Seriál Velvyslancova dcera: Herci, počet dílů, recenze a Voyo

Fakt, že je žánr romantických seriálů a telenovel u nás vcelku oblíbený, není asi žádným překvapením. Dokazuje to i turecký seriál Velvyslancova dcera, kterému se v současnosti dostává nadmíru velké pozornosti. Sledujte každý den na Nova Lady nebo online na Voyo.

Kde sledovat - Příběh a postavy
Herci - Počet dílů - Recenze

Velvyslancova dcera online Foto: Facebook

Hodnocení seriálu Velvyslancova dcera: 6.5/10

  • Turecká telenovela s originálním námětem a atraktivním obsazením
  • Sledujte na Nova Lady nebo bez reklam na Voyo

Seriál Velvyslancova dcera na Nova Lady a Voyo

Velvyslancova dcera je turecký romantický seriál, který se v mnoha dalších zemích dočkal velkého úspěchu. Zaujal především zajímavým příběhem, povedenou hudbou a samozřejmě atraktivním obsazením hlavních rolí herci Enginem Akyurekem a Neslihan Atagul. Pokud jste milovníci romantických seriálů a telenovel, Velvyslancovu dceru si určitě nenechte ujít.

sipka Sledujte seriál Velvyslancova dcera na Voyo hned a zdarma

Kde sledovat Velvyslancovu dceru (TV nebo online)

Divákům tuto oblíbenou tureckou telenovelu aktuálně přináší TV Nova, na jejímž kanále Nova Lady můžete sledovat aktuálně druhou řadu. Naskýtají se však i další možnosti sledování Velvyslancovy dcery, především online na platformě Voyo…

Velvyslancova dcera na Voyo (všechny díly online)

Seriál Velvyslancova dcera si můžete užít online na Voyo. Tato streamovací služba nabízí oproti klasické televize značně pohodlnější sledování vašich oblíbených seriálů.

sipka KLIKNĚTE SEM a sledujte Velvyslancovu dceru na Voyo, protože:

  • můžete sledovat bez reklam
  • nové díly zhlédnete až o týden dříve než ostatní
  • vše můžete sledovat kdykoliv se vám to hodí (živě, zpětně, či předem)

Velvyslancova dcera na Nova Lady (TV program)

Pokud vám vyhovuje sledování v televizním vysílání, Velvyslancovu dceru si můžete naladit každý den v 16:45 (vždy po dvou epizodách) na kanále Nova Lady. Pokud díl nestihnete v premiéře, v následujících dnech (obvykle pozítří) kolem 8 hodiny ranní máte druhou možnost v repríze. Poslední díly najdete také v online archivu Nova Plus…

Poslední díl Velvyslancovy dcery na Nova Plus (online zdarma)

Nestihli jste poslední epizodu v televizi na Nova Lady? Zdarma si ji můžete pustit v online videotéce Nova Plus. Poslední díl zde bude ke zhlédnutí vždy po dobu jednoho týdne po odvysílání.

V případě vlastních pořadů (jako třeba Ulice) najdete na Nova Plus i různé bonusové materiály v podobě ukázek, rozhovorů apod.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Velvyslancova dcera Netflix

Netflix je sice nejpopulárnější streamovací služba jak u nás, tak ve světě, ale úplně všechno zde bohužel nenajdete. V současnosti máte všechny odvysílané epizody Velvyslancovy dcery k dispozici pouze na Voyo. Netflix však nabízí mnoho jiných telenovel, ze kterých si určitě vyberete.

Pokud chcete tip, co na Netflixu sledovat, koukněte na tento článek.

Velvyslancova dcera počet dílů

Seriál je rozdělen na dvě série, které dohromady čítají 52 epizod. Možná vás pak překvapí, proč počet dílů vysílaných na Nova Lady přesahuje stovku. Vzhledem k vysoké stopáži původních epizod (jeden díl často trvá až 2,5 hodiny) byly pro vysílání na Nova Lady rozděleny.

  • 1. série: 17 dílů (2019)
  • 2. série: 35 dílů (2020)

sipka Pusť si libovolnou epizodu Velvyslancovy dcery na Voyo zdarma

Obsah seriálu Velvyslancova dcera (příběh, postavy)

Příběh začíná velkou osudovou láskou Nare, dcery bohatého velvyslance, a syna chudého zemědělce - Sancara. Během svatební noci však Nare záhadně zmizela

Po devíti letech je ze Sancara bohatý podnikatel, který se má právě oženit s dívkou Menekse. Zatímco ona je velmi zamilovaná, Sancar působí chladně a odtažitě. Před svatbou mu navíc místní blázen Kavruk připomene dávnou lásku k dívce Nare a její zmizení. Zpívá píseň o tom, že se Nare proměnila v ptáka…

Nikdo z nich ještě netuší, že Nare právě nasedla do letadla v Černé Hoře a míří, se svou dcerkou Melek, přímo do tureckého města Mogla, kde probíhá Sancarova velkolepá svatba.

Narozdíl od jiných telenovel, kde láska teprve vzniká, zde proběhla už dávno a nyní se k ní vracíme...

Hlavní postavy:

  • Sancar Efeoğlu
  • Nare Çelebi

Vedlejší postavy:

  • Melek (dcera Nare)
  • Gediz (Sancarův svědek, který se cestou na svatbu zamiluje do Nare)
  • Menekse (Sancarova snoubenka)
  • Kavruk (místní blázen)

Přečtěte si více nejen o postavách seriálu Velvyslancova dcera tady.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Velvyslancova dcera – herci (obsazení)

Úspěch seriálu vděčí ve velké míře hereckým představitelům hlavních rolí. Obsadit herce Engina Akyüreka do role Sancara nebylo až tolik překvapivé, jelikož v Turecku je tento hezoun poměrně velká osobnost, a jako herec se osvědčil v několika seriálech, např. Krásná Fatmagul.

Engina Akyüreka můžete také vidět v hlavní roli nového tureckého akčního seriálu Útěk, který je dostupný na streamovací službě Disney+.

Postava velvyslancovy dcery Nare byla svěřena méně známé herečce Neslihan Atagül, která předtím hrála pouze ve dvou tureckých seriálech – Nekonečná láska a Fatih Harbiye.

Herec/herečka Postava
Engin Akyürek Sancar
Neslihan Atagül Nare
Uraz Kaygılaroğlu Gediz
Tülin Yazkan Menekşe
Beren Gençalp Melek
Edip Tepeli Kavruk
İlayda Ildır Dudu
Tuba Büyüküstün Mavi

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Velvyslancova dcera výměna hereček (2. série)

Herečce Neslihan Atagül bohužel nebylo přáno, aby v roli Nare zůstala až do konce seriálu, který musela v průběhu druhé řady opustit. Důvodem byly vážné zdravotní problémy (syndrom propustného střeva), které vyžadovaly okamžitou léčbu.

Tvůrcům tak nezbylo nic jiného, než postavu Nare přeobsadit jinou herečkou. Zhruba od poloviny druhé série už postavu Nare uvidíte v podání o deset let starší a známější turecké herečky Tuby Büyüküstün.

sipka Sledujte seriál Velvyslancova dcera na Voyo zdarma

Velvyslancova dcera – recenze

Seriál lze jen těžko hodnotit vzhledem k zemi původu, a tedy značným kulturním rozdílům, díky kterým mohou být některé situace, jednání a motivace postav pro českého diváka zmatené či ne zcela pochopené.

Rovněž žánr telenovely má svá specifika a způsob vyprávění, který je někomu po chuti a jinému se může zdát až nekoukatelný.

„Seriál táhnou především dobří herci a zdařilý casting. Hudba se také velmi povedla, jen občas vykrádá různé jiné zdroje. Herecká poloha Engina Akyüreka je pro něj trochu nezvyklá a skvěle se mu daří nevypadnout z role.

Co se týče scénáře, tak i když je základní nastavení poměrně zajímavé a rozhodně jej na první pohled nelze hodnotit jako romantickou slaďárnu, seriál se postupně víc a víc trápí s pohnutkami postav. Jejich jednání je mnohdy zcela iracionální a seriál přešlapuje na místě nebo zahrnuje velmi nereálné situace,“ hodnotí seriál Velvyslancova dcera recenzent (Soupalka) na stránce ČSFD.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Zdroje:

  • www.csfd.cz/film/801188-velvyslancova-dcera/prehled/
  • tv.nova.cz/clanek/482581-hruzne-tajemstvi-je-pred-lety-rozdelilo-laska-zustala-novy-serial-velvyslancova-dcera-na-nova-lady

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Koncesionářské poplatky - jak se přihlásit a kdy je platit

Koncesionářské poplatky - jak se přihlásit a odhlásit

Koncesionářské poplatky jsou povinné pro každého, kdo vlastní televizi či rádio. Jak se k nim přihlásit a kdy je platit se dozvíte v tomto...

Vyvracíme filmový mýtus: Po pádu do sopky se v lávě neutopíme

Vyvracíme filmový mýtus: Po pádu do sopky se v lávě neutopíme

Víte, co se stane, když spadnete do aktivního vulkánu?

Kamery Sony v roce 1998 umožnily vidět skrze oblečení

Videokamery Sony v roce 1998 umožnily vidět skrze oblečení

Před několika lety zákazníci zjistili, že se videokamery Sony neúmyslně chlubí „rentgenovými“ schopnostmi.

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY