Stírací losy, které vyhrávají

Nejlepší online losy – REGISTRACE ZDARMA

Online losy Sazka

Bonus 300 Kč zdarma

HRAJ NYNÍ
Online stírací losy Korunka

Bonus 300 Kč zdarma

HRAJ NYNÍ
Online stírací losy Fortuna

Bonus 300 Kč zdarma

HRAJ NYNÍ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Pojďme si představit stírací losy, které vyhrávají nejčastěji. Kolik stojí, kde je koupit a jakou v nich máte šanci na výhru? To vše se dočtete v článku.

Fortuna stírací losy online Foto: Fortuna

Stírací losy s častou výhrou

Pokud si rádi dopřejete zábavu v podobě stíracích her, určitě vás někdy napadlo, jestli existuje způsob, jak zvýšit své šance na výhru. Rovnou si můžeme říct, že prosvěcování losů a další podobné praktiky vám nepomohou. Jediné, na co jde brát ohled je matematika, neboli pravděpodobnost toho, že si zakoupíte výherní los. Kde zjistíte svoji šanci na úspěch a které losy jsou z tohoto pohledu nejvýhodnější? To si ukážeme v další části článku.

Věděli jste o tom, že online stírací hry si můžete nově vyzkoušet také v casinu Fortuna Vegas? Originální internetové losy jsou v některých případech doplněny i o 3D efekty, připomínající video hry. Fortuna losy online tak posouvají hranice zábavy zase o kus dál. Vytvoření herního konta zvládnete kompletně online a za pár minut.

sipka KLIKNĚTE ZDE a stírejte Fortuna losy online

  • Dokončete registraci a získejte bonus zdarma
  • Stírejte online losy kdekoli a kdykoli
  • Objevujte pravidelné bonusové nabídky a účastněte se soutěží

Zaregistruj se u Fortuny a stírej losy online

Nejlepší stírací losy – jak je poznat?

Podstata stíracích losů spočívá v jejich nepředvídatelnosti, která přináší chvíle napětí při stírání hrací plochy. Pochopitelně, každý pak tajně doufá, že právě jeho los bude ten výherní. Největší lákadlo představují hlavní výhry, přičemž ty mohou dosáhnout až na milionové částky. Jak tedy poznat výherní los?

Odpověď je překvapivě jednoduchá, poznáte ho pouze poté, co ho celý setřete. Čím se tedy řídit při výběru losů? V první řadě dejte na svoji intuici a hru berte jako způsob zábavy. Jediné, čím se můžete částečně řídit, je pravděpodobnost výherního losu uvedená v herním plánu.

Každá stírací hra se řídí vlastními pravidly a má dopředu danou výplatní strukturu. Číselný údaj udává vaše šance na zakoupení výherního losu. Pravděpodobnost je vyjádřena poměrem (např. 1:2,5) nebo v %. Vždy stojí na matematickém základu a ten má jasnou vypovídající hodnotu. Čím vyšší šanci los dává, tím častěji u něj lze očekávat výhru. Zapomenout však nesmíme na zábavnost. I losy poskytují různé herní varianty a ty nejlepší kombinují dokonce více druhů výher.

NEJLEPŠÍ ONLINE STRÍRACÍ LOSY - PŘEHLED BONUSŮ:
Mega lodě Maximální výhra 1 000 000 Kč SETŘI NYNÍ
Smaragdová7 Maximální výhra 3 000 000 Kč SETŘI NYNÍ
Zlatý Měšec Maximální výhra 1 500 000 Kč SETŘI NYNÍ
Štěstíčko Maximální výhra 100 000 Kč SETŘI NYNÍ
Amore Maximální výhra 100 000 Kč SETŘI NYNÍ
Velký hráč Maximální výhra 10 000 000 Kč SETŘI NYNÍ
Apollo Maximální výhra 50 000 Kč SETŘI NYNÍ
Zodiac Maximální výhra 50 000 Kč SETŘI NYNÍ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Které stírací losy nejvíce vyhrávají?

Trh se stíracími losy nabízí celou paletu nejrůznějších motivů a typů stíracích her. O to těžší je poznat, které z nich jsou ty nejlepší. Abychom ušetřili váš čas, vybrali jsme pro vás TOP 5 losů s vysokou šancí na výhru. Kromě zábavy při jejich stírání tak máte poměrně solidní pravděpodobnost, že něco vyhrajete.

▶️ Maxi Černá perla

Skutečnou perlu mezi losy představuje ten, s názvem Maxi Černá perla. Jeho pořizovací cena je 200 Kč a za ni nabízí výhru až 8 milionů korun. Kromě toho umožňuje na jednom losu získat současně až 20 výher, což z něj dělá unikát.

Pořizovací cena losu Pravděpodobnost na výherní los Hlavní výhra Kde koupit?
200 Kč 36 % 8 milionů Kč Sazka

▶️ Drahokamy

Nemusíte být zrovna milovníkem drahých kamenů, abyste si tento los oblíbili. Proč? Vyhrát v něm můžete až 13 milionů korun, což je nezvykle vysoká částka na stírací hru. Za 300 Kč tak jste ve hře o opravdu velké peníze. Kromě toho zaujme také šance na výhru, která patří mezi ty nejvyšší na trhu.

Pořizovací cena losu Pravděpodobnost na výherní los Hlavní výhra Kde koupit?
300 Kč 43 % 13 milionů Kč Sazka

▶️ Maxi Zlatá rybka

Jestli splní los Maxi Zlatá rybka i vaše tajná přání, říct nedokážeme. Jedno je však jisté. Originální hra patří k těm nejoblíbenějším losům u nás a může za to především kombinace možných výher. Tou hlavní je 8 milionů korun! Je libo nové auto nebo luxusní exotickou dovolenou, i to Maxi Zlatá rybka umí.

Pořizovací cena losu Pravděpodobnost na výherní los Hlavní výhra Kde koupit?
200 Kč 39 % 8 milionů Kč Sazka

▶️ Maxi Čokoládový sen

Čokoládový los zaujme nejen díky sladkému pokušení, které vás popadne při pohledu na něj, ale i kvůli svým herním vlastnostem. Nejvyšší výhrou je 200 000 Kč, což v porovnání s jinými nemusí být tolik zajímavé. Když vám však prozradíme, že losů ukrývajících tuto částku bylo do oběhu vydáno 200, jde o informaci, která zásadně mění pohled na maximální výhru.

Pořizovací cena losu Pravděpodobnost na výherní los Hlavní výhra Kde koupit?
200 Kč 44 % 200 tisíc Kč Sazka

▶️ Čokoládový sen

Levnější obdobou výše uvedeného losu je Čokoládový sen. Hlavní rozdíl mezi oběma losy je cena. Tento pořídíte za 100 Kč a tomu odpovídá i maximální výhra 100 000 Kč v počtu 200 kusů v herní sérii. Vysoká pravděpodobnost na výhru z něj dělá velice žádanou a oblíbenou stírací hru.

Pořizovací cena losu Pravděpodobnost na výherní los Hlavní výhra Kde koupit?
100 Kč 41,5 % 100 tisíc Kč Sazka

SAZKA online losy - založ si účet a získej skvělý bonus

Zaregistruj se a stírej Sazka losy online

Stírej online losy s bonusem 300 Kč

Zaregistruj se u Sazky a užij si zábavu s online stíracími losy s bonusem 300 Kč. Stírej kdekoli a kdykoli a účastni se soutěží o zajímavé ceny!

KLIKNI ZDE a stírej Sazka losy online

Nejvíc výherní losy a jejich cena

Cenové rozpětí losů je nepochybně jednou z velkých výhod, které tento typ loterie nabízí. Papírové stírací losy koupíte už od 10 Kč a ty nejdražší se pohybují kolem 500 Kč. I za pár korun se tak můžete pobavit při stírání losu a když budete mít štěstí, tak třeba i vyhrát zajímavé částky.

Online losy jsou na tom ještě o něco lépe. Protože u nich odpadají náklady na distribuci a samotný výrobní proces, ty nejlevnější z nich koupíte za pouhých 5 Kč. Navíc je máte "po ruce" prakticky kdykoliv si vzpomenete. Stačí se přihlásit ke svému hernímu kontu a vybrat si stírací hru dle libosti.

TOP stírací losy za 10 Kč

Levné losy vás mohou vyjít i na 10 korun. Za tuto částku si užijete emoce spojené s odhalováním možných výher, které ve svých maximech dosahují řádově několika set tisíc korun. Výběr v této cenové relaci sice není tak velký, i tak ale nabízí slušný poměr "cena/výkon".

  • Zlaté rouno
  • Kominíček
  • Neonový svět (Fortuna online)
  • Cosmic cash
  • Vánoční pohoda

TOP stírací losy za 20 Kč

Hlavní rozdíl mezi losy za 10 a 20 korun je jejich počet. Těch za dvacet korun je podstatně víc a i výhry jsou o něco zajímavější. Dobře se pobavíte například u následující pětice her.

  • Hvězdné výhry (Fortuna online)
  • Boží zásah (Fortuna online)
  • Zlatá banka (Fortuna online)
  • Čtyřlístek
  • Malý Mates

Kde koupit nejlepší online stírací losy?

Losy jsou běžně dostupné na poštách, trafikách a dalších pobočkách firem, které zajišťují distribuci konkrétním hrám. U nás má největší podíl na trhu v tomto odvětví Sazka a za ní následují Tipsport s Fortunou. Výhodou online stíracích losů je to, že nemusíte nikam chodit, protože jsou k dostání snadno na internetu. Jediné, co k tomu potřebujete, je být online a mít vlastní herní účet.

Pokud chcete vyzkoušet trochu jiné pojetí stíracích her, doporučujeme vyzkoušet online losy od Fortuny. Jejich moderní zpracování dodává hrám úplně nový náboj. Otestovat je můžete nejdřív nezávazně a zdarma v režimu demo. V něm nehrajete o skutečné peníze, ale pouze o fiktivní mince bez hodnoty. Své štěstí o reálné peníze vyzkoušíte tak, že si nejdříve založíte Fortuna herní účet. Jakmile dokončíte registraci, čeká vás bonus 300 Kč.

FORTUNA - založ si účet online a získej skvělý bonus

Online stírací losy od Fortuny

Stírej zábavné online losy s bonusem

Založ si účet u Fortuny a užij si zábavu s online stíracími losy s bonusem. Stírej kdekoli a kdykoli a zapoj se do soutěží o zajímavé ceny.

KLIKNI ZDE a začni hrát u Fortuny

1️⃣ Jak poznat, který los nejvíc vyhrává?

To, jestli je los výherní či nikoliv zjistíte poté, co setřete jeho hrací plochu. Na trhu jsou losy různých kategorií a nejčastěji vyhrávají ty s vyšším % výhernosti. Více o tomto jsme psali ZDE.

2️⃣ Jaké jsou nejlepší online losy za pár korun?

Nespornou výhodou internetových losů je bezesporu jejich cena. Díky nižším nákladům (neplatí se distribuce a výroba) jsou online losy dostupné už od 5 Kč. Mezi hráči jsou pak velice oblíbené stírací hry za 10 až 20 korun. Které to jsou se můžete podívat ZDE.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Stírací losy jako dárky

Stírací losy jako dárek: Jak vybírat?

Hledáte vhodný dárek k narozeninám nebo jiné příležitosti? Ať už chcete dát jen drobnost, nebo hledáte něco luxusního, posloužit můžou...

Stírejte online losy u Fortuny s bonusem.

Fortuna losy, které vyhrávají: Setřete je online

Stírací losy patří mezi oblíbenou zábavu. U Fortuny se s nimi můžete pobavit online. U nabízených interaktivních losů můžete vyhrát miliony...

Nejlepší online casina pro české hráče

Nejlepší online casina pro české hráče

Zábava v online casinech je mezi českými hráči čím dál více oblíbenější. Víte, která česká online casina si pro svou hru vybrat a proč?

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY