Bombuj TV - filmy a seriály online zdarma (cz)

Sledování filmů a seriálů online a zdarma je na jednu stranu velmi pohodlné a lákavé, zároveň se na weby poskytující tyto služby upíná stále více pozornosti kvůli rozporu s autorským zákonem. Řada z nich již musela ukončit činnost, jiné portály své služby stále poskytují. Jedním z nich je web Bombuj TV…

Filmy - Seriály - Proč Bombuj nefunguje
Podobné portály - Autorský zákon

Bombuj TV - filmy a seriály online zdarma (cz) Foto: Unsplash

Bombuj si: Filmy a seriály zdarma

Jedním z webů, které se snaží naplnit poptávku po sledování filmů a seriálů online zdarma, je stránka Bombuj.si. Ta nabízí poměrně široký výběr, a to často zcela nových titulů, které jsou zde velkým tahákem.

Stránka vám sice umožní bezplatné sledování filmů a seriálů, každopádně úroveň komfortu (kvalita obrazu a zvuku, přívětivost rozhraní, personalizace obsahu, tv aplikace atd.) kterou vám přináší streamovací služby, zde nečekejte.

Samozřejmou součástí Bombuj si a obdobných webů jsou četné a všudypřítomné reklamy, které zde tvoří hlavní zdroj příjmu. Také je třeba mít na vědomí, že služby, které poskytují (volné šíření autorských děl), jsou z pohledu autorského zákona nelegální.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Filmy na Bombuj TV

Stránka Bombuj si láká především na filmové novinky různých žánrů, které právě vyšly z kin, a jsou tedy obvykle distribuovány na Blu-ray, nebo je odkupují streamovací služby. Právě v této době vzniká nejvíc pirátských kopií, které následně zamíří na nelegální platformy či torrenty, kde jsou zdarma zpřístupněny.

Co se týče samotného sledování filmů na stránce Bombuj si, žádné dílo nepřehrajete přímo zde, nýbrž budete odkázáni na jiný web, kde je video uloženo. Až zde se dozvíte, v jaké kvalitě je video dostupné, zda jsou k němu české titulky a další poměrně podstatné detaily. Také počítejte s častým nešvarem, že film uvedený na webu Bombuj TV na cílové stránce vůbec neexistuje.

Bombuj to – vyhledávání filmů/kategorie

Rozdělení obsahu a různé filtrování sice není tak sofistikované jako na jakékoliv streamovací službě, ale několik základních kategorií nabízí (chybí např. rozdělení podle žánrů):

  • Nejnověji přidané
  • Populární
  • Nejsledovanější dnes
  • Nejsledovanější celkově

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Seriály na Bombuj si

Web zpřístupňuje velké množství seriálů, které často pochází z produkce amerických kabelových televizí či streamovacích služeb. Divák zde najde jak zcela všední seriály, které běžně vysílají i české komerční televize, tak i ty úplně nové vycházející na streamovacích platformách (HBO Max, Netflix, Apple TV atd.).

Oproti streamovacím službám však Bombuj TV nabídne jen omezené možnosti vyhledávání, nenajdete zde např. podrobné filtrování do různých kategorií. Dopátrat přesně ten seriál, na který máte zrovna chuť, je tak o něco obtížnější.

Reality show Love island na Bombuj si

Tento oblíbený seriál z produkce televize Nova bývá často vyhledáván na různých webech nabízejících obsah zdarma, ovšem na Bombuj TV jej hledat  nemusíte. Při vyhledávání seriálu vám sice stránka nabídne odkaz, ovšem po přesměrování zjistíte, že je to jen planý poplach - Love Island se zde bohužel nenachází.

Nejjednodušší způsob sledování seriálu Love Island vám nabídne služba Voyo, kde najdete všechny epizody...

sipka Klikni SEM a sleduj Love Island zdarma

Český dabing a titulky - Bombuj si cz

V případě dostupnosti českého dabingu a titulků je to u každého filmu či seriálu jiné a stránka Bombuj TV je nijak nezaručuje. Jelikož samotný web žádné vlastní titulky ani dabing neobstarává, jejich dostupnost je v podstatě náhodná a záleží, zda byly vytvořeny nějakou třetí stranou.

sipka Sleduj tisíce filmů a seriálů v češtině na Voyo zdarma

Bombuj si App (aplikace na Android)

Web Bombuj si dříve umožňoval také sledování obsahu na chytrých telefonech, a to skrze mobilní aplikaci. Ta byla dostupná pro operační systémy Android a iOS, ovšem v současné době si aplikaci na Google Play ani Apple Store nepořídíte.

Proč nefunguje Bombuj?

Bombuj TV a podobně zaměřené weby často obměňují svou adresu. Pokud vám tedy nefunguje bombuj.si, je možné, že stránka používá trochu jiný název, a bude tak potřeba zajít na google a zapátrat.

Potíže by mohly také souviset s nedávnou novelou autorského zákona. Vzhledem k tomu, že Bombuj TV je s ním v rozporu, a stát vyvíjí stále větší snahu činnost takových webů ukončit, jejich provozovatelé naopak vyvíjí snahu o udržení svých bezplatných (nelegálních) služeb. V důsledku může docházet k výpadkům, přesměrovávání adresy apod.

Pokud si chcete užít sledování filmů či seriálů bez podobných problémů, zkuste třeba službu Voyo, kde můžete první týden zhltat tolik zábavy, kolik budete schopni zvládnout, zcela zdarma...

sipka Klikni ZDE, pokud chceš sledovat filmy a seriály zdarma

Další portály s filmy a seriály zdarma: Kukaj to, ulozto atd.

Kromě webu Bombuj TV v Česku stále fungují další portály pro sledování filmů a seriálů zdarma. Stejně jako Bombuj.si obsahuje většina podobných portálů pouze odkaz na videa uložená na jiných serverech, tzv. embed videa. V jiných případech lze video spustit přímo na webu.

Filmy a seriály ke sledování či stahování zdarma nabízí také weby:

Autorský zákon a ukončení činnosti nelegálních portálů

Web Bombuj si vám sice nabídne (nepříliš) pohodlné sledování filmů a seriálů zdarma, což může být z pohledu diváka přínosná služba, problematický je však způsob, jakým toho dosahuje.

Bohužel zcela zdarma není nic, a zatímco streamovací služby a podobné placené portály respektují pravidla, stránky jako Bombuj TV spíše podvádějí – s tvůrci nic neřeší, jejich práva je nezajímají a pouze se na jejich dílech přiživují tím, že je volně šíří - jedná se o nelegální distribuci.

Pokud je např. nějaká americká minisérie dostupná za předplatné na streamovací službě, která ji za své peníze vytvořila, třeba Zaklínač na Netflixu, a jakýsi cizí web plný reklam ji nabízí zdarma ke shlédnutí, nikdo nemusí být znalec na autorské právo, aby poznal, že to není v pořádku.

Přestože se tyto portály dokážou zákonům a jejím novelám hbitě přizpůsobovat, vymyslet cestičky, jak neporušovat zákon a nadále poskytovat bezplatné služby (např. zmiňovaná embed videa), problém je pořád stejný -  jedná se o krádež a ošizení tvůrců daného díla, kteří o tom, že někdo publikuje jejich výtvor, vůbec nevědí, natož aby dostali nějaký honorář.

Stát na tyto praktiky samozřejmě reaguje - v letošním roce došlo ke zpřísnění autorského zákona, a v důsledku již některé podobné weby ukončily činnost. Budoucnost Bombuj TV je tak velmi nejistá…

Nelegální platformy, které již nefungují:

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Kde sledovat filmy a seriály legálně

V době streamovacích služeb, které se předhání, aby divákovi umožnily co největší luxus za co nejmenší cenu, dává využívání pochybných online portálů nabízejících filmy a seriály zdarma čím dál tím menší smysl.

Nové filmy vycházející v kinech jsou nyní dostupné daleko dříve, jelikož mnoho z nich krátce po premiéře zamíří na nějakou ze streamovacích služeb. Některé dokonce vychází na VOD souběžně s premiérou v kinech.

sipka Klikni SEM a sleduj filmy a seriály na Voyo zdarma

Streamovací služby jsou navíc natolik levné (nejvýše 200 korun měsíčně), že mnoho Čechů si jich předplácí i více najednou. Výběr filmů a seriálů je pak v podstatě nekonečný. Mnohé streamovací služby (např. Netflix) nabízí i možnost stáhnutí filmů a seriálů, aby bylo možné je sledovat i offline.

Přehled streamovacích služeb (v ČR)

V posledních letech vznikla vedle již zavedených streamovacích gigantů celá řada dalších platforem. Nasytit filmovou zábavou se tak může divák jakékoliv věkové kategorie a s jakýmikoliv preferencemi. Ty nejoblíbenější najdete v tabulce níže, přičemž všechny jsou optimalizované pro českého diváka (včetně dabingu a titulků k veškerému obsahu).

✔️ HBO Max ✔️ Voyo
✔️ Netflix ✔️ KVIFF.TV
✔️ Disney+ ✔️ Canal+
✔️ SkyShowtime ✔️ Prima+

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



Komentáře

Lži,kecy a pár polopravd.Co jiného čekat od článku který zaplatilo Voyo

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Seriál Velvyslancova dcera online

Seriál Velvyslancova dcera: Herci, počet dílů, recenze a Voyo

Turecká telenovela Velvyslancova dcera slaví u českých diváků velký úspěch. Sledovat můžete každý den na Nova Lady nebo online na Voyo ☝

Survivor Česko a Slovensko 2024

Survivor Česko & Slovensko 2024: Nejnovější díly online zdarma

Aktuálně probíhá nejnovější řada Survivora Česko. Kde ji sledovat online zdarma? Veškeré potřebné info k této reality show najdete v článku...

Komediální minisérie Sex O’Clock online na Voyo [2023]

Seriál Sex O’Clock: Herecké obsazení, tvůrci a díly online

Streamovací platforma Voyo se zaměřila na téma puberty a uvedla komediální seriál Sex O’Clock. Nové díly vychází každý pátek pouze na Voyo...

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY