Módní pánská trička s potiskem - podívejte se na nové trendy

Tričko je základ každého šatníku. Váháte, co je aktuálně v oblasti triček s potiskem v kurzu a jakou volbou nešlápnete vedle? Máme pro vás pár doporučení, tak se nechte inspirovat!

Módní pánská trička s potiskem - podívejte se na nové trendy
Foto: Pixabay

Materiál je u pánských triček na prvním místě

Při výběru triček nikdy nezapomínejte na materiál. V přírodních materiálech jako je bavlna nebo například bambus se budete vždy cítit lépe než například v polyesteru. Bavlna totiž lépe odvádí pot a bambus umí i příjemně chladit. Navíc právě materiál v poslední době určuje trendy. Umělé materiály jsou a do popředí se dostávají ty přírodní a také udržitelné.

Pánská trička - s potiskem nebo radši bez?

Pokaždé, když si vybíráte nové tričko, stojíte před otázkou, zda zvolit obyčejné bez potisku nebo o něco zajímavější model s potiskem. Obě varianty mají své pro i proti. Potisk může podtrhávat vaši osobnost a vyjadřovat váš názor. Zatímco tričko bez potisku je velice univerzální, hodí se ke všemu a snadno se kombinuje například s pánskou koženou bundou.

Co je trendy v oblasti pánských triček s potiskem?

Aktuálním hitem v oblasti nejen pánských triček je jednoduchost. Čerstvé trendy jsou tyto druhy potisků:

  • nápis nebo logo ve stejné barvě jiného odstínu jako je samotné tričko
  • obrázek uprostřed
  • obrázek či nápis vysoce kontrastní s barvou trička (černé na bílém)
  • celoplošný potisk
  • sítotisk

Nezapomínejte na to, že takový potisk často vyžaduje speciální péči. Ne každý potisk totiž můžete bez obav vyprat na 60 °C, aniž by se to nepromítlo na jeho kvalitě. Vždy postupujte podle pokynů na cedulce a vybírejte si takové potisky, které již na první pohled působí trvanlivě.

Jak nosit pánská trička s potiskem?

Existuje jen jedno pravidlo, jak nosit trička s potiskem. Noste je tak, aby se příliš nebily s ostatním oblečením, které máte zrovna na sobě. Trička s malým nápisem či obrázkem jsou téměř univerzální, avšak například celoplošné potisky by se neměly kombinovat například se vzorovanou látkou kalhot. Při výběru trička se řiďte tím, co se vám samotným líbí nejvíce a co sedí do vašeho vkusu a stylu. Pokud narazíte na tričko s potiskem, který vyjadřuje vaši osobnost, jděte do něj, takový kousek se ve vašem šatníku nikdy neztratí!

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Nakupujte a prodávejte na Bazoši v tmavém režimu

Nakupujte a prodávejte na Bazoši v tmavém režimu

Nejoblíbenější internetový bazar u nás stále vylepšuje své služby. Nyní Bazoš vychází uživatelům vstříc možností přepnout na tmavý režim.

Jak na odstoupení od smlouvy - vzory a formulář

Jak na odstoupení od smlouvy – vzory a formulář

Co dělat, když darujeme nebo dostaneme nevhodný dárek ❓ Jak postupovat, když objevíme vadu na zakoupeném zboží a potřebujeme vyřídit...

Ložní prádlo na zimu: Vybíráme hřejivé a příjemné materiály

Ložní prádlo na zimu: Vybíráme hřejivé a příjemné materiály

Na zimu kupujeme ložní prádlo, které zahřeje, i když je venku pod nulou. Zároveň by ale mělo být prodyšné a savé, abychom se v něm...

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY