Pánské Converse boty – nadčasová klasika, která nikdy nevyjde z módy

Vybíráte nové tenisky? Jedna značka vás nikdy nezklame, ať už se rozhodnete pro jakýkoliv styl. Podívejte se, jak si vybrat ty správné Conversky a co se k nim nejvíc hodí.

Pánské Converse boty – nadčasová klasika, která nikdy nevyjde z módy
Foto: Pxhere

Converse: Klasika, která nestárne

Už je to více než sto let od chvíle, kdy společnost Converse představila své první basketbalové tenisky All Star. Boty s pěticípou hvězdou ve znaku se postupně staly jednou z nejikoničtějších značek na světě, a přestože se jejich styl od dvacátých let dvacátého století příliš nezměnil, nevyšly tyhle boty nikdy z módy. Nosili je slavní basketbalisté, rappeři, oblíbil si je také třeba frontman skupiny Nirvana Kurt Cobain, a pokud hledáte obuv v elegantním ležérním stylu, rozhodně s nimi neuděláte chybu ani vy. Na aktuální nabídku tenisek Converse pro tuto sezónu se podívejte tady: https://www.eobuv.cz/panska-obuv-converse.

Jak vybrat pánské boty Converse a co k nim nosit

Pokud se poohlížíte jednoduchých a univerzálních teniskách, které lze použít v podstatě pro jakoukoliv příležitost, oceníte pravděpodobně jednobarevnou klasiku, jakou nabízí model Chuck Taylor v černé barvě. V jednoduchosti je prostě síla. Pro uvolněný styl si k nim můžete vzít džíny a obyčejné tričko bez potisku nebo vyhrnuté úzké džíny s tričkem s potiskem.

"Conversky" se už dávno nedělají jen v jedné barvě. Pokud chcete vyčnívat v davu, můžete sáhnout po pestrobarevných kotníkových botách Converse. Pro dosažení uvolněného streetového stylu je nakombinujte s volnými džínami a tričkem s potiskem.

Co takhle trochu retra? Bílé tenisky Converse fungují s většinou oblečení, ať už boty budete udržovat dokonale čisté, nebo je trochu ušpiníte. Bílé boty působí samy o sobě elegantně, takže pokud chcete dosáhnout spíše elegantně ležérního stylu, nakombinujte je se světlou košilí s kravatou a tmavými kalhotami. Pro více uvolněný styl si k nim vezměte třeba trochu větší svetr nebo džínovou bundu.

sipka Jaké boty tuto sezónu nosit? Módní tipy pro něj i pro ni

Ponožky: Ano nebo ne?

Lidé často řeší zda do pánských bot Converse nosit ponožky. Někdo říká, že určitě ano, někdo tvrdí, že ne. Odpověď přitom není tak jednoznačná. Opět záleží na tom, jak chcete působit. Pro uvolněný styl si ponožky neberte, pro více formální styl zvolte jednoduché bílé ponožky. Žádné jasné pravidlo ale v tomto ohledu neexistuje.

A důležité jsou i drobné doplňky. Myslete také na to, abyste svůj outfit nezkazili třeba nevhodnými hodinkami, a pro dokonalost dbejte i na takové detaily, které nejsou na první pohled vidět. Peněženku sice nosíte po většinu doby schovanou v kapse, když ji ale vyndáte, neměla by vůči vašemu oblečení působit jako pěst na oko. Po vhodné, elegantní peněžence se můžete podívat třeba na https://www.eobuv.cz/doplnky/kozena-galanterie/penezenky/panske-penezenky.html.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jak ušetřit při tankování při cestách po Evropě

Jak ušetřit při tankování při cestách po Evropě

Jaké jsou ceny pohonných hmot při cestách po Evropě? Kde se vyplatí natankovat? Podívejte se, jak můžete ušetřit na benzinu a naftě!

dite-v-autosedacce.jpg

Vybíráme autosedačku - druhy, rady a tipy

Jak vybrat autosedačku pro miminko? Jaké jsou ty nejlepší autosedačky na trhu? Jak oblékat miminko do autosedačky? Odpovědi najdete v...

Samosběr jahod v plném proudu

Seznam míst pro samosběr jahod – Praha, Brno a další

Chtěli byste si letos nasbírat jahody od českých farmářů, ale nevíte kde? Máme pro vás seznam míst po celé České republice, kam můžete...

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY