Survivor Česko & Slovensko 2024: Nejnovější díly online zdarma

Třetí řadu drsné reality show Survivor, kde musí skupinka trosečníků přežívat na pustém tropickém ostrově, se začala na Voyo vysílat 27. února. Jaké osobnosti nastoupily do Survivora letos a kdo už vypadl? Kde sledovat online zdarma? A jaká jsou pravidla hry? Vše, co potřebujete o reality show Survivor vědět, najdete níže v článku.

Čas vysílání – Účastníci – Díly online
Pravidla – Survivor 2024

Survivor Česko a Slovensko 2024 Foto: Facebook/Survivor Česko & Slovensko

Survivor Česko Slovensko 3. řada 2024 (čas vysílání na TV Nova)

Po úspěchu prvních dvou sérií československé verze světové reality show Survivor televize Nova dlouho neotálela a letos spustila sérii třetí. Na opuštěném ostrově v Dominikánské republice se tak proti sobě znovu postavily dva kmeny, jejichž členové se o sebe musí v drsných podmínkách postarat a obstát ve zkouškách fyzické i duševní síly.

sipka Klikni ZDE a sleduj 3. řadu Survivora zdarma

Třetí řada běží na TV Nova od 5. března a nové díly můžete sledovat každé úterý a středu večer ve 21:40 hodin po seriálech Jedna rodina a Výměna manželek. Druhou možnost nabízí platforma Voyo, kde si můžete Survivora užít bez reklam a s týdenním předstihem.

Survivor 2024 – Soutěžící a vyřazení (3. řada)

Stejně jako v předchozích sériích bylo na ostrově vysazeno 24 účinkujících/trosečníků, kteří jsou rozděleni do dvou kmenů – Lovci a Titánové.

V rolích soutěžících, kteří si musí poradit s drsnými podmínkami tropického izolovaného ostrova, steskem po domově, ale hlavně se svými soupeři a jejich taktikami, vystupují jak lidé z řad veřejnosti, tak i známé osobnosti.

Všechny však spojuje touha po dobrodružství a adrenalinu, jistá dávka vychytralosti a odvaha vykročit do neznáma. Nebojí se říct, co si myslí, hrát taktickou hru nebo třeba sníst nějaký ten hmyz.

Níže najdete seznam všech účinkujících, kteří do třetí řady soutěže Survivor nastoupili. Aktuální rozdělení kmenů a již vyřazené soutěžící najdete pod tímto odkazem.

Voyo - Survivor

Přehled účinkujících Survivoru 2024

Survivor 2024: Kmen TITÁNI (Mikýř, Pirát a další)

Do týmu Titánů nastoupil například oblíbený YouTuber a komik Mikýř nebo zápasník MMA Samuel Pirát Krištofič.

  • Sebastian Navrátil (zpěvák)
  • Martin Mikyska Mikýř (bavič a YouTuber)
  • Samuel Krištofič Pirát (zápasník MMA)
  • Martin Prágr (tanečník)
  • Ivana Jirešová (herečka)
  • Ornella Koktová (podnikatelka)
  • Adéla Krejdlová (zpěvačka)
  • Yenifer Cao (influencerka)
  • Denisa Dvořáková (modelka)
  • Martin Carev (cestovatel)
  • Radek Polomík (investor)
  • Kateřina Balounová (barmanka)

Survivor 2024: Kmen LOVCI (hasič, Rachel Love Island, Jakub Bína)

V sestavě druhého kmene se objevují lidé různých profesí od hasiče až po art directora nebo auditorku. Nečekaně k nim hned na začátku přibyly dvě známé osobnosti – Rachel Karnižová z Love Islandu a zpěvák Jakub Bína.

  • Michael Skalický (operní zpěvák)
  • Jack Hamid (manažer hotelů)
  • Veronika Sandholzová (studentka a misska)
  • Filip Křížek (hasič)
  • Nikola Kabátová (programátorka)
  • Jana Zicklerová (fitness trenérka)
  • Martin Husár Bandurko (art director)
  • Iva Skupník (auditorka)
  • Kristina Alexandra Hrbková (policistka)
  • Tomáš Rys (herní streamer)
  • Rachel Karnižová (módní návrhářka)
  • Jakub Bína (zpěvák a fitness trenér)

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Moderátor Survivora na TV Nova – Ondřej Novotný

Nabídku moderovat reality show Survivor Česko Slovensko přijal i tentokrát sportovní komentátor, moderátor a znalec bojových sportů Ondřej Novotný. Ten moderoval předchozí dvě řady Survivora i předchůdce této soutěže – Robinsonův ostrov.

Kde sledovat Survivor Česko online zdarma (2024)

Se sledováním Survivora vůbec nemusíte čekat na stanovené úterní a středeční večery. Díly si můžete pustit online kdykoliv chcete, a to na streamovací službě Voyo, případně v archivu Nova Plus.

Celé díly Survivora online na Voyo (a nové díly předem)

Mnoho českých diváků již místo klasického sledování pořadů na televizi Nova s jasně stanoveným časem a reklamami upřednostňuje online videoportál Voyo. Tato platforma umožňuje sledovat Survivora (a mnoho dalších seriálů) kdy chcete, v jakémkoliv množství a vše bez reklam. Navíc nové epizody jsou na Voyo dostupné o týden dříve než v televizi.

sipka Sleduj Survivora s předstihem a bez reklam na Voyo

Poslední díl Survivora na Nova Plus (opakování)

Další možností, jak si pustit díl Survivora online, nabízí archiv Nova Plus (na stránce nova.cz). Slouží především k přehrání poslední seriálové epizody, která byla v televizi vysílána v posledním týdnu. Vedle placené streamovací služby Voyo tak Nova Plus nabízí jen omezené možnosti, nenajdete zde celé seriály a samozřejmě ani žádné díly předem.

Survivor Česko 2023 – účastníci, finále a kdo vyhrál

Velké oblibě se Survivor těšil i v online prostředí, a to jak na platformě Voyo, tak na sociálních sítích. Například jeden příspěvek na TikToku oslovil více než 900 tisíc lidí a sledovanost pořadu na Nova Plus vyšplhala na téměř 4,5 milionu zhlédnutí.

O titul Survivora a šťavnatou výhru bojovalo v druhé řadě 24 soutěžících z Česka i Slovenska. Ve finále proti sobě stáli Tomáš Weinmann, Karolína Krézlová a Martin Konečný.

HRDINOVÉ REBELOVÉ
Václav Matějovský Ludmila Puldová
Petr Švancara Tomáš Weimann
Filip Jánoš Žaneta Skružná
Petr Havránek Adam Bůžek
Andrea Bezděková Hana Gelnarová
Kateřina Klinderová Jiří Hanousek
Josef Kůrka Johana Fabišíková
Karolína Krézlová Matěj Quitt
Barbora Mlejnková Tereza Schejbalová
Soňa Sedláčková Martin Konečný

Voyo - Survivor

Survivor pravidla

Soutěž Survivor tvoří vždy dva týmy po dvanácti lidech, kteří po dobu hry (68 až 80 dní) žijí na pustém tropickém ostrově. Zde se o sebe musí sami postarat, tedy obstarat si jídlo a vodu, postavit přístřeší, rozdělat oheň pomocí křesadla atd.

sipka Klikni ZDE a sleduj Survivora 2024 zdarma

Týmy se nazývají kmeny a mají vlastní vlajky, barvy apod. Během soutěže se konají různé souboje, jejichž vítěz vždy získá nějakou odměnu, například jídlo či vybavení pro snadnější přežití na ostrově. Postupně jsou hráči vyřazováni buď na tzv. kmenových radách (volbou jejich soukmenovců) nebo v rámci soutěží.

Hráči soupeří jak na fyzické úrovni, tak i psychické a sociální. Nejprve proti sobě bojují celé kmeny, a jakmile zbývá menší počet hráčů (asi v polovině soutěže), jsou kmeny sloučeny v jeden. Každý hráč pak soutěží sám za sebe a díky svým sociálním dovednostem si musí získat důvěru a přízeň ostatních hráčů, aby pro jeho vyřazení nehlasovali na kmenové radě.

Důležitou součástí hry je získání imunity, kterou může kmen či jednotlivý hráč (po sloučení) v rámci souboje vyhrát. To znamená, že o něm nikdo nemůže hlasovat, a nemůže tedy vypadnout ze hry. Naopak kmen, který souboj o imunitu prohraje, musí navštívit kmenovou radu a zvolit jednoho člena, který hru opustí.

Jeho účast v soutěži však stále nekončí. Vyřazený hráč se totiž do hry vrací v roli porotce. Porota je přítomna na všech kmenových radách a vše pečlivě pozoruje, protože ve finále, na závěrečné radě, kdy v soutěži zbydou poslední dva hráči, zvolí vítěze. Ten vyhrává 2,5 milionu korun a titul Survivor Česko & Slovensko.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Předchůdce Survivora v ČR – Robinsonův ostrov a Trosečník

V Česku vznikly již dvě seriálové verze mezinárodní reality show Survivor, ovšem pod jinými názvy. První byl seriál Trosečník, který odvysílala televize Prima v roce 2006. Moderoval jej Marek Vašut, a přestože soutěž stála na stejném principu, jako dnes natolik oblíbený Survivor Česko, úspěchu se nedočkala.

Druhou verzí byla v roce 2017 reality show Robinsonův ostrov, který uvedla televize Nova. Do role moderátora se i zde postavil sportovní komentátor Ondřej Novotný. Na úspěch první série navázala na jaře 2018 druhá, přičemž třetí řada byla připravována, ale po castingových kolech zrušena. Následně se Nova dohodla se slovenskou televizí Markíza, aby na svět přivedly mezinárodní verzi Survivor Česko & Slovensko.

Původní formát reality show Survivor a další verze

A odkud se vzala reality show Survivor? Koho napadl ten milionový nápad na pořad, ze kterého se stal celosvětový fenomén? Samotný formát pořadu vytvořil už v roce 1992 britský televizní producent Charlie Parsons. První verzi Survivora však natočila o pět let později, tedy v roce 1997, švédská televize pod názvem Expedice Robinson.

V roce 2000 pak navázala americká známější verze Survivora s názvem Kdo přežije, které se dodnes odvysílalo 41 sérií. Svou verzi této celosvětově úspěšné reality show se skupinou trosečníků přežívajících na pustém ostrově má v současnosti již 79 států po celém světě.

Hodnocení reality show Survivor Česko & Slovensko: 5/10

  • Česko-slovenská reality show vytvořená na základě celosvětově úspěšného televizního formátu
  • Pro někoho zábavná a napínavá show, pro jiné nudný, zdlouhavý a pouze lehký odvar americké verze Kdo přežije
  • Mnoho diváků sdílí nesympatie k účastníkům, kterými jsou ve velké míře „celebritky“, které nepůsobí přirozeně a účastí v soutěži spíše živí svou popularitu

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

 

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



Komentáře

Kde se můžu zaregistrovat?? 😀

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Seriál Velvyslancova dcera online

Seriál Velvyslancova dcera: Herci, počet dílů, recenze a Voyo

Turecká telenovela Velvyslancova dcera slaví u českých diváků velký úspěch. Sledovat můžete každý den na Nova Lady nebo online na Voyo ☝

5 G sítě v ČR – vysílače a pokrytí internetem

5 G sítě v ČR – vysílače a pokrytí internetem

Čím je 5G síť převratná? Co přináší 5G internet? A jsou s 5G sítí spojena i rizika – bezpečnostní, nebo jakákoli jiná? Dozvíte se v...

Streamovací služba Disney Plus

Disney+ Česká republika – Aplikace, obsah, filmy a novinky

Streamovací služba Disney+ nabízí velkolepý obsah plný filmů, televizních seriálů či dokumentů. A to vše si můžete užívat na téměř...

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY