Čerpací stanice ONO – ceny, ceník, mapa a další informace

Čerpací stanice ONO jsou známé v České republice zejména díky prodeji pohonných hmot s minimální marží. V našem článku vám přineseme informace o cenách, ceníku ale i mapě benzinových pump ONO.

Čerpací staniceBenzinová pumpaCeny
SměnárnaMapaDiesel
Natural 95ProblémyMaržeRecenze

Čerpací stanice ONO – ceny, ceník, mapa a další informace
Foto: Pixabay

Čerpací stanice ONO

Česká firma vznikla v roce 1993, avšak k otevření první čerpací stanice ONO došlo až v roce 1994. Vůbec první pobočka vznikla v Plzni. Postupem času ale začala čerpací stanice ONO expandovat po celé republice.

Je známá především tím, že prodává pohonné hmoty s minimální marží. To jí umožňuje držet ceny benzínu i nafty nízko. Mezi řidiči je tak pro svou cenovou politiku velmi oblíbená.

Benzinová pumpa ONO

Benzinová pumpa ONO začínala jako malý prodejce v Plzni. Postupem času se ale firmě povedlo expandovat po celé České republice. Vždyť již v roce 2013 byl její podíl na trhu okolo 10 %.

V současné době zaměstnávají benzinové pumpy ONO přes 540 zaměstnanců. Najít ji navíc můžete prakticky kdekoliv po České republice. Pobočky má u většiny velkých měst i na důležitých tazích.

Ceny pohonných hmot Tank ONO – ceník a ceny

ONO je dlouhodobě pod palbou kritiky za příliš nízké ceny. Konkurenti se domnívají, že se tato společnost dopouští podvodů při odvádění DPH. ONO ale tuto kritiku dlouhodobě odmítá s tím, že má všechno zcela v pořádku.

Ceník pohonných hmot můžete najít přímo na stránkách ONO. Můžete se tak podívat, za jakou cenu na jednotlivých pobočkách natankujete. Můžete navíc také snadno zjistit, zda konkrétní benzinová pumpa ONO disponuje palivem, které potřebujete.

Tank ONO – směnárna a kurz euro

Na čerpacích stanicích ONO můžete narazit také na směnárnu. Na výše zmíněném odkaze tak vedle cen pohonných hmot můžete nalézt také aktuální kurz, za který společnost ONO eura koupí nebo prodá.

Můžete si jej porovnat také se středovým kurzem podle kurzovního lístku ČNB. Eurem je možné na benzínkách také zaplatit. Aktuální cenu za pohonné hmoty v eurech také naleznete na webových stránkách.

Tank ONO mapa

Abyste se lépe orientovali v nabídce Tank ONO, můžete se podívat na přiloženou mapu. Zde vidíte všechny pobočky, které v současné době tato firma provozuje. Podívat se můžete také na vybrané pobočky. V zahrinčí ji nenajdete. I zde se ale dá při tankování ušetřit.

Tank ONO mapa
Foto: Tank ONO

Tank ONO Praha

V okolí Prahy se nachází hned čtyři čerpací stanice ONO. Jedna z poboček je v Dolních Měcholupech, druhá ve Štěrboholech, třetí u Kojetice-Tůmovka a čtvrtá je více za Prahou, konkrétně v Mělníku.

Pro obyvatele a návštěvníky Prahy je tak nejbližší čerpací stanice ve Štěrboholech nebo Dolních Měcholupech. Ceny na jednotlivých pobočkách můžete vidět na webových stránkách firmy.

Tank ONO Štěrboholy

V rámci Tank ONO Štěrboholy můžete nejen natankovat, ale zajít si také na WC, dát si lahodnou kávu a celkově se při cestě občerstvit. K dispozici je také stojan na dofukování pneumatik. Benzínka funguje 24 hodin denně.

Tank ONO Studénka

Tank ONO se nachází také ve Studénce. Ta se nachází na exitu 336 při sjezdu z dálnice D1. Natankovat zde můžete například při cestě do nebo z Polska. Studénka se totiž nachází kousek od Ostravy.

Tank ONO Plzeň

V Plzni se nacházejí hned dvě čerpací stanice ONO. Jedna na ulici Domažlická, druhá pak na ulici Studentská. Při cestě do Německa tak můžete v Plzni na čerpací stanici ONO natankovat.

Tank ONO Pardubice

V samotných Pardubicích se Tank ONO přímo nenachází. V okolí ale můžete najít čerpací stanici ONO v Církvicích u Kutné Hory, případně můžete využít benzínku u Vysokého Mýta.

ONO Dolní Dvořiště

V Dolním Dvořišti můžete narazit hned na dvojici čerpacích stanic ONO. Obě benzinové pumpy disponují 24hodinovým provozem, WC, občerstvením a možností zkontrolovat, případně dofouknout pneumatiky.

Tank ONO Spytihněv

Benzinová stanice Tank ONO se nachází také u Spytihněvi. Ta je v provozu 24 hodin a poblíž se nachází také motorest, ve kterém se můžete před další cestou občerstvit teplým či studeným jídlem.

ONO Jihlava

Jestliže budete projíždět kolem Jihlavy, můžete levně natankovat na ONO i zde. Tato čerpací stanice disponuje také myčkou osobních aut. Můžete tak svůj vůz před pokračováním v jízdě také umýt.

Tank ONO Cheb

Čerpací stanici Tank ONO naleznete také v Chebu. Nejen, že je otevřená 24 hodin denně. Projíždějícím řidičům také nabídne možnost sprchy. Na místě se nachází také motorest, kde si můžete dát teplé i studené jídlo.

Tank ONO Sokolov

Svou Tank ONO pobočku má také Sokolov. I zde můžete vedle natankování pohonných hmot využít sprchu či možnost občerstvení. Tank ONO Sokolov funguje 24 hodin denně.

Tank ONO Jindřichův Hradec

Tank ONO má svou pobočku také v Jindřichově Hradci. Vedle běžných pohonných hmot nabízí benzínka také možnost natankovat LPG. Využít můžete také myčky osobních vozidel.

ONO Cvikov

Levně natankovat můžete také poblíž Liberce, kde se nachází čerpací stanice ONO Cvikov. Tato benzínka navíc disponuje také mycí linkou pro osobní automobily. Využít můžete také služeb motorestu.

Tank ONO Mošnov

U Ostravy se nachází ještě jedna čerpací stanice ONO. Jedná se o Tank ONO Mošnov. Ta má otevřeno 24 hodin denně. K vybavení benzínky patří také WC a možnost stravování.

Tank ONO Zádveřice

Tank ONO Zádveřice se nachází kousek od Zlína. Na benzínce naleznete vše potřebné, včetně AdBlue. I tato čerpací stanice je pro vás otevřena 24 hodin denně. V blízkosti se pak nachází také motorest.

Tank ONO Ostrava

Tank ONO se přímo na území Ostravy nevyskytuje. Musíte tak vyjet kousek za Ostravu, kde narazíte hned na dvě čerpací stanice – Studénka a Mošnov. Na obou benzínkách můžete využít nízké ceny pohonných hmot.

Tank ONO NM, Diesel Plus, Diesel

Pokud se podíváme na nabídku nafty v rámci čerpacích stanic Tank ONO zjistíme, že v nabídce nalezneme motorovou naftu (NM), klasický diesel a také diesel plus. Ten by měl obsahovat vylepšené složení, které vašemu motoru prospěje.

Diesel najdeme na všech čerpacích stanicích ONO. Diesel Plus najdete pouze na vybraných benzínkách, nepočítejte s ním tak všude. Ze 44 benzinek je v nabídce Diesel Plus hned na 38 z nich!

Tank ONO Diesel Plus – recenze

Diesel Plus nenajdete na všech benzínových pumpách ONO, přesto se ale vyskytuje na drtivé většině z nich. Diesel Plus obsahuje další složky, které dokáže lépe pročistit motor a díky kvalitě i snížit spotřebu paliva. Při natankování prémiového paliva totiž můžete snížit spotřebu i o několik decilitrů!

Natural 95 Tank ONO

Vedle výše popsané nafty nabízí Tank ONO také benzín. Na čerpací stanici v Mělníku se setkáte dokonce s Natural 91. Je to jediná čerpací stanice ONO, která tento typ benzínu nabízí.

Natural 95 pak najdete na všech Tank ONO benzínkách. Na dalších čtyřech pak narazíte také na Natural 95+. Jedná se o čerpací stanice ONO:

  • Vojtanov
  • Vysokov u Náchoda
  • Cvikov
  • Plzeň, ulice Studentská

Na dalších 40 čerpacích stanicích objevíte také Natural 98. Ten je nejdražší ze všech benzínů, které Tank ONO nabízí.

Tank ONO problémy

Největší problémy zažila čerpací stanice Tank ONO v době covidu. Díky tomu, že se lidí mnohem méně přepravovali do práce, do školy a celkově byl omezený pohyb, méně se tankovalo. Což dopadlo i na Tank ONO.

Další problém, který Tank ONO řeší je nařčení konkurentů, že správně neodvádí daně z pohonných hmot. To ale benzínka dlouhodobě odmítá a vzhledem k tomu, že stát proti ní nepodnikl v tomto ohledu žádné kroky, bude se jednat spíše o výmysl konkurence.

Někteří řidič pak upozorňují na to, že při tankování na Tank ONO mají následně problémy s autem. Několik takových diskusí na internetu najdete. Stejně tak najdete i ty, kde si řidiči benzín nebo naftu vychvalují.

Tank ONO marže

Tank ONO patří dlouhodobě mezi čerpací stanice s nejnižší marží na pohonných hmotách. Právě proto se konkurence domnívá, že společnost neodvádí daně tak, jak by měla. Nízké marže se ale tato plzeňská firma snaží držet od začátku svého působení. Však právě proto je také mezi nejen českými řidiči velmi oblíbená.

Tank ONO recenze

Tank ONO recenze se liší. Někteří motoristé si tuto čerpací stanici pochvalují, jiní ji viní z toho, že mají nekvalitní palivo. Vzhledem k pravidelným kontrolám, které na všech čerpacích stanicích probíhají by ale bylo již dříve zjištěno, že je nafta nebo benzín nekvalitní.

V případě, že se chystáte natankovat na Tank ONO, nemusíte se obávat o zdraví svého vozu. Tank ONO má pouze nízké marže, díky kterým může nabízet pohonné hmoty levně. Rozhodně ale nesnižuje jejich kvalitu.

1️⃣ Proč má ONO levný benzín?

Čerpací stanice ONO má levný benzín z toho důvodu, že na pohonných hmotách přiráží malé marže. Zkrátka z jednoho litru benzínu vydělají méně než konkurence.

2️⃣ Kolik je benzínek ONO?

V České republice je celkem 44 benzinek ONO. Zpravidla jsou u velkých měst a na důležitých tazích.

3️⃣ Kolik stojí benzín ONO?

Na ceny benzínu na čerpacích stanicích ONO se můžete podívat zde. Aktuální ceny vždy zveřejňuje samo ONO.

4️⃣ Kdo vlastní ONO?

ONO založili a nadále ji vlastní bratři Jiří a Petr Ondrovi.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



Komentáře

ONO do nedávna držela cenu pod úrovní ostatních benzinek podle staré pravdy, že zisk se nedělá zdražením ale obratem. Proto bylo u čerpadel plno a dařilo se. Teď mají stejnou cenu jako Benzina, zřejmě jim to někdo nařídil. Proto je dnes u jejich čepadel skoro prázdno.

Tan ono super benzinka jezdim do Vysokyho Myta vzdycky plnou a mam na 1100km vystarano je proste super ceny

Taky tankuji výhradně na benzinkách ONO už deset let bez problémů i do nákladních aut
Bylo by super kdyby vznikla benzinka na frekventované silnici mezi Uh.Hradištěm a Uh. Brodem
Protože tady si benzinky domlouvaji ceny mezi sebou je tu rozdíl od ONA 3kč i více na litru Phm.

Tankuji dlouhodobě již několik let takřka výhradně na TankOno a to do několika firemních auta benzin i naftu. Naprosto bez problémů. A doporučuji využijte aditivovaná paliva diesel+ a natural 95+, při malém cenovém rozdílu jsou v podstatě výhodnější.

Nižší cena, více zákazníků, vyšší obrat a zisk. Jak jednoduché.

Dobrý den, zde na západě Prahy jsou pohonné hmoty velmi drahé, tankuji nejlevnější naftu u Makra na Stodůlkách, potom je nejlevnější nafta v Globusu Zličín a poté na Šafránce v Rudné u Prahy, ještě levnou naftu mají v Chrašťanech u Prahy, ale o této prapodivné benzínce pocházející jako z doby dávno minulé, která byla už na seznamu podvodníků, kteří ředí pohonné hmoty vodou(jednou už mi od nich nafta zmrzla jako z čerpací stanice v Černém Volu) či jinými levnými autu škodícími přísadami, a jsme prakticky odkázání na tyto potažmo nejlevnější čerpací stanice, úplně ne taky levné jak se dočítám s ohledem na článek o TANK ONO. Chtělo by to takovou super levnou konkurenci a slušné jednání bez natahování marží kousek na západ od Prahy, kolem Rudný, Jinočan či na pokraji Prahy, na Zličíně, u Řeporyjí a v okolí. Pamatuji si že jsem minimálně jednou na čerpací stanici Tank Ono tankoval když jsem jel až někam do Kdyně u Domažlic, tankoval jsem někde na jih pod Plzní a byl jsem z naftou velmi spokojen a ještě dlouho po tankování jsem na naftu z této čerpací stanice odjel dost kilometrů, a to i zpět z Kdyně do Prahy. Proto bych chtěl bratry Ondrovi vyzvat, aby zřídili čerpací stanici s tak slušnými cenami a jednáním i na Praze západ v okolí obcí výše jmenované. Děkuji za porozumění a ochotu. S pozdravem slušného a ochotného podnikání a všem slušným lidem kteří by takovou čerpací stanici přivítali i zde na Praze-západ. PS: Akorát jsem si jistý že zde mnoho lidí si už nearogantní ne-bezohlednou slušnost nezaslouží, Praha a okolí je nejkoncentrovanější nejfalešnější zlo všeho druhu.

ONO Kojetice - několik let jsem stálým zákazníkem. Naprostá spokojenost s benzínem i naftou. Doporučuji a "ONU" přeji dobré obchodní úspěchy.

taky tam jezdime a ani s jednim autem (mercedes a audi) nebyl absolutne zadny problem...

taky tam jezdime a ani s jednim autem (mercedes a audi) nebyl absolutne zadny problem...

Schází mi pumpa ONO na vypadovce z Prahy na Příbram. Je to jedna z nejfrektovanejsich vypadovek na Šumavu, ČB a to. Škoda

Po výrazném zvýšení cen benzinu po odeznění covid epidemie jsem dal vale pumpám Benzina a EuroOil, které jsem už nehodlal přeplácet, a začal čerpat Natural 95 u Tank ONO. Auto funguje naprosto normálně, možná je trošku živější než předtím, taky se ale o cca 2 dcl/100 km zvýšila průměrná spotřeba. Budu k ONO jezdit i nadále, přestože to nemám nejblíž, do doby, než se ostatní čerpadláři chytnou za nos a své ceny přiblíží cenám u ONO.

Tank Ono je opravdu nejlevnější,ikdyž na naftu,kterou beru asi o 1,50Kč na lt.Co mě více štve,že jsem si koupil loni auto na naftu,hádejte proč a bum ho.Výroba nafty oproti benzínu je levnější,tak proč více na pumpách zdražujete naftu? Já to chápu na naftu jezdí kamiony a prostě toho využíváte i vy. Děkuji

Aleš z Holešova: co by kamenem dohodil má Ono čerpačku v Břestku, tak Vám nic nebrání ty vydřiduchy v Holešově ignorovat 😜

Aleš z Holešova: co by kamenem dohodil má Ono čerpačku v Břestku, tak Vám nic nebrání ty vydřiduchy v Holešově ignorovat 😜

Olda: to dobrý blábol 😉 95 oktanů je furt 95 oktanů. Jenže Benzina u svého paliva Efecta prý přidává do paliva aditivum které údajně čistí motor. Stejně jako Shell se svym oalivem V-power. A co se týče ceny, stačí dva kliky a vím, že Ono má na všech stanicích cenu 37,90. U Benziny to zjistit nejde, protože mají na každé jinou cenu.

Na tankONO beru palivo ne úplně vždy,zato však musím jen potvrdit slova chvály ostatních kolegáčků řidičů. To,že se jedná o českou firmu jsem dosud netušil. Jen houšť a větší kapky.

Ale cenu nenapíšou proč? Proč vše musíte zdlouhavě hledat? U ONA nemají pohonné hmoty tolik oktanů jak u čerpačky ORLEN-BENZINA, proto jsou ceny nižší.

Tankuji diesel+ u ONO Cvikov
již mnoho let a jsme já i můj dopravní prostřek naprosto spokojeni.

Tankuji na ONU již mnoho let,dosud bez nejmenšího problémů s kvalitou nafty. Když beru 700 l několikrát měsíčně, je to sakra znát.. díky ONO!

Super ceny. Škoda že čerpačka není v Holešově. Zničte ty darebáky, kteří si účtují nehorázné peníze. Hlavně v Holešově.

Tankuji na tank Ono v Krupé od jejího vzniku a bez problémů, plná spokojenost. Je to super.

Tankuju jen na Onu uz par let A problem nikdy nebyl. A ceny jsou vzdy levnejsi ne jen u poh hmot.Tak Pro Ono za mne jen palec nahoru

Já bych tedy nikdy netankoval palivo na benzínce co nemá certifikát kvality paliva ...

Super , posledních deset let tankuji u Vás!! Vše v pohodě!

Hurá, teď máme i v Ostrově na Karlovarsku ,dřív jsme museli až do Sokolova.

Na ONO tankuju zhruba 18.rokú a absolutně bez problémú jen tak dál

U ONA tancuje benzín už 13 let, měl jsem 2 Corolly a japonské motory jdou choulostivé na kvalitu benzínu a olej. Ani jednou jsem neměl žádný problém. Asi už 6 let přidávám VIF do benzínu kvůli podílu ekosložky z řepky.
Tak že bratrům Ondrům díky, že existují také podnikatele kteří jsou s marží dole.
Ne jako ti zloději z PL, či z Maďarska atd.
Bratrům fandím, a držte se.

Tankuji již 6rokem a vše o.k.Mockrat děkuji za nejlepší ceny a kvalitu čerpací stanice Zlín Zadveřice

Ja tankuji jiz pet let a jsem nadmiru spokojen.

TANKUJI U ONO JIZ 2 ROKY V BRNĚ SLATIŇE A NADMIRU SPOKOJENOST.SUPER.

Méně je někdy více. Kvalita PHM bez problémů, nižší marže, vice zákazníků. I ostatní zboží v shopu levnější než jinde. Za mě všeobecná spokojenost. :o)

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli máte taky ňáké zákaznické karty,na body. Děkuji za odpověď. S pozdravem Sabina

Tankuji již 5 rokem a tankovat
budu dál.Děkuji jen tak dal jste super :-))

Tankuji již 5 rokem a tenkrát budu dál.Děkuji jste super :-))

Na Onu opravdu spokojenost kdekoliv narazím Tankuji tam žádné problémy

Jezdím tankovat do Roudnice a jsem spokojený. Cena je nejlevnější v okolí a z autem jsem problém neměl.

Hlavně že máte všechny Tank ono v Praze, nežijeme tam všichni, blik!. Ale nejlepší na západ u dálnice D5 je pumpa v Nýřanech. Blbost zajíždět do Plzně. I když je to firma co vznikla v Plzni.

Dobrý den když se tak koukám na mapu kde se nachází čerpacky ONO tak okres Jeseník není žádná čerpacka

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Úsporný energetický tarif

Úsporný energetický tarif: Jaká bude sleva a kdo na ni nedosáhne

Proti zdražování energií bojuje stát úsporným tarifem pro domácnosti a odpuštěním poplatků za obnovitelné zdroje. Jak to bude fungovat si...

Nejlepší pražské čtvrti pro život

Nejlepší pražské čtvrti pro život

Hledáte byt v Praze a přemýšlíte, ve které pražské čtvrti se nejlépe bydlí? Průzkumy mají jasnou odpověď, objevte ji v článku.

Varšava, Polsko

Poplatky na polských dálnicích - cena mýtného, mapa dálnic

Kolik se platí mýtné v Polsku? Musíte si pořídit dálniční známku předem? Jaká je max. povolená rychlost? Vše o polských dálnicích se...

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY