Nejlepší outfity na letošní jaro - co si obléknout?

Jaro je skoro v plném proudu! Pokládáte si otázku, v jakém asi outfitu budete letos nejvíce zářit a jaké jsou vůbec letošní módní trendy? Máme pro vás odpovědi a přehled toho, co letos frčí a v čem budete za ikonu. Nechte se našimi tipy inspirovat!

Nejlepší outfity na letošní jaro - co si obléknout?
Foto: Pxhere

Jaké jsou módní trendy pro letošní jaro?

Móda je kruh, do kterého jednak vstupují naprosté novinky, ale častěji se spíše opakují prvky z předchozích let. Letos tomu nebude jinak. Na jaře 2022 se tradičně vrátí pár retro klasik, a kromě nich parádu uděláte i v těch nejčerstvějších trendech. Těšíte se na konkrétní doporučení? Pojďme se na ně podívat.

Užijte si jaro v módních outfitech

Móda není jen o oblečení, zahrnuje také doplňky nebo boty. Po čem sáhnout pro letošní jaro. Stylisté doporučují následující:

  • zářivé barvy
  • masivní boty na platformě (nejlépe v kombinaci s širokými kalhotami)
  • doplňky z perel
  • jednobarevné outfity
  • kostkovaný a pruhovaný vzor
  • krátké sukně a šaty
  • háčkované vintage kousky
  • barefoot boty
  • udržitelné výrobky

Jarní móda 2022 - je čas na nákupy

Kromě výše zmíněných bude velký fashion hitem také zavazování za krkem, které u topů nebo u šatů krásně zvýrazní ramena a paže. Myslete taky na to, že midi délka šatů už začíná být pomalu out a větší parádu uděláte v mini šatech. Hitem v oblasti vlasových doplňků zůstávají šátky sladěné s outfitem. Největší výběr dámské módy najdete na eshopech, mrkněte třeba na Modivo, kde také využijete Modivo slevový kód.

Jaké jsou nejmódnější barvy v roce 2022?

Chcete svůj šatník oživit nějakým barevným kouskem? Letošní barvou roku je Veri Peri, modrý odstín s fialovými nádechy. Kromě té stylisti zmiňují křiklavě oranžovou, syté a výrazné tóny modré nebo limetovou. Nebojte se ani barvy mezi s sebou kombinovat. Trefou do černého však bude jednobarevný outfit od hlavy až k patě. Takové outfity dominují i v inspiracích na About You. Chystáte se tam nakoupit? Jistě vás potěší tato Abou You sleva.

Nezapomínejte na udržitelnost a svůj styl

Při svých nákupech pamatujte také na udržitelnost a kvalitu materiálu. Zdražování se projevuje i u módy, proto investujte do přírodních nebo recyklovaných materiálů nejlépe lokálního původu. Když při svých nákupech využijete některý ze slevových kód z https://buykers.cz navíc můžete docela solidně ušetřit. V poslední řadě vždy pamatujte na svůj styl, kolikrát totiž pro nás může být při nákupech mnohem lepším vodítkem než aktuální módní trendy.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Nakupujte a prodávejte na Bazoši v tmavém režimu

Nakupujte a prodávejte na Bazoši v tmavém režimu

Nejoblíbenější internetový bazar u nás stále vylepšuje své služby. Nyní Bazoš vychází uživatelům vstříc možností přepnout na tmavý režim.

Jak na odstoupení od smlouvy - vzory a formulář

Jak na odstoupení od smlouvy – vzory a formulář

Co dělat, když darujeme nebo dostaneme nevhodný dárek ❓ Jak postupovat, když objevíme vadu na zakoupeném zboží a potřebujeme vyřídit...

Ložní prádlo na zimu: Vybíráme hřejivé a příjemné materiály

Ložní prádlo na zimu: Vybíráme hřejivé a příjemné materiály

Na zimu kupujeme ložní prádlo, které zahřeje, i když je venku pod nulou. Zároveň by ale mělo být prodyšné a savé, abychom se v něm...

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY