Paletové vozíky pořídíte nové, použité i v rámci pronájmu

Potřebujete doplnit nové kapacity paletových vozíků a další techniky pro převoz a manipulaci se zbožím? K dispozici máte hned tři různé možnosti, jak si potřebné stroje můžete pořídit. Vždy však získáte kvalitní techniku od konkrétní značky s dlouhou tradicí.

Paletové vozíky pořídíte nové, použité i v rámci pronájmu
Foto: Pxhere

Nákup nových vysokozdvižných vozíků

Hned první možností, kterou volí mnoho firem, když chtějí nový paletový vozík, je nákup nových strojů. To přináší výhodu delší záruky včetně záručního servisu. Pokud však nemáte v rozpočtu dostatek financí, může být překážkou právě cena za zbrusu nové vozíky. To můžete elegantně vyřešit tím způsobem, že se rozhodnete pro pořízení již použitých vozíků.

Cenově výhodnější použité vozíky

Obecně mají použité vozíky několik různých výhod a důvodů, proč se jejich nákup rozhodně vyplatí. Jedním z důležitých faktorů je samozřejmě cena, která je často výrazně nižší v porovnání s novým vozíkem. Kromě toho jsou použité vozíky prodávané přímo pod záštitou firmy STILL pečlivě zkontrolované. Prověřena je tak jejich optimální funkčnost, aby mohly bez problémů plnit své úkoly v rámci manipulace se zbožím. K dispozici je poměrně široká nabídka, která se však často obměňuje, takže pokud se vám nějaký použitý paletový či vysokozdvižný vozík zalíbí, na nic nečekejte a pusťte se do objednání.

Pronájem vozíků jako dočasné řešení

Třetí možností, jak doplnit stavy vozíků ve firmě, skladu a provozu, je možnost pronájmu. VZV si tak můžete vypůjčit na potřebnou dobu například ve chvíli, kdy je vaše výroba jednorázově více vytížená. Zároveň může pronájem vozíku posloužit jako taková zkouška ve chvíli, kdy zvažujete, z jakých strojů sestavit vaši výbavu pro optimální provoz. Doba pronájmu může být kratší, ale i delší, kdy záleží na tom, co konkrétně očekáváte.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY