Sportka výsledky: Tažená čísla Sportky, výsledky a výhry

Nejlepší online loterie – REGISTRACE ZDARMA

Online loterie Sportka od Sazky

Bonus za registraci 220 Kč

HRAJ NYNÍ
Online loterie Eurojackpot od Sazky

Bonus za registraci 220 Kč

HRAJ NYNÍ
Online loterie Šťastných 10 od Sazky

Bonus za registraci 220 Kč

HRAJ NYNÍ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Sportka je v Česku jednoznačně nejstarší a nejoblíbenější loterií. Každý rok z ní vzejdou stovky milionářů. Vsadit si dokonce můžete online s bonusem. Jak na to?

Registrujte se s bonusem 220 Kč zdarma u Sazky a vsaďte si třeba Sportku. Foto: Sazka

Sazka: Tah Sportky vám může změnit život

Sportka je nejoblíbenější tuzemskou loterií. Jeden sloupeček vsadíte už za 20 korun, plný tiket spolu s Šancí vás přijde na 220 korun. To už pak jste ve hře o Superjackpot, který může znamenat stovky milionů korun. Sportku si lze vsadit doslova na každém kroku – tiket podáte v libovolném Sazka prodejním místě. Nejpohodlnější je ovšem podání tiketu online. Sportku si vsadíte na několik kliknutí, klidně na poslední chvíli. Stačí k tomu mít jen online účet u Sazky. Registrace je otázkou pouze několika okamžiků, vše lze s přehledem zvládnout třeba z mobilního telefonu. Pro nové hráče je navíc přichystán vstupní bonus, se kterým lze třeba vsadit Sportku. Nezapomeňte, že Sazka bonus připíše na účet až v okamžiku dokončení celého procesu registrace. Ujistěte se, že máte splněny všechny potřebné kroky. Začněte kliknutím na odkaz níže.

sipka KLIKNĚTE ZDE a získejte registrační bonus

  • Dokončete registraci a získejte 220 Kč ZDARMA, za které si můžete vsadit tikety
  • Vsázejte online Sportku, Eurojackpot a další loterie
  • Vše je dostupné online i z vašeho mobilního telefonu

Zaregistruj se a hraj online loterie Sazka

Sportka výsledky: Kde je hledat?

Výsledky slosování Sportky můžete najít na mnoha místech. Základem je web Sazky, kde se po ukončení slosování objeví tažená čísla. Později se také přidá přehled skutečných výher. Aktuální přehled budete mít také s mobilní aplikací Sazka.

Sportka kontrola tiketu: Jak postupovat?

Vždy záleží, jak jste Sportku vsadili. Pokud máte papírový tiket, existuje celá řada způsobů, jak jej překontrolovat. Nedoporučujeme kontrolovat jen na základě vlastního zhlédnutí tiketu. Můžete leccos přehlédnout. Podobné to může být, pokud si online „překlikáte“ svá čísla a odešlete ke kontrole. Zběžnou kontrolou asi poznáte, jak moc se vám zadařilo, ale doporučujeme využít další zmíněné možnosti.

  • Kontrola v aplikaci Sazka – skenováním
  • Kontrola v prodejním místě Sazky
  • Automatické vyhodnocení online sázky + vyhodnocení sázky se Sazka Klub kartou

Sportka kontrola tiketu aplikace – Sazka kontrola tiketu mobilem

Pokud sázíte pravidelně, ať už na pobočkách nebo online, rozhodně se vyplatí nainstalovat si do mobilního telefonu aplikaci Sazka. Díky ní budete mít dokonalý přehled o tažených číslech nejen u Sportky. Navíc si prostřednictvím aplikace můžete vsadit jakoukoliv další loterii, třeba Šťastných 10. Stačí vám k tomu přístup k internetu. Mobilní aplikace Sazka je zcela bezpečná, která je navíc velice přehledná a obsahuje užitečné funkce jako je právě kontrola tiketu skenováním.

Aplikace je dostupná pro všechna nejrozšířenější zařízení. Bez problémů ji nainstalujete z Google Play na Android zařízení, případně z App Store na iOS systémy. Pokud by vás lákala zábava v online casinu Sazka Hry, pak pro něj existuje samostatná aplikace – více se o ní dozvíte zde.

Sportka kontrola tiketu skenování – Sazka kontrola tiketu skenováním

Podáváte tikety Sportky v kamenných prodejnách a nechce se vám vše zdlouhavě kontrolovat? Díky skenování tiketu prostřednictvím mobilní aplikace ani nemusíte na Sazka prodejní místo (tedy v případě výhry budete donuceni; jestliže se na vás usměje štěstí měrou vrchovatou, pak budete dokonce muset navštívit sídlo Sazky – podívejte se na tento článek, kde se popisují výplaty výher, třeba v miliardách korun).

Jak na skenování tiketu Sportky

Pro kontrolu tiketu se do aplikace ani nemusíte přihlašovat. Kontrola proběhne i bez loginu (ten se hodí pro možnost podávat tikety online a vybírat výhry).

  • V aplikaci zvolte Sazka loterii, kterou chcete překontrolovat. V tomto případě Sportku.
  • Vyberte položku „Skenovat“ (nachází se ve spodním menu).
  • Nyní se aktivuje váš fotoaparát a vy jej musíte zamířit na čárový kód tiketu (nejdříve musíte fotoaparát povolit).
  • Je třeba nechat dobře načíst čárový kód, hodí se mít dobré světelné podmínky.
  • Jakmile se kód načte, uvidíte vámi vsazená čísla.
  • Dalším kliknutím necháte překontrolovat sázenku a hned uvidíte, kolik jste případně vyhráli.

Sazka kontrola tiketů

Zmíněný postup kontroly tiketů lze použít i na další oblíbené loterie Sazka. To znamená, že vše lze překontrolovat online (kde si zadáte svá vsazená čísla z tiketu), navštívíte kamennou pobočku, můžete využít také mobilní aplikaci Sazka. Ale zcela bez starostí to máte, pokud tiket podáte online. V takovém případě se o nic nestaráte – vše se vyhodnotí zcela automaticky po ukončení slosování a případná výhra je obratem připsána na hráčský účet. V záložce „MOJE SÁZKY“ navíc máte uloženou historii svých sázenek ze všech loterií. Pokud si například vsadíte Extra rentu, budete tam mít i tiket této loterie.

Tažená čísla Sportky – kontrola v prodejním místě Sazka

Další možností, jak překontrolovat vsazený tiket, je návštěva prodejního místa Sazky. Najdete je na řadě míst jako jsou čerpací stanice, trafiky, či na poštách. Všude je možné obsluhu požádat o kontrolu, která se provede naskenováním přes terminál Sazky. V tomto případě se ovšem musíte dostavit na libovolné Sazka místo. Není třeba jít tam, kde jste tiket vsadili.

Nejjednodušší kontrola tiketu Sportky

  • Online přes průvodce
  • Přes aplikaci Sazka
  • Automaticky – při podání sázky online nebo se Sazka Klub kartou

Výsledky Sportky – Sportka aktuální výsledky DNES (vylosovaná čísla Sportka)

Jak zjistit tah Sportky, který proběhl například dnes? Velice jednoduše. Stačí se podívat na web Sazky, případně využít aplikaci Sazka. Pokud budete mít cestu kolem prodejního místa Sazky, můžete si nechat tiket překontrolovat obsluhou přes terminál.

Losování Sportky

Losování Sportky probíhá třikrát týdně:

  • Středa
  • Pátek
  • Neděle
  • Mimořádné slosování je vždy oznámeno předem

V den slosování je možné vsadit do 19:00. Losuje se ve Studiu Pokrok, odkud jsou pořízeny záznamy.

Slosování Sportky – Sportka aktuální výsledky a výhry

Sportka kontrola tiketu – vyhráli jste?

Pokud vyhrajete, pak rozhoduje výše částky. Odkaz na článek, který podrobně popisuje celý proces výběru výhry, jsme uvedli výše. Zjednodušeně: s malou částkou se můžete zastavit na libovolném prodejním Sazka místě. S vyšší částkou se musíte objednat na vybraná místa. Velké výhry lze bez ohlášení vybrat v sídle Sazky. U obrovských výher je nutné telefonicky se objednat přes zákaznickou linku. Na vyzvednutí je 35 dní od slosování. Pokud sázíte online, pak nic takového nemusíte řešit. Dokonce milionové výhry jsou takřka obratem vyplaceny na hráčský účet.

Sportka středa / Sportka páteční tah / Nedělní tah sportky

Někteří hráči si záměrně vybírají dny, na které si vsadí Sportku. Důvody k tomu mohou mít různé. Podstatné je, že si na svůj tiket můžete vybrat i konkrétní dny, na něž si chcete vsadit. U Sportky si můžete vybrat, na který den si vsadíte. Dokonce je možné si zvolit počet slosování (až 36), na něž si vsadíte a dále specifikovat, o jaké dny se má jednat (středa, pátek, neděle), případně je vsadit postupně, tedy na každý tah.

Výhody online Sportky (Sportka 777)

Přednosti online sázení v článku už padly, ale pojďme si je shrnout. V první řadě je podání tiketu online velice pohodlné. Sami si můžete zvolit svá šťastná čísla, ale také využít generátor náhodných čísel. Vsazené tikety máte bezpečně uložené pod svým herním účtem. Nemůže se stát, že byste je ztratili. To bývá noční můra výherců velkých částek, kteří se bojí, že jim tiket někdo zcizí (protože výhru dostane ten, kdo sázenku přinese), nebo že jej nějak zničí (potrhají, shoří...). Pod online účtem tiket nikdo nevezme. V neposlední řadě bychom také měli znovu připomenout, že výhry z online tiketů jsou obratem vyplaceny na hráčský účet.

Jackpot Sportky znamená velké výhry: Jackpot Sportka vs. Superjackpot

Hráči se často ptají, jaký je rozdíl mezi Jackpotem a Superjackpotem Sportky. Druhý jmenovaný se skládá z jackpotu 1. pořadí a tzv. Bonusu (v čase narůstá). Rozdíly jsou nejen ve výších výher, ale také v podání sázky a uhodnutých číslech.

Jackpot pro 2. pořadí znamená maximálně milion korun, zatímco pro první pořadí může znamenat desítky milionů. Ovšem u Superjackpotu lze dosahovat stamilionových výher. Ve hře o jackpoty jste už s jedním vsazeným sloupečkem, o Superjackpot pouze s plnou sázenkou. Jackpot 1. pořadí vyhráváte za šestici uhodnutých čísel na jeden sloupec. Pro výhru Superjackpotu musíte ještě navíc mít shodné koncové číslo Šance.

Výhry v doplňkové hře Šance

Výherní pořadí Shoda s vylosovaným šestičíslím Výhra
1. shoduje se všech šest čísel Jackpot, min. 200 000 Kč
2. shoduje se koncové pětičíslí 100 000 Kč
3. shoduje se koncové čtyřčíslí 10 000 Kč
4. shoduje se koncové trojčíslí 1 000 Kč
5. shoduje se koncové dvoučíslí 100 Kč
6. shoduje se koncové číslo 50 Kč

SAZKA online loterie - založ si účet a získej skvělý bonus

Online loterie Sportka od Sazky

Vsaď si Sazka loterie s bonusem

Získej ihned 220 Kč bonus za registraci, se kterým si můžeš třeba vsadit Sportku, Eurojackpot, Extra rentu a mnoho dalších loterií.

KLIKNI ZDE a vsaď si online loterie Sazka

Hodnocení Sazka loterie Sportka: 9,7/10

  • Cena: Jeden sloupec vsadíte už od 20 Kč, plný tiket přijde na 220 Kč
  • Losování: Pravidelně se losuje 3x týdně, mohou být i mimořádná slosování
  • Kontrola tiketu: Možností je celá řada – online, Sazka prodejní místa, v mobilní aplikaci

FAQ Sportka – Často kladené otázky

Jaká je šance na výhru ve Sportce?

Výše výhry je závislá na počtu uhádnutých čísel. Pravděpodobnosti jsou následující:

  • Pravděpodobnost výhry Superjackpotu je 1:69 919 080
  • Pravděpodobnost výhry Jackpotu je 1:6 991 908
  • Pravděpodobnost výhry v 2. pořadí je 1:1 165 318
  • Pravděpodobnost výhry v 3. pořadí je 1:28 422
  • Pravděpodobnost výhry v 4. pořadí je 1:516
  • Pravděpodobnost výhry v 5. pořadí je 1:28

*️⃣Jak zjistit výsledky Sportky?

Výsledky Sportky zjistíte několika způsoby: Návštěvou pobočky (a kontrolou tiketu), návštěvou webu Sazky, použitím mobilní aplikace Sazka. Pokud vsadíte online, nemusíte nic řešit. Po slosování proběhne vyhodnocení automaticky, stejně tak vyplacení případné výhry.

*️⃣Kdy jsou výsledky Sportky?

Sportka se běžně losuje mezi 19. a 20. hodinou. Výsledky jsou následně dostupné na všech Sazka kanálech, které jsme zmínili v článku.

*️⃣Jak zjistit milionovou výhru ve Sportce?

Milionovou výhru zjistíte jedině kontrolou tiketu, nebo v případě sázky online (či za využití Sazka Klub karty) budete upozorněni (e-mail, SMS) a vše pak uvidíte online pod svým účtem.

*️⃣Kolik musím uhodnout čísel ve Sportce?

Cílem je uhodnout 6 čísel ze 49. Vyhráváte ale už za 3 uhodnutá čísla. Sportka má celkem 5 výherních pořadí podle počtu uhodnutých čísel.

*️⃣Jak se hraje Šance ve Sportce?

Zjednodušeně: Ve hře Šance není třeba tipovat žádná čísla, ale roli hraje číslo sázenky. Pokud se shoduje celé šestičíslí, vyhráváte zajímavý jackpot. Více v tabulce zde.

*️⃣Kolik stojí plný tiket ve Sportce?

Plný tiket Sportky spolu se hrou Šance stojí 220 Kč.

*️⃣Které dny se losuje Sportka?

Sportka se pravidelně losuje 3x týdně: ve středu, v pátek a v neděli. Ve výjimečných případech se může objevit mimořádné slosování, které je dopředu oznámené.

U Sazky se můžete pobavit i v online casinu Sazka Hry, kde mohou hráči využít mnoho bonusů.

Sazka má platné veškeré licence udělené Ministerstvem financí ČR – více zde.

SAZKA online loterie - založ si účet a získej skvělý bonus

Online loterie Sportka od Sazky

Vsaď si Sazka loterie s bonusem

Získej ihned 220 Kč bonus za registraci, se kterým si můžeš třeba vsadit Sportku, Eurojackpot, Extra rentu a mnoho dalších loterií.

KLIKNI ZDE a vsaď si online loterie Sazka

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sazka losy online

Jak poznat výherní los: Tipy na online losy

Chcete vědět, které stírací losy nejvíce vyhrávají? Existují triky na to, jak poznat výherní los? Máme pro vás doporučení na TOP výherní...

V online casinu si může zahrát každý i bez peněz

Online casino bonusy bez vkladu – přehledné informace

Věděli jste, že v českých online casinech si můžete zahrát zcela zdarma v demu, a navíc můžete získat casino bonusy bez vkladu?

Stírací losy Rentiér od Sazky - pravděpodobnosti a výherci

Stírací losy Rentiér od Sazky - pravděpodobnosti a výherci

Jakou máte šanci na hlavní výhru v losech Mega Rentiér, Super Rentiér a Rentiér. Jaká je pravděpodobnost, že váš los bude výherní? Na...

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY