Suunto Vertical - nová generace sportovních hodinek s GPS

Suunto je finská značka, která vyrábí vysoce kvalitní hodinky a potápěčské počítače již více než 80 let. Jejich sortiment zahrnuje různé disciplíny a aktivity a je určen pro běžce, cyklisty, trekaře i horolezce. Jednou z nejnovějších kolekcí hodinek této značky je řada Vertical, která integruje pokročilé měřicí funkce s moderním designem a intuitivním ovládáním. Čím se hodinky Suunto Vertical odlišují od konkurence? Přečtěte si článek a objevte její výjimečné funkce.

Suunto Vertical - nová generace sportovních hodinek s GPS Foto: Hodinkovna.cz

Důvěřujte spolehlivosti výrobků Suunto

Suunto Vertical zahrnuje řadu chytrých hodinek s GPS určených pro horské sporty, jako je běh po stezkách, lyžování, horolezectví a paragliding. Hodinky Suunto Vertical jsou vybaveny pokročilými funkcemi, jako je barometrický výškoměr, 3D kompas a ukazatel sklonu, a umožňují přesné sledování a analýzu vašeho výkonu a pokroku v horském terénu. Tyto hodinky jsou navíc bezproblémově integrovány s aplikací Suunto a online platformou Movescount, což usnadňuje bezproblémovou synchronizaci dat, plánování tras, sdílení dobrodružství a přístup k cenným poznatkům od ostatních uživatelů.

Suunto Vertical - nová řada pokročilých sportovních hodinek

Hodinky Suunto Vertical nejsou jen sportovní hodinky, ale slouží také jako chytré hodinky, které se bez problémů připojí k vašemu chytrému telefonu přes Bluetooth. Díky tomu můžete přijímat hovory, zprávy a různá oznámení přímo na displeji hodinek. Tyto hodinky jsou navíc vybaveny vestavěným akcelerometrem, který přesně sleduje vaše kroky, ušlou vzdálenost a spálené kalorie. Hodinky Suunto Vertical se navíc mohou pochlubit barevným dotykovým displejem s vysokým rozlišením, který zůstává dobře čitelný i za jasného slunečního světla. Pozoruhodné je, že tyto hodinky jsou vodotěsné až do hloubky 100 metrů a jsou vybaveny vyměnitelnou baterií, která vydrží až 100 hodin v režimu GPS.

Hodinky Suunto Vertical - jak vypadají?

Sportovní hodinky Suunto Vertical kombinují funkčnost s moderním a stylovým designem, který bez problémů doplní každodenní i sportovní oblečení. Mají kulaté pouzdro z nerezové oceli o průměru 50 mm a tloušťce 15 mm. Pouzdro se dodává v různých barvách včetně černé, bílé, modré a červené. Také ciferník se vyznačuje zářivými barvami. Uživatelé si mohou přizpůsobit vzhled a údaje zobrazované na displeji. Náramek hodinek měří na šířku 24 mm a je vyroben ze silikonu nebo textilu, což zajišťuje pohodlné nošení.

Nejzajímavější funkce hodinek Suunto Vertical

Suunto Vertical se používají jednoduše a intuitivně. Tyto hodinky jsou vybaveny pěti tlačítky a umožňují snadnou navigaci v nabídkách a funkcích. Hodinky jsou navíc vybaveny citlivým dotykovým displejem, který rozpoznává gesta prstů. Jednou z pozoruhodných funkcí, kterou v těchto hodinkách najdete, je funkce FusedAlti, která automaticky kalibruje nadmořskou výšku na základě údajů GPS a barometru. To zajišťuje přesné údaje o nadmořské výšce bez nutnosti manuálního nastavení. Další užitečnou funkcí je funkce Heatmap, která na mapě zobrazuje oblíbená místa aktivit ostatních uživatelů hodinek Suunto a poskytuje tak cenné informace pro průzkum. Hodinky jsou navíc vybaveny funkcí Vibration Alert, která vás diskrétně upozorní na dosažení předem nastaveného cíle.

Vynikající baterie, snadno čitelný displej a další důvody, proč si vybrat Suunto Vertical

Hodinky Suunto Vertical nabízejí řadu výjimečných funkcí, které je odlišují od ostatních modelů na trhu. Zejména titanová verze hodinek obsahuje solární technologii, která je odlišuje. Díky integraci solárního panelu na displeji mohou tyto hodinky využívat solární energii k samonabíjení (tím se prodlužuje životnost baterie až o 30 %). Podle výrobce jsou hodinky Suunto Vertical GPS hodinkami s nejdelší výdrží baterie na trhu. Konkrétně se mohou pochlubit působivou výdrží baterie 60 hodin v režimu dvoupásmového GNSS, 90 hodin s aktivovanými všemi satelity (bez dvoupásmového GPS) a 500 hodin v režimu Tour, ve kterém je přesnost GPS nižší. Kromě toho jsou tyto hodinky vybaveny pouzdrem vyrobeným z titanu třídy 5, který je proslulý svými lehkými vlastnostmi a výjimečnou odolností proti korozi a poškrábání. Tato titanová konstrukce přispívá nejen k odolnosti hodinek, ale dodává jim také elegantní estetický vzhled. Hodinky Suunto Vertical navíc využívají safírové sklíčko na displeji, které je známé svou výjimečnou tvrdostí a odolností proti poškrábání. Toto sklo je dále vylepšeno antireflexní vrstvou, která zlepšuje čitelnost a zajišťuje jasnou viditelnost i za různých světelných podmínek.

Chytré hodinky Suunto Vertical - vytvořeny tak, aby posouvaly hranice sportovních výkonů

Řada Suunto Vertical je novou generací sportovních GPS hodinek speciálně vytvořených pro milovníky horských a extrémních sportů. Tyto hodinky bez problémů integrují pokročilé měřicí funkce, včetně výškoměru, kompasu a ukazatele sklonu, s moderním designem a uživatelsky přívětivým ovládáním. Díky svým chytrým funkcím se bez námahy propojí s vaším chytrým telefonem, mobilní aplikací Suunto a platformou Movescount, což vám umožní snadno plánovat, sledovat a analyzovat vaše aktivity. Hodinky Suunto Vertical jsou všestrannými společníky, kteří se osvědčí jak na náročných trasách, tak při každodenním nošení. Chcete-li získat další informace o této řadě, prozkoumejte recenze, které zveřejnili uživatelé hodinek Suunto Vertical.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jak poslat SMS zdarma online - T-mobile, O2, Vodafone

Jak poslat SMS zdarma online - T-mobile, O2, Vodafone

Ušetřete za sms díky moderním alternativám odesílání zpráv díky připojení k internetu. ☝ Podívejte se na všechny možnosti a neplaťte...

Jak dobít kredit na O2 - internet banking online + paušál

Jak dobít kredit na O2 – internet banking online + paušál

Potřebujete rychle dobít kredit u O2, ale nedostanete se do města? Máme pro vás informace o všech možnostech dobíjení kreditu! Více v...

5 G sítě v ČR – vysílače a pokrytí internetem

5 G sítě v ČR – vysílače a pokrytí internetem

Čím je 5G síť převratná? Co přináší 5G internet? A jsou s 5G sítí spojena i rizika – bezpečnostní, nebo jakákoli jiná? Dozvíte se v...

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY