Stírací losy jako dárek: Jak vybírat?

Nejlepší online losy – REGISTRACE ZDARMA

Online losy Sazka

Bonus 300 Kč zdarma

HRAJ NYNÍ
Online stírací losy Korunka

Bonus 300 Kč zdarma

HRAJ NYNÍ
Online stírací losy Fortuna

Bonus 300 Kč zdarma

HRAJ NYNÍ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hledáte vhodný dárek k narozeninám, Vánocům nebo třeba ke svatbě? Stírací losy se hodí ke každé příležitosti – stačí si umět vybrat ten správný.

Fortuna losy Foto: Fortuna

Los jako perfektní dárek

Vybírat dárky je někdy těžké. Často si pak dáváme různé zbytečnosti, které se hromadí na půdách a poličkách. Internetové bazary jsou plné „nevhodných dárků“, které obdarovaní posílají dál. A spousta lidí najde rok co rok pod stromečkem nové ponožky a papuče. Pokud pátráte po něčem zábavnějším, než jsou právě ponožky, možná by se vám mohl líbit nápad darovat stírací los. Vás přijde takový dárek třeba jen na pár korun (ovšem dají se sehnat i luxusnější losy za až 500 Kč), obdarovaný se pobaví, a navíc bude mít šanci získat velké peníze.

Papírových stíracích losů existují desítky. A co teprve těch elektronických! Můžete samozřejmě koupit první, na který narazíte, ovšem pokud chcete dát opravdu dobrý dárek, věnujte výběru pozornost. Pokud si chcete losy vyzkoušet sami, můžete sáhnout po těch elektronických – nabízí je Fortuna.

sipka KLIKNĚTE ZDE a stírejte Fortuna losy online

  • Dokončete registraci a získejte bonus zdarma
  • Stírejte online losy kdekoli a kdykoli
  • Objevujte pravidelné bonusové nabídky a účastněte se soutěží

Zaregistruj se u Fortuny a stírej losy online

Stírací losy jako dárek – buďte originální

Dávat losy jako dárky není samozřejmě nic převratného. Jde o běžný dárek, který si lidé dávají k Vánocům či narozeninám už celé roky. Nicméně s trochu snahy se vám může povést opravdu originální dárek – zvlášť když los zkombinujete třeba ještě s nějakým dalším dárkem nebo přáníčkem.

Základem je vybrat ten správný los, který chcete darovat. Losy mají různou grafiku a každá se hodí k něčemu jinému. Záleží na příležitosti, k jaké chcete los darovat, a samozřejmě také na dané osobě, kterou chcete potěšit. Jestliže dáváte los jako dárek, měli byste ho také zajímavě zabalit a ideálně zkombinovat s nějakým dalším dárkem.

NEJLEPŠÍ ONLINE STRÍRACÍ LOSY - PŘEHLED BONUSŮ:
Mega lodě Maximální výhra 1 000 000 Kč SETŘI NYNÍ
Smaragdová7 Maximální výhra 3 000 000 Kč SETŘI NYNÍ
Zlatý Měšec Maximální výhra 1 500 000 Kč SETŘI NYNÍ
Štěstíčko Maximální výhra 100 000 Kč SETŘI NYNÍ
Amore Maximální výhra 100 000 Kč SETŘI NYNÍ
Velký hráč Maximální výhra 10 000 000 Kč SETŘI NYNÍ
Apollo Maximální výhra 50 000 Kč SETŘI NYNÍ
Zodiac Maximální výhra 50 000 Kč SETŘI NYNÍ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Výběr losu: Jak darovat perfektní los?

Ať už chcete dát jen nějakou drobnost, nebo hledáte něco luxusního, vhodným dárkem mohou být právě stírací losy. Koupit se dají v širokém cenovém rozpětí, ty nejlevnější losy stojí 20 Kč, nejdražší naopak až 500 Kč. Nejprve si proto rozmyslete, za kolik chcete stírací los kupovat. Pokud chcete darovat jen nějakou drobnost, můžete sáhnout po levných losech za 20 Kč (Štístko, Čtyřlístek nebo Zlatá šupina). Takové losy se hodí jako dárky třeba i v případě, že chcete obdarovat větší skupinu lidí. Přehled nejlevnějších stíracích losů na trhu najdete v tomto článku na Loterie-Tikety.cz.

Kromě ceny losu můžete zvážit také další parametry: třeba hlavní výhry a pravděpodobnosti výher. V některých losech lze vyhrát opravdu velké částky (nebo třeba dlouhodobé renty), šance na výhru tu ale může být relativně nízká. Pokud chcete, aby měl obdarovaný radost z výhry, sáhněte po losu s co nejvyšší šancí na výhru. Možná bude menší, ale obdarovaný jistě i tak potěší, že vyhrál.

  • Losy s nejvyššími hlavními výhrami: Na losu Premium černá perla se nachází hlavní výhra 15 milionů Kč. Na losu 50X VÍCE dokonce 20 milionů Kč. Oba tyto losy jsou za 500 Kč. U Premium černé perly je šance na výhru 44,3 % a šance na hlavní výhru 0,0001 %. U losu 50X VÍCE je šance na výhru 30,9 % a šance na hlavní výhru 0,000167 %.
  • Los s dlouhodobými rentami: Nejoblíbenějšími losy, na kterých lze vyhrát rentu, jsou ty z rodiny Rentiér. Hlavní výhra na losu Mega Rentiér je 5 milionů Kč + renta 100 000 Kč měsíčně po dobu 5 let.
  • Losy s nejvyšší šancí na výhru: Velmi vysokou šanci na výhru má los Perfektní dárek (99,99 %), který i z toho důvodu patří k nejpopulárnějším losům od Tipsportu. Stoprocentní šanci na výhru má i Sazka los Tutovka, ten se však již v papírové verzi neprodává.

U stíracích losů s vysokou šancí na výhru je třeba upozornit na to, že některé výhry mohou být relativně malé – dokonce nižší než pořizovací cena losu. Třeba u losu Perfektní dárek, který stojí 400 Kč, lze na výherním losu najít nejmenší možnou výhru 200 Kč.

Perfektní dárek, los s vysokou šancí na výhru Foto: Korunka

Přemýšlejte o tom, komu chcete los darovat

Chcete-li být osobnější, přemýšlejte při výběru losu také o tom, co má daná osoba, kterou chcete potěšit, ráda. Jde o fanouška hokeje, fotbalu nebo jiného sportu? Existují stírací losy se sportovní tematikou – třeba los Zlaté medaile s Ester Ledeckou. Jde o milovníka zvířat? Pak se poohlédněte po losech se zvířátky.

Pokud si nejste jistí, sáhněte po nějakém univerzálním elegantním losu jako je třeba los Perfektní dárek nebo los Milionové přání, který se hodí ke každé příležitosti.

Stírací losy jako dárek pro každého
Pro fanoušky sportu Pro milovníky zvířat Elegantní losy
  • Zlaté medaile (100 Kč)
  • Parádní trefa (100 Kč)
  • Chlupaté štěstí (20 Kč)
  • Veselá zvířátka (20 Kč)
  • MAXI Veselá zvířátka (100 Kč)
  • Milionové přání (100 Kč)
  • Modrý diamant (300 Kč)
  • Perfektní dárek (400 Kč)

Stírací losy k narozeninám, Vánocům a jiným příležitostem

Hledáte los k nějaké speciální události? Existují stírací losy, které se perfektně hodí k různým příležitostem: Pod stromeček se třeba skvěle hodí losy s vánoční tematikou, ke košíku s velikonoční nadílkou můžete místo vajíček (kterých má ten den každý až příliš) přidat los Zlaté vejce.

Jako stírací los k narozeninám nebo svátku se nabízí celá řada možností. Darovat můžete nějaký tematický los podle toho, co má dotyčný rád, nebo nějaký univerzální dárkový los (třeba Modrý diamant). Záleží i na vašem vztahu k dané osobě – pokud máte blízký vztah, můžete dát třeba los Zlaté srdce. Ten se hodí třeba i k výročí či Valentýnu, třeba jako doplněk k růži.

  • Losy k Vánocům: Takových losů je opravdu hodně, stačí si vybrat. Mezi ty levnější patří třeba los Šťastný a veselý, mezi ty dražší pak Zlatá šťastná hvězda nebo Vánoční zlatá rybka. Jaké jsou ty nejlepší vánoční losy jako dárky si můžete přečíst tady.
  • Losy k Velikonocům: Kromě Zlatého vejce můžete darovat třeba Velikonoční nadílku.
  • Losy k rozlučce se svobodou: Darovat můžete losy Jízda nebo Jízda 2.
  • Losy jako svatební dary: Jako svatební dar může posloužit Premium černá perla (můžete ho přiložit do obálky s penězi). Jako svatební výslužka by se mohl hodit menší verze losu – Velká černá perla nebo Černá perla.
  • Stírací losy k narozeninám: Darovat můžete los Milionové přání. Skvěle se hodí i k dalším významným událostem, třeba k maturitě, promoci, získání nové práce, nebo jako gratulace k miminku. V případě, že byste chtěli darovat luxusnější los než Milionové přání (který stojí 100 Kč), můžete sáhnout po již zmíněném Modrém diamantu nebo losu Perfektní dárek.

Při dávání losů jako dárků samozřejmě musíte přemýšlet individuálně. Zatímco někoho by třeba stírací los k narozeninám potěšil, pro jiného to nebude to pravé. Stírací los může být také spíš jen doplňkem k dárku, nikoli hlavním darem. To už záleží na situaci.

Stírací losy jako dárek ke každé příležitosti
Malé události (svátky, srazy atp.) Svatební dar / svatební výslužky / dárek k rozlučce Významné události (narozeniny, promoce...)
  • Čtyřlístek (20 Kč)
  • Štístko (20 Kč)
  • Zlaté srdce (50 Kč)
  • Mates (50 Kč)
  • Jízda (50 Kč)
  • Velká černá perla (100 Kč)
  • Poklad za (200 Kč)
  • Premium černá perla (500 Kč)
  • Milionové přání (100 Kč)
  • Maxi černá perla (200 Kč)
  • Modrý diamant (300 Kč)
  • Perfektní dárek (400 Kč)

Jak darovat stírací losy – tipy a nápady

Stírací losy můžete darovat třeba s bonboniérou, láhví šampaňského nebo přáníčkem. Originálním dárkem může být také přiložená škrabka na losy s věnováním, zvlášť pokud má obdarovaný stírací losy rád a kupuje je víckrát do roka. (Takovou škrabku můžete buď koupit, nebo si ji třeba sami vytisknout na 3D tiskárně – na internetu najdete volně ke stažení různé modely takových škrabek na losy).

Stírací los můžete dát v obálce nebo založené v přáníčku, nebo je můžete ukrýt do jiného dárku a přichystat tak pěkné překvapení. Los můžete ukrýt mezi stránky knížky nebo třeba srolovat do ponožek (takový dárek zvlášť pod stromečkem určitě pobaví).

Vymyslet můžete nejrůznější kombinace. Inspirovat se můžete na stránkách Sazky, kde najdete mnoho dobrých a originálních nápadů, jak darovat stírací losy. Některé z nich vám ukážeme.

sipka Losy k narozeninám můžete darovat třeba ve formě nepečeného dortu:

Stírací losy jako dárky k narozeninám Foto: Sazka

Další možností je darovat los s láhví dobrého šampaňského. U takového dárku si ale předem ověřte, že dotyčný pije alkohol.

sipka Takto pak může vypadat připravený dárek – je jen na vás, zda k němu přiložíte ještě květinu nebo třeba čokoládu:

Losy jako dárky ke každé příležitosti Foto: Sazka

Pokud chystáte zábavnou oslavu třeba pro kamaráda či kamarádku, můžete připravit pohoštění z ovoce, dobrot, ozdob a stíracích losů. Výsledek pak může být opravdu parádní. Podívejte se sami.

sipka Takhle může vypadat originálně přichystaný stůl pro oslavence:

Stírací los jako dárek pro kamaráda Foto: Sazka

Se stíracími losy si můžete užít zábavu třeba i na nějaké párty, srazu nebo oslavě se spoustou lidí. Místo toho, abyste losy rozdali, můžete nechat každého z přítomných, aby si los „vylosoval“, třeba vytáhl z klobouku nebo vytočil na podomácku vyrobeném kole štěstí. Pro takové akce se určitě hodí spíš menší a levnější losy, které ani ve velkém množství nevyjdou tak draho.

sipka Kolo štěstí se stíracími losy může být originální zábava na svatbu:

Kolo štěstí se stíracími losy Foto: Sazka

Jak vidíte, stírací los může být opravdu originální dárek a navíc se s nimi dá užít dost legrace. Při kupování losů buďte ale vždy zodpovědní a myslete na to, komu a k jaké příležitosti je chcete dávat. Ne každá situace je vhodná.

Je los jako dárek vhodný pro každého?

Ačkoli jsou stírací losy pro mnoho lidí zábavné, určitě nejde o vhodný dárek pro každého. Losy byste rozhodně neměli dávat dětem a není ani příliš vhodné stírat je v jejich přítomnosti.

Ujistěte se, že ten, komu chcete los darovat, chápe, jak losy fungují. Stírání losů je pouhá zábava založená na principu náhody. Potenciální výhra může samozřejmě potěšit, neměla by být ale primárním důvodem, proč losy stíráme.

FORTUNA - založ si účet online a získej skvělý bonus

Online stírací losy od Fortuny

Stírej zábavné online losy s bonusem

Založ si účet u Fortuny a užij si zábavu s online stíracími losy s bonusem. Stírej kdekoli a kdykoli a zapoj se do soutěží o zajímavé ceny.

KLIKNI ZDE a začni hrát u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sazka losy online

Jak poznat výherní los: Tipy na online losy

Chcete vědět, které stírací losy nejvíce vyhrávají? Existují triky na to, jak poznat výherní los? Máme pro vás doporučení na TOP výherní...

Česká legální online casina

Legální online casino pro české hráče s bonusy zdarma

Český trh s online casiny je dnes díky novému hazardnímu zákonu regulovaný a každý provozovatel musí splnit přísné podmínky Ministerstva...

Text vánočního přání zdarma ke stažení online

Text vánočního přání zdarma ke stažení online

Podívejte se na ta nejlepší vánoční i novoroční přání, která můžete zaslat po emailu, SMS nebo jako obrázek či video.

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY