Dovolená u vody? Prožijte ji sportovně s vybavením ze Sportano

Letní dovolená u vody je v horkých dnech snem každého z nás. Proč tento sen neproměnit ve skutečnost? A kde sehnat kvalitní vybavení, které je k užívání si letních vodních radovánek nezbytné? Odpovědí je nový internetový obchod Sportano, který vám v následujících odstavcích představíme. Tak se pojďte seznámit a objevte vše, co budete s sebou k vodě potřebovat.

Plavání a potápění - Wakeboarding
Sportano doprava

Dovolená u vody? Prožijte ji sportovně s vybavením ze Sportano
Foto: Pxhere

Aktivní dovolená u vody

Válet se u vody není nic pro vás a rádi byste svou dovolenou prožili aktivně? V tom případě se vám bude hodit kvalitní sportovní vybavení, které najdete na Sportano.cz. Tento eshop myslí na všechny vodní sporty a produkty, které na webu najdete přehledně roztřízené do několika kategorií:

  • plavání
  • potápění
  • kitesurfing
  • windsurfing
  • jízda na kajaku a rafting
  • a další

Plavecké vybavení i sady na potápění

Základem plavecké výbavy by měly být plavky. Ty kvalitní vám mohou při správné péči sloužit dlouhá léta. Sportovní obchod Sportano je přehlídkou všechny druhů a střihů. Jistě si můžete být prvotřídní kvalitou, která vás nezklame. Vybírejte mezi pánskými, dámskými i dětskými, které se budou hodit na pláž i do bazénu. Nezapomínejte ani na plavecké brýle, žabky nebo plavecké pěny, se kterými si dopřejete žádané pohodlí. Až budete mít plavky, prohlédněte si také kategorii potápění, která vám možná otevře nové obzory světa pod vodní hladinou.

Wakeboarding - oblíbený vodní adrenalin

Máte rádi trochu adrenalinu? Vodní sporty mohou být klidné a pohodové, ale taky nabité vzrušením. Krev v žilách vám jistě rozproudí wakeboarding, který spočívá v jízdě na wakeboardu taženém loďkou nebo vlekem po vodní hladině. Je to vlastně něco mezi vodním lyžováním a surfingem. Wakeboarding můžete praktikovat i na českých vodních hladinách a pro vhodné vybavení se vydejte do sportovního obchodu Sportano.cz. Kategorie "Wakeboarding" zahrnuje nejen samotné desky, ale také vázání, tažné plováky a lana.

Jak objednávat sportovní vybavení online

Až si vyberete přesně to, co je pro vaše sportovní radovánky nezbytné, stačí pro objednání provézt pár kliknutí. Dopravu zdarma od Sportana získáte při objednávce s hodnotou vyšší než 800 Kč a s platbou online. Zvolíte-li si dobírku, poštovné vás vyjde na 129 Kč. Pokud by vaše objednávka měla hodnotu nižší než 800 Kč, za poštovné zaplatíte 99 Kč (s platbou online). Eshop zboží odesílá v pracovní dny do 48 hodin od vytvoření objednávky a zásilku vám doručí kurýr společnosti PPL.

Sportovní dovolená u vody splní vaše sny

Vyměňte odpočinkovou dovolenou u vody za aktivní a nechte si zlepši náladu i kondici pozitivní sportovní energií. Že se vám nechce? Není potřeba nic hnát do extrémů a odpočinek střídejte s aktivitou v takové míře, jaká vám je příjemná. Cílem sportovního obchodu Sportano.cz je pomoct vám najít vášeň ve sportu, poskytnout vám kvalitní vybavení od ověřených značek a naučit vás se radovat z pohybu, který jde ruku v ruce se zdravím. Najděte si to svoje, ať už to bude plavání, pádlování, potápění nebo cokoliv spojeného nejen s vodou.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



Komentáře

My trávíme dovolenou u vody u nějakého jezera a jen se v něm koupeme. Na žádné vodní sporty nejsem. Přijde mi to strašně nebezpečný. Letos jsme si před dovolenou koupili nový stan z https://www.naturehikecz.cz/ a nejvíc jsem spokojená, když si sednu před stan na židli a otevřu si knížku :-) .

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Co si sbalit na dovolenou k moři - seznam věcí

Co si sbalit na dovolenou k moři - seznam věcí

Co si s sebou sbalit na dovolenou k moři? Co si vzít do letadla a co přibalit pro děti? Nechte se inspirovat univerzálními seznamy věcí, co...

Parkování na letišti a u letiště v Praze.

Jak vyzrát na parkování na Letišti Václava Havla?

Chystáte se do zahraničí, ale nevíte, jak to udělat s přepravou na letiště v Praze? Jeďte vlastním vozem! V tomto článku vám poradíme, co...

Východ slunce

Východ a západ slunce v roce 2024 – přesné časy pro každý měsíc

Zajímá vás, v kolik hodin u nás vychází a zachází slunce? Přesné časy východů a západů slunce po celý rok 2024 najdete v tomto článku.

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY