Stylové batohy do města: proč se vyplatí jeho koupě?

Batohy se těší velké popularitě, za kterou stojí zejména jejich praktičnost. Dávno neplatí, že batoh a elegance nejdou dohromady. Batohy Rieker nabízí velmi líbivý a moderní design, který může být odrazem vašeho osobitého stylu.

Stylové batohy do města
Foto:Shutterstock

Tento doplněk je stále neodmyslitelnou součástí výletů a cestování, nicméně batohy si svoje místo našly i v každodenním pracovním životě. Snadno dovnitř napasujete notebook či dokumenty, které potřebujete do kanceláře či schůzku s klientem.

 

Pohodlí na prvním místě

Batohy jsou spolehlivou náhradou za dámské kabelky. Na rozdíl od kabelek nezatěžují pouze jednu stranu těla, jelikož se váha rovnoměrně rozloží přes celá záda i ramena. Pohodlí posiluje i fakt, že spousta batohů je vyztužena a navržena tak, aby maximálně šetřila vaše záda.

S pohodím souvisí také skutečnost a pravděpodobně jedna z největších výhod batohů - a to, že máte volné ruce. Dámy jistě znají klasický scénář v obchodě: prohlížíte si vysněné oblečení a kabelka vám neustále přepadává přes rameno dolů. Toto vám v případě batohů rozhodně nehrozí! Navíc do něj pohodlně uschováte i objemnější nákup. A pokud hledáte dámský batoh do města, mohla by vás zaujmout nabídka na Rieker-eshop.cz.

Mějte vše přehledně zorganizováno

Každodenně potřebujete mít k dispozici a co nejpohodlněji po ruce spoustu věcí - ať už je to peněženka, klíče či telefon. Přehledná organizace batohu vám nejen šetří čas, ale také chrání vaše věci před poškozením. Pokud máte všechny nutnosti přehledně zorganizované, dokážete rychle najít to, co potřebujete. Zároveň snadno rozpoznáte nadbytečné věci, které byste jinak zbytečně nosili s sebou.

Univerzální využití pro každou příležitost

Batoh vám bude sloužit jako skvělý parťák téměř pro každou příležitost. Samozřejmě existují záležitosti slavnostnějšího charakteru jako je ples, které si vyžadují elegantnější doplňky jako jsou kabelky. Nicméně pro většinu každodenních aktivit s batohem rozhodně chybu neuděláte! Ať už jde o kafíčko s kamarádkou, do práce nebo do školy, jedete na výlet či na procházku po městě.

Stylové provedení

Stylové provedení městského batohu může být obohaceno o řadu designových prvků jako jsou geometrické linie. Mezi nejoblíbenější patří moderní minimalistický design, který nabízí jednoduché a elegantní řešení. Navíc jsou takové batohy snadno kombinovatelné, a tak nemusíte přemýšlet, zda batoh a ostatní svršky k sobě ladí. Každý batoh je navíc vybaven popruhy, které si můžete přizpůsobit délce, která vám nejvíce vyhovuje.

Batohy se těší velké popularitě
Foto: Shutterstock

Batohy se od sebe liší také zapínáním. V nabídce najdete batohy na klasický zip, u kterých máte jistotu, že věci zůstanou uvnitř v bezpečí. Další oblíbenou variantou je uzavření na magnetický klip, který zajistí velmi pohodlný a rychlý přístup ke svým věcem.

Myslete na to, že pokud máte na sobě nějaký kousek, který vás baví, může vám dodat pocit sebevědomí a zlepšit náladu. Proto sáhněte po batohu, který vám je sympatický a navodí vám pocit pohodlí a dobré nálady. Prozkoumejte nabídku a načerpejte inspiraci na Rieker-eshop.cz, kde si vybere každý dle svého vkusu.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vynášení Morany o Smrtné neděli

Kdy a jak se slaví Smrtná neděle? Vynášení Morany a vítání jara

Letos připadá Smrtná neděle na 17. března. S tímto křesťanským svátkem je spojen také starý slovanský rituál vynášení Morany, bohyně zimy a...

Jak a čím levně vyčistit pračku - ocet, soda, babské rady a další

Jak a čím levně vyčistit pračku - ocet, soda, babské rady a další

Víte, jak a čím vyčistit pračku? Jak vyčistit buben pračky nebo její filtr? ✨Jak odstranit zápach z pračky? Známe odpovědi.

Mezinárodní den žen

Mezinárodní den žen – Co znamená, jak se slaví a čím potěšit?

MDŽ je svátek, kdy se oslavují ženy, jejich práce a úsilí o rovnocennost. Pojďte se dozvědět víc a inspirovat se našimi tipy na přání a...

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY