Oktagon 58: Odveta století na Edenu – datum, lístky, program, zápasy, kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už co nevidět bude stadion na pražském Edenu dějištěm doposud největšího MMA turnaje v Čechách. Pořádně nabitou kartu uzavře očekávaná Odveta století Végh vs. Vémola. Veškeré info o velkolepé události si přečtěte v článku.

INFO – KARTA
VÉMOLA vs. VÉGH
LIVESTREAMKURZY

Oktagon 58: Odveta století na Edenu – datum, lístky, program, zápasy, kurzy Foto: Martin Sekanina / CNC / Profimedia

Hodnocení turnaje Oktagon 58: 9,6/10

  • Datum a místo: 8. 6. 2024, Fortuna Arena (stadion v Edenu), Praha
  • Nabídka sázek: Kurzy na všechny zápasy najdete v nabídce sázkových kanceláří

Oktagon 58: Odveta století Vémola Végh – datum, program a další informace

V sobotu 8. 6. bude pražský Eden dějištěm pro tento stadion netypické události. Odehraje se tu největší MMA turnaj, který kdy Česká republika viděla, a velké akce si zaslouží i velké zápasy. Těch je karta letního turnaje plná, zlatým hřebem večera pak bude Odveta století mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem.

sipka Klikněte zde a sledujte turnaj v Edenu na TV Tipsport

vémola végh

To nejsou ale samozřejmě ani zdaleka jediná jména, která přivedou do Fortuna Areny fanoušky (nejen) OKTAGONu. V akci konečně znovu uvidíme populárního Růžového pantera Davida Kozmu, Miloše Petráška, Marka Mazúcha, Leandra Silvu a mnoho dalších. Kromě toho se tu odehrají další zápasy v rámci druhé série milionové pyramidy Tipsport Gamechanger.

Oktagon 58
📅 Datum 8. 6. 2024
📍 Místo Fortuna Arena (stadion v Edenu), Praha
🤼 Program najdete ZDE
✏️ Karta program a výsledky
▶️ Live stream Tipsport TV

Oktagon Eden: Vémola vs. Végh 2

O odvetě těchto dvou legend se mluví v podstatě od doby, kdy Attila Végh odešel ze Zápasu století coby vítěz. Zatímco Karlos Vémola měl během těch necelých pěti let jeden zápas za druhým, Attila Végh si užíval benefitů svého vítězství a rukavice na chvíli odložil stranou.

Nejen to tyto dva bojovníky odlišuje, rozdíly jsou i v jejich přípravě na OKTAGON 58. Karlos Vémola se chystá tímto zápasem ukončit svou kariéru a vítězství je pro něj důležitější než kdy dřív. Terminátor dává do tréninku maximum a kromě domácího gymu Reinders MMA se připravoval v Londýně, Thajsku, ale i slavném UFC Institutu.

karlos attila

I Attila Végh navzdory pochybnostem některých zlých jazyků skočil do přípravy po hlavě a nedlouho poté, co se vrátil do plného předzápasového režimu, internetem i médii prosvištěla fotografie Attilových břišáků, které dosvědčují, že Végh nastoupí v perfektní formě.

Oktagon 58: Attila vs Vémola kurzy

Před lety vstupoval do klece v roli favorita Karlos Vémola, tentokrát je tomu ale naopak. V Zápasu století zvítězil Attila Végh, a tak je to v tuto chvíli pochopitelně on, koho většina sázkových kanceláří favorizuje.

KURZY VÉMOLA VS. VÉGH
Fortuna Tipsport Betano Synot TIP

Vémola x Végh

2.08 x 1.75

Vémola x Végh

2.06 x 1.70

Vémola x Végh

1.75 x 2.05

Vémola x Végh

2.00 x 1.80

Kurzy aktuální k 5. 6. 2024 (18:00)

Mnohé sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy karty a pro fanoušky vytvořily i spoustu dalších sázkových příležitostí – nemusíte sázet jen na vítěze zápasu, ale také na způsob jeho ukončení, tipovat můžete ale i počet odzápasených kol a mnoho dalšího.

sipka Podívejte se na tipy na další zajímavé sázkařské příležitosti

Oktagon 58: Zrušený zápas Kincl vs. Peňáz

Na turnaj v Edenu lákal i druhý titulový souboj Patrika Kincla s Matějem Peňázem. Ten ale musel být zrušený kvůli Kinclově zranění a ve vzduchu visela jako plán B již dlouho odkládaná bitva Peňáz vs. Čepo.

Každý z nich si však souboj představoval jinak – Money chtěl jít za každou cenu o titul (s Čepem o prozatímní titul), kdežto Vlasto stál o obyčejný zápas. Money se rozhodl tvrdě stát za svým a mezi ním, OKTAGONem a Čepem vznikly dohady, kvůli nimž Peňáz dokonce uvažuje o odchodu z organizace.

Oktagon 58: kompletní karta – zápasy a výsledky

Karta je i tak plná skvělých duelů, na které fanoušci OKTAGONu nemohou dospat. Budeme svědky návratu Davida Kozmy, kterého po delší pauze prověří moldavský Drákula Ion Surdu.

Znovu do klece vstoupí také Miloš „Meloun“ Petrášek, který se chystá do boje po skoro dvou letech, kdy mu zakazovalo zápasit nepříjemné zranění. Na kompletní kartu se podívejte zde:

OKTAGON 58
ODVETA STOLETÍ
Light heavyweight title fight 5x5 Karlos Vémola vs. Attila Végh
HLAVNÍ KARTA
Welterweight David Kozma vs. Ion Surdu
Middleweight David Zawada vs. Marek Mazúch
Lightweight Jaroslav Pokorný vs. Shem Rock
Lightweight (Tip. Gamechanger) Mateusz Legierski
vs. Akonne Wanliss
Catchweight 88Kg Miloš Petrášek
vs. Kamil Wojciechowski
Lightweight (Tip. Gamechanger) Acoidan Duque vs. Mago Machaev
Welterweight Leandro Silva vs. Amiran Gogoladze
Featherweight Deniz Ilbay vs. Denis Tripšanský
FREE PRELIMS
Lightweight Attila Korkmaz
vs. Makwan Amirkhani

Oktagon 58 vstupenky a livestream na TV Tipsport, PPV, Youtube

Turnaj OKTAGON 58 bude možné opět sledovat zdarma prostřednictvím livestreamu sázkové kanceláře Tipsport. Nově registrovaní uživatelé si navíc přijdou na hezký bonus v hodnotě 500 Kč, který lze rovnou využít na první sázky.

Již zaregistrovaní uživatelé, kteří chtějí sledovat přímý přenos na TV Tipsport, musí učinit během týdne před turnajem alespoň jednu sázku v minimální hodnotě 30 Kč.

Další možností je pak PPV, které na stránkách oktagon.tv zakoupíte v předprodeji za 319 Kč. Free prelims zápas Korkmaz vs. Amirkhani pak bude ke zhlédnutí zdarma na Youtube.

vémola végh

Pokud vás láká přece jen zažít atmosféru v Edenu na vlastní kůži, stále máte možnost zakoupit si lístek. Vstupenku pořídíte od 1 290 Kč v sítích prodejen Ticketportal, na výběr je ale i spousta VIP variant.


1️⃣ Kdy a kde se koná turnaj Oktagon 58?

Turnaj OKTAGON 58 se koná 8. 6. 2024 ve Fortuna Areně v pražském Edenu. Více o turnaji se dozvíte v článku.

2️⃣ Kde koupit vstupenky na Oktagon 58 v Edenu?

Vstupenky na turnaj OKTAGON 58 zakoupíte v sítích prodejen Ticketportal.

3️⃣ Jak a kde sledovat Oktagon 58 živě?

Přímý přenos turnaje OKTAGON 58 najdete na TV Tipsport, můžete jej ale sledovat i prostřednictvím PPV. O dalších možnostech se dozvíte více v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY