Pojízdné regálové systémy pro maximalizaci skladových kapacit

Efektivní sklad je mnohdy otázkou volby těch správných regálových systémů. Ty je potřeba přizpůsobit nejenom daným prostorům, ale také tomu, jaké věci máte v plánu skladovat. A s tím vám mohou pomoci praktické rady uvedené v tomto článku.

Pojízdné regálové systémy pro maximalizaci skladových kapacit
Foto: Pxhere

Pojízdné regály pro snadnou manipulaci

Při výběru regálů do skladu či prostoru pro archivaci je důležité přemýšlet nejenom nad tím, aby jednotlivé police pojmuly všechny potřebné věci, ale také zohledněte manipulaci. Například pojízdné regály umožňují opravdu na sto procent využít dostupný prostor a zároveň usnadní manipulaci s jednotlivými předměty právě díky pojezdům. Když potřebujete věc vyndat či naopak zařadit do regálu, jednoduše ho odsunete.

Archivace i uložení zboží

Obecně nabídnou pojízdné regály opravdu mnoho způsobů využití. Jsou oblíbené v rámci různých obchodů, výrobců a prodejců. Své využití najdou také v archivech, kde je opravdu žádoucí získat co nejvíce místa a usnadnit si přístup k jednotlivým položkám. Mobilní policové regály jsou vhodné spíše pro mírně lehčí předměty, ale není problém objednat si jiný typ regálů, který je připravený pro ukládání celých palet nebo velkých a těžších předmětů. Snadno tak zvolíte takovou variantu, jaká se bude hodit k danému prostoru i tomu, jaké věci potřebujete skladovat.

Praktické využití a úspora místa i financí

A proč se vůbec tolik zaobírat výběrem těch správných regálů? Mohou totiž ušetřit nemalé množství peněz a hlavně místa. Díky tomu můžete oddálit stěhování do větších prostor. Investice do kvalitních regálových systémů tak představuje prostředky vložené do posunutí vašeho podnikání. Zkuste na to nezapomenout ve chvíli, kdy budete volit mezi základní levnou variantou a propracovanými regály, které vám nabídnou všechno potřebné.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kde najdu číslo elektroměru a plynoměru (EAN a EIC)

Kde najdu číslo elektroměru a plynoměru (EAN a EIC)

Nemůžete najít EAN kód? Jak zjistíte svého dodavatele plynu a elektřiny?⚡ K čemu slouží EIC kód? Na tyto i další otázky odpovíme v článku!

Změna dodavatele energií je sice jednoduchá, přesto ale může zabrat hodně času

Jak na změnu dodavatele energií - plynu a elektřiny

Zajímá vás, jaké kroky musíte podstoupit při změně dodavatele energií? Na co si dát pozor? Jak vybrat nového dodavatele? Poradíme vám v...

Máte výpadek elektřiny? Podívejte se, kde jsou aktuálně odstávky

Máte výpadek elektřiny? Podívejte se, kde jsou aktuálně odstávky

Co všechno může být příčinou výpadku elektřiny? ⚡ Kde získat spolehlivé informace o délce výpadku či odstávky? ⚡ Jak se na takovou situaci...

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY