Jak nosit pánské tenisky?

Není to tak dávno, co byly značkové pánské tenisky základním prvkem sportovního stylingu. Móda však ráda překvapuje. Pánské plátěné tenisky se dnes nosí stejně často na jaře i na začátku podzimu, a jsou proto považovány za nejžádanější obuv, která vám umožní vytvořit módní styling. Pokud však nevíte, jak nosit pánské tenisky, aby vypadaly stylově a zároveň pohodlně, podívejte se na náš článek.

Jak nosit pánské tenisky? Foto: Adobe

Proč mít v šatníku aspoň jedny pánské tenisky?

Značkové pánské tenisky jsou především dlouhodobou investicí do bot na léto, jaro a dokonce i podzimní a zimní období. Správně zakomponované do outfitu ho dokážou pánské tenisky skvěle doplnit a dodat mu konečný charakter. Značkové pánské tenisky eobuv navíc můžete nosit na mnoho způsobů, kombinovat je s ležérním i elegantním stylem.

S přihlédnutím k aktuálním módním trendům lze kvalitní pánské tenisky nosit od rána do večera. Dají se kombinovat s drtivou většinou oblečení, počínaje klasickými tepláky, přes oldschoolové džíny, krátké šortky až po perfektně ušité oblekové kalhoty. V současné době jsou muži stále více ochotni nosit pánské tenisky se sakem nebo dokonce s kravatou. Vypadají tak zajímavě a stylově při zachování maximálního pohodlí. Nejčastěji je však tento typ kombinací přijatelný v profesích z kreativního průmyslu, kde hraje důležitou roli individualismus a pestrá osobnost. Vsaďte na značkové modely jako jsou Vans, Mustang, Tommy Hilfiger, Calvin Klein Jeans a mnoho dalších. Tam, kde je nutný dress code, se vám budou hodit https://eobuv.cz/c/panske/polobotky.

Klasické tenisky a chinos kalhoty

V tomto případě zvolte pánské tenisky v jedné barvě. K jednoduchým námořnicky modrým, béžovým nebo barevným kalhotám můžete přidat basic bílé tričko z kvalitní bavlny a bomber z elegantní látky, která se tuto sezónu opět vrací do obliby. Vzhled nejlépe doplní stylové doplňky – kožený pásek, pánské šperky, módní sluneční brýle a messenger bag. Nazujte si třeba černé tenisky Lee Cooper, které sladíte s jakýmkoliv typem kalhot.

Příjemnou variantou jsou také tenisky s košilí. V těchto kombinacích budou vypadat skvěle Vans, Converse, Gant či Novesta. Vsadit můžete na flanelovou košili a džíny nebo naopak plátěnou košili a džíny. Tenisky celý outfit skvěle doladí.

Pánské tenisky pro rockovější stylizaci

Pokud milujete hudbu, pravděpodobně vás okamžitě napadnou grungeové nebo punkrockové outfity s teniskami pro muže. Klasické pánské šněrovací tenisky s bílou podrážkou a bílou gumovou špičkou zkombinujte s kostkovanou košilí a džínami a koženou či riflovou bundou. Kožená motorkářská bunda a vyšisované džíny v kombinaci s tričkem s barevným potiskem nebo tematickým vzorem doladí perfektně staré dobré Vans.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pranamat: akupresurní podložka

Podložka Pranamat: recenze – Vyplatí se ji pořídit?

Akupresurní podložka Pranamat Eco je údajně nejoblíbenější masážní soupravou na světě. Odpovídají však tomuto výroku také recenze...

Jak dobít kredit na O2 - internet banking online + paušál

Jak dobít kredit na O2 – internet banking online + paušál

Potřebujete rychle dobít kredit u O2, ale nedostanete se do města? Máme pro vás informace o všech možnostech dobíjení kreditu! Více v...

Kolik zaplatíte clo a DPH za zásilky z Číny

Kolik zaplatíte clo a DPH za zásilky z Číny

Jaké je clo na zboží z Číny v roce 2024? Jak podat elektronické celní prohlášení? Vyplatí se i nadále nakupovat na AliExpressu? Odpovědi na...

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY