu DEMO. Víte o tom, že můžete zkusit své štěstí i ve hře o skutečné výhry, a to bez vkladu na herní účet? Za novou registraci u Sazky dostanete 300 Kč zdarma.

SAZKA online losy - založ si účet a získej skvělý bonus

Zaregistruj se a stírej Sazka losy online

Stírej online losy s bonusem 300 Kč

Zaregistruj se u Sazky a užij si zábavu s online stíracími losy s bonusem 300 Kč. Stírej kdekoli a kdykoli a účastni se soutěží o zajímavé ceny!

KLIKNI ZDE a stírej Sazka losy online

#️⃣ Které stírací losy nejvíce vyhrávají?

Větší šanci na výhru mají losy s vysokou výplatností. Které to konkrétně jsou se můžete podívat TADY.

#️⃣ Jak vyhrát na stíracím losu?

Zaručený způsob stejně jako u dalších loterií neexistuje. Na stíracím losu vyhrajete za předpokladu, že los bude obsahovat potřebná výherní pole a symboly.

#️⃣ Existuje los s garantovanou výhrou?

Jistotu výhry máte ve stíracím losu Tutovka od Sazky. Hra se prodává jako balíček, který obsahuje 4 samostatné losy. Jeden z této sady je vždy výherní.

#️⃣ Jde papírový los prosvítit?

Tento mýtus není založen na pravdě. Papírové stírací losy jsou upraveny speciální povrchovou vrstvou, která nepropouští světlo.

FORTUNA - založ si účet online a získej skvělý bonus

Online stírací losy od Fortuny

Stírej zábavné online losy s bonusem

Založ si účet u Fortuny a užij si zábavu s online stíracími losy s bonusem. Stírej kdekoli a kdykoli a zapoj se do soutěží o zajímavé ceny.

KLIKNI ZDE a začni hrát u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY