5 originálních tipů na dárek, kterým potěšíte svou ženu na narozeniny

Máte pocit, že vaše milovaná polovička má už docela všechno a nic nepotřebuje? Pak může být vymýšlení dárku k narozeninám oříšek. S naším přehledným průvodcem to ale hravě zvládnete.

5 originálních tipů na dárek, kterým potěšíte svou ženu na narozeniny
Foto: Oleg Gekman / Shutterstock.com

1. Sádrová sada na odlévání

Chcete svou ženu držet za ruku na věky? Pořiďte jí domácí sadu na výrobu odlitků. A jak odlévání funguje? S milovanou se chytnete za ruku a spojené dlaně ponoříte do kbelíku se speciální směsí – musíte zůstat nehybní po celou hodinu, dokud hmota nezaschne. Poté ruce opatrně vyndáte a vzniklý otvor vylejete sádrou, která je součástí balení. Speciální pružnou směs pak hravě odloupnete a odlitek vašich držících se rukou je na světě. Výrobek si můžete například nabarvit, nalakovat či jinak ozdobit.

2. Dárková sada do koupele

Vyznáte se v oblíbené kosmetice vaší drahé polovičky? Pokud ne, stačí lehce prošmejdit její zkrášlovací koutek a udělat si obrázek o tom, kterou značku preferuje. Pak se vrhněte do víru internetu a vyhledejte tu správnou, očím i nosu lahodící dárkovou sadu. Takový set by měl ideálně obsahovat sprchový gel nebo mýdlo, pěnu do koupele, šampon a kondicionér, ale třeba i esenciální olej do koupele a masážní rukavici. Příjemnou aromatickou koupel si nejlépe udělejte společně.

3. Polštář a podnos do vany

Když už jsme u relaxačních koupelí, vaší milé by se mohl hodit speciální polštář do vany, aby si neotlačila záda, a k tomu variabilní bambusový či dřevěný podnos, který se položí přes celou šířku a zapře o okraje. Tento speciální stolek má například stojánek na knížku nebo tablet, ale i držák na sklenku s vínem. Nastavitelná šířka podnosu sedí téměř všem typům van. Pak už jen stačí nalít si dobré víno, zapálit svíčky a nechat rozmočit všechny starosti ve vodě s voňavou pěnou.

4. Puget a večeře

Snad každá žena miluje květiny. Zahrňte tu svou záplavou nádherného kvítí a začněte s tím už týden před narozeninami. Každý den jí nechte poslat puget domů nebo do práce. Mezitím nezapomeňte zamluvit stůl ve vaší oblíbené restauraci a k poslední kytici přidejte pozvánku na narozeninovou večeři. Takové romantické gesto si vaše milovaná bude dlouho pamatovat.

5. Dárkový voucher

A pokud máte obavy, že byste se jí netrefili do vkusu, nechte výběr na ní. Nejlépe uděláte, když zajdete do jejího oblíbeného krámku a zakoupíte dárkový poukaz. Vaše drahá polovička si pak sama pořídí, co ji nejvíce potěší. Může to být nové spodní prádlo (které oceníte i vy), oblíbená toaletní voda nebo produkty na její denní skincare rutinu.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

První máj: Svátek práce i lásky čas

První máj: Svátek práce i lásky čas

První máj je svátkem ze dvou důvodů. Oslavujeme práci, ale také lásku ❤️. Odkud pramení tyto dvě nesourodé tradice? Jak se slaví u nás a ve...

Bílá dieta při bělení zubů

Toužíte po běloskvoucím úsměvu? Zkuste bílou dietu!

Toužíte po nezapomenutelném úsměvu? V tom vám může pomoct bílá dieta. O co přesně se jedná, jak takovou dietu držet a dbát tak na...

Nejlepší aprílové vtipy: Jak někoho napálit na apríla?

Nejlepší aprílové vtipy: Jak někoho napálit na apríla?

Jste na prvního dubna připraveni? Budete to vy, kdo si z někoho vystřelí, nebo to bude někdo jiný, kdo vás dostane aprílovým žertíkem?

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY