Co koupit ženám pod vánoční stromeček?

Vánoce se kvapem blíží a s nimi i výběr dárků pro vaše nejbližší. Máte ve svém okolí ženu, kterou byste chtěli potěšit, ale nevíte si rady? Pojďme se podívat na několik tipů na dárky pro ženy, a kdo ví, nakonec třeba i pro muže. Rozhodující je přeci jen okruh zájmů a koníčků daného blízkého člověka, a proto v tomto článku najdete dárky rozdělené podle zájmových typů – sportovní, kreativní, parádivý, intelektuální, dobrodružný a kulinářský.

Co koupit ženě za dárek pod vánoční stromeček
Foto: Pixabay

Ze všeho nejdřív se zamyslete nad tím, jak žena, kterou byste rádi obdarovali, tráví svůj volný čas, co ji zajímá, co ráda dělá. Odpovědi na následující otázky vám pomohou lépe pochopit, ke kterému zájmovému typu patří.

  • Sportuje? Pokud ano, jaké sporty má v oblibě?
  • Je kreativní? Co ráda tvoří?
  • Zajímá ji móda a ráda se parádí?
  • Táhne ji to intelektuálním směrem?
  • Je dobrodružná a podnikavá?
  • Nebo snad ráda experimentuje v kuchyni?

Sportovní typ

Pokud máte doma nebo v blízkém okolí sportovkyni, jistě se jí trefíte do noty nějakou šikovnou drobností do sportovní výbavy. Co třeba předplatné do fitcentra nebo na lekce jógy? Pokud už předplatné má, mohla by se jí hodit sportovní taška, masážní emulze, zásoba minerálů a vitamínů, fitness hodinky nebo láhev na kolo. Zkuste si udělat malý průzkum toho, co jí zrovna chybí nebo co by ji lákalo vyzkoušet.

Kreativní typ

Spíš než do sportů je blázen do různých tvůrčích činností? Pokud se jedná o výtvarnici, jistě ji potěší třeba sada olejovek, nové plátno, štětce nebo třeba kurz grafického designu. Pokud ji to táhne spíš k hudbě, můžete se poohlédnout po nějakém zajímavém hudebním nástroji. Co třeba palcové pianko známé jako "kalimba"? Nebo snad ráda píše a toulá se světem fantazie? V tom případě se poohlédněte po kreativním zápisníku nebo kurzu tvůrčího psaní.

Parádivý typ

Ráda se hezky obléká, líčí a zdobí, je to zkrátka parádnice? V tom případě se určitě nespletete, darujete-li jí poukázku do oblíbeného obchodu s oblečením. Pokud dobře rozumíte jejímu vkusu a troufáte si odhadnout, co by se jí hodilo do šatníku, můžete jí pořídit slušivý svetřík, hřejivou šálu na zimní procházky městem nebo vybrat nějaký módní doplněk, nebo přímo šperk. V každém případě se můžou hodit slevové kupony na Black Friday Answear nebo Black Friday Cropp. Potěšit může také návštěva kosmetického salónu nebo parfém.

Intelektuální typ

Rádi byste obdarovali intelektuálku? Ženě vzdělané se zájmem o umění, literaturu, politické dění nebo historii bezpochyby uděláte radost předplatným do divadla nebo členstvím v oblíbené galerii. A co spisovatelé jejího srdce? Zapátrejte, koho ráda čte, a poohlédněte se mezi nově vydanými tituly od těchto autorů. Pokud má ráda tématicky zaměřené magazíny, mohlo by ji potěšit také jejich předplatné.

Dobrodružný typ

Je vaše družka tak trochu dobrodružka? Možná že už obnosila batoh na výlety a mohl by se jí hodit nový. Nebo jí chybí něco z turistické výbavy? Spacák, stan, karimatka? A co takhle zájezd do ciziny nebo nějaké společné dobrodružství? Pravou dobrodružku nejvíc potěší, když ji vytáhnete na výšlap nebo pro ni přichystáte překvapení v podobě nějakého adrenalinového zážitku.

Kulinářský typ

Pokud je žena, kterou máte v úmyslu obdarovat, vášnivou kuchařkou, bude zaručenou trefou do černého nějaká kuchyňská vychytáka. Víte-li, že nevlastní rýžovar, určitě zvažte jeho koupi. Jde totiž o velmi šikovného pomocníka, který usnadní práci a zajistí, že rýže bude připravená přesně tak, jak by měla být. Případně můžete zapřemýšlet nad kuchyňským robotem. Kulinářsky zdatné jedince potěší i různé neobvyklé druhy koření, se kterými mohou experimentovat a dodat svým pokrmům neotřelou chuť. To samé platí o omáčkách nebo exotickém ovoci. Neurazí ani kniha receptů.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Milujete výhodné nákupy? Vyzkoušejte tohle

Milujete výhodné nákupy? Vyzkoušejte tohle

V poslední době s nelibostí sledujeme rychlý nárůst cen nájmů, energií, nemovitostí i potravin a věcí každodenní potřeby. Nakupování už...

Ložní prádlo na zimu: Vybíráme hřejivé a příjemné materiály

Ložní prádlo na zimu: Vybíráme hřejivé a příjemné materiály

Na zimu kupujeme ložní prádlo, které zahřeje, i když je venku pod nulou. Zároveň by ale mělo být prodyšné a savé, abychom se v něm...

Proč je kolagen důležitý a v jaké podobě ho nakoupit?

Proč je kolagen důležitý a v jaké podobě ho nakoupit?

Mezi doplňky stravy se běžně vyskytují látky, které jsou pro lidský organismus přirozené a mají mnoho důležitých úkolů. Patří mezi ně právě...

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY