Liga mistrů: Liverpool - Real Madrid fotbal živě online

Dnešní dění na stadionu Anfield v Liverpoolu nenechá chladným žádného fanouška Ligy mistrů. Tamní kulisy se stanou svědky představení dvou elitních celků, které ale v poslední době nějak zvlášť neoslňují. Liverpool, který po vleklé krizi konečně trochu nabírá dech, má chlapcům z Bílého baletu skutečně co vracet, protože to byli právě oni, kdo mu v loňském roce sebrali vítězství v samém finále soutěže.

Strádající Liverpool by mohla spasit výhoda domácího prostředí.
Foto: Profimedia

Liverpool vs. Real Madrid: Duel na góly bohatý nebude

Forma Liverpoolu je v poslední době žalostná a ačkoliv tým zvládl poslední dvě utkání na výbornou, bylo by vskutku předčasné jásat. Snad i dnešní nelehký duel s Realem Madrid může být jistým indikátorem vývoje do budoucna. Věřit tomu nepochybně budou i tisíce liverpoolských fanoušků, jenž budou na Anfieldu hnát svůj tým kupředu. Hlavní tíhu tažení proti silné defenzivě Realu pravděpodobně ponese egyptský křídelník Mohamed Salah, který zatím nasázel osmnáct branek a na dalších osm nahrál. Přesto se dá očekávat spíše zdrženlivější zápas v oparném tempu, který gólovou smršť určitě nepřinese.

sipka Nenechte si ujít fotbalová dramata na Chance TV

Sleduj průběh zápasu zde

Liverpool proti Realu Madrid: Tipy, sázky, predikce

Vzájemná bilance z předešlých pěti duelů vychází příznivěji pro hosty, kteří mají na kontě čtyři výhry, zatímco domácí jen jednu. Přesto se dá, s ohledem na všechny představitelné faktory, očekávat relativně vyrovnaný souboj. Tento názor není úplně cizí ani sázkařům, kteří se s kurzem 2.29 přesto přiklánějí spíše k vítězství domácích. Zmiňovaná remíza se momentálně pohybuje na kurzu 3.74 a vítězství Bílého baletu je predikováno kurzem 3.10.

  • Kdy a kde: 21. 02. 2023 od 21:00, stadion Anfield, Liverpool

Bílý balet potáhnou rychlík a střelec

Zatímco domácí budou významnou měrou spoléhat na plné ochozy, Real Madrid se pokusí rozbít liverpoolský vzdor hráči jako je brazilský sprinter Vinicius či kanonýr a držitel Zlatého míče Karim Benzema.

Liverpool a Real Madrid na Chance i Premier Sport 2

Dnešní prestižní zápas Ligy mistrů bude možné sledovat na placeném kanálu Premier Sport 2. O dění na hřišti se bude možné informovat také prostřednictvím Chance TV.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipsport akční kód - Jak správně zadat bonus kód

Tipsport akční kód: Jak správně zadat bonus kód

Nabízí Tipsport akční kódy? Jak a kam se zadávají? Jsou potřeba pro získání bonusů v plné výši? Vše vysvětlujeme v článku.

SYNOT TIP promo kód 2023

SYNOT TIP promo kódy 2023: Jak díky nim získat nejlepší bonusy?

Jak můžete díky bonusovému kódu SYNOT TIP casina získat až 300 free spinů za registraci? Zjistěte vše o zdejších promo kódech a vyberte ten...

Loterie Extra Renta od Sazky – tažená čísla a tabulka výher

Loterie Extra Renta od Sazky – tažená čísla a tabulka výher

Číselná loterie Extra Renta přináší hlavní výhru v podobě měsíční renty 200 000 Kč na 20 let – dohromady 48 000 000 Kč získáte za trefu 7...

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY