Inspirujte se originálními nápady na oslavu Dne matek

Den matek letos připadá na 14. května. Už máte vymyšlené, čím maminku letos obdarujete? Zapomeňte na obyčejnou kytku a bonboniéru. Místo toho sáhněte letos po něčem opravdu originálním a praktickém, co skutečně potěší a mamince udělá radost třeba i na dlouhé roky.

Inspirujte se originálními nápady na oslavu Dne matek

Klid v srdci české přírody

Patří vaše maminka k těm, které si prostě ne a ne odpočinout? Darujte ji pronájem chaty na víkend například v jihočeském kraji, nebo na jakémkoliv místě, na které to právě vaši maminku táhne nejvíce.

Víkendovou chatu si může maminka užít sama a načerpat energii ve společnosti zvuků přírody, s nejlepší kamarádkou nebo ji můžete využít jako příležitost strávit alespoň pár dní společně mimo shon a stres každodenního provozu.

Miluje vaše maminka dobrodružství a cestování? Vyrazte společně do světa, třeba za poznáním těch nejzajímavějších jeskyní světa.

Právě společný čas je dárkem, kterým maminku rozhodně nezklamete.

Klid v srdci české přírody

Teplé a příjemné povlečení nejen do chladných dnů

Povlečení je občas trošku podceňovanou součástí domácího textilu, přitom dovede ložnici dodat naprosto unikátní ráz. Mikroplyšové povlečení je krásným a stylovým dárkem, který maminku zahřeje nejen v zimě, ale i v chladných jarních dnech, které nás podle předpovědi ještě alespoň do konce května čekají. Mikroplyšové povlečení nebo třeba deka k televizi je nejen krásně hřejivé, ale také velmi příjemné na dotek. Není lepší pocit, než se po večerní teplé vaně zachumlat právě do hladivé mikroplyše…

Teplé a příjemné povlečení nejen do chladných dnů

Stylové doplňky do domácnosti, vůně a útulná atmosféra

Dalším skvělým tipem na dárek je svíčka, doplňky do kuchyně nebo krásné dekorace, které dodají maminčinu bytu ještě o kousek větší kouzlo. Sáhněte po dárku z kategorie dekorace do domácnosti a potěšte maminku skutečně osobitým dárečkem.

Stylové doplňky do domácnosti, vůně a útulná atmosféra

Pro milovnice vaření a pečení

Pokud vaše maminka ocení spíše než dekoraci o něco praktičnější dárek, proč nespojit krásné s užitečným a nepořídit stylové mísy na salát nebo pečení? Mísy Mason Cash patří nepochybně k těm nejkrásnějším kouskům kuchyňského vybavení na trhu a ocení je tak opravdu každý, kdo rád tráví čas v kuchyni a zároveň si potrpí na krásu a design.

Pro milovnice vaření a pečení

Dárek pro krásu

Vaše maminka je určitě tou nejkrásnější ženou na světě. Podpořte její krásu dárečkem z kategorie originální kosmetiky, která jí dopřeje péči a rozmazlování jako v tom nejlepším kadeřnickém salonu či wellness a to přímo v pohodlí vlastní koupelny.

Dárek pro krásu

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

První máj: Svátek práce i lásky čas

První máj: Svátek práce i lásky čas

První máj je svátkem ze dvou důvodů. Oslavujeme práci, ale také lásku ❤️. Odkud pramení tyto dvě nesourodé tradice? Jak se slaví u nás a ve...

Den matek

Mezinárodní den matek 2023 – datum, básničky, dárky a přání

Kdy bude letos Den matek a jaký dárek se hodí pro tuto příležitost? V tomto článku najdete vše, co chcete vědět o Mezinárodním dni matek v...

Mezinárodní den žen

Mezinárodní den žen – Co znamená, jak se slaví a čím potěšit?

MDŽ je svátek, kdy se oslavují ženy, jejich práce a úsilí o rovnocennost. Pojďte se dozvědět víc a inspirovat se našimi tipy na přání a...

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY