Online losy Korunka u Tipsportu & Chance: Stírejte zábavné losy

Nejlepší online losy – REGISTRACE ZDARMA

Online losy Sazka

Bonus 300 Kč zdarma

HRAJ NYNÍ
Online stírací losy Korunka

Bonus 300 Kč zdarma

HRAJ NYNÍ
Online stírací losy Fortuna

Bonus 300 Kč zdarma

HRAJ NYNÍ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Stírací losy jsou velmi oblíbený a dostupný typ hazardní zábavy. Věděli jste ale, že u Tipsportu a Chance lze stírat i online a to od 5 Kč za los?

PŘEHLED LOSŮTOP LOSY

Stírejte Korunka losy online. Foto: Chance

Online stírací losy Korunka – bavte se s nimi u Tipsportu/Chance

Papírové stírací losy od Korunky jistě znáte, protože je běžně zakoupíte v libovolné kamenné pobočce Tipsportu nebo Chance. Všechny tři značky totiž patří do stejného holdingu jménem Tipsport a.s.

Jenže od července 2023 se vše zásadně mění. Od té doby lze totiž stírací hry od Korunky zakoupit online přímo u Korunky, ale také i u Tipsportu nebo Chance. To znamená, že pokud zde máte založené herní konto, můžete stírat losy od Korunky online. Pokud však herní konto ještě nemáte, doporučujeme si ho založit, protože na vás čeká i uvítací bonus pro nové hráče.

sipka KLIKNĚTE ZDE a stírejte Korunka losy online

  • Dokončete registraci a získejte bonus 300 Kč zdarma
  • Stírejte online losy kdekoli a kdykoli
  • Využívejte pravidelné bonusové nabídky a účastněte se soutěží

Zaregistruj se u Chance a stírej online losy Korunka

Stírací losy online jsou na vzestupu

Bývaly doby, kdy se dalo zakoupit stírací los pouze na některé z kamenných poboček. Jednalo se o papírové losy s různými motivy, na kterých se skrývala zpravidla stříbrná vrstva určena k setření. Někdo to dělá nehtem, někdo klíčem od domu, ale nejčastěji se používá mince. To jsou tradiční způsoby, jak odhalit, jestli stříbrná vrstva skrývá nějakou výhru.

Tyto papírové losy lze zakoupit samozřejmě stále, ale čím dál větší oblibě se těší jejich online verze. Ty jsou jak po designové stránce, tak po té herní prakticky stejné, jako jejich „papíroví předchůdci“. U online losů samozřejmě nepotřebujete mít po ruce něco, čím je setřete. Stíráte pomocí myši, ale také prstu, a to v případě, že jste si los zakoupili na dotykovém zařízení.

Zážitek ze hry je tedy prakticky stejný a výhodou je, že nemusíte nikam chodit. Online stírací los zakoupíte z domova kdykoliv budete chtít a nemusíte spoléhat na otevírací dobu kamenné pobočky.

Stírací losy Korunka online (Chance / Tipsport losy 2023 – přehled)

Ani co se týče výher neexistuje mezi nimi rozdíl. Na Tipsportu jsou totiž Korunka losy, ve kterých lze vyhrát desetitisíce, ale i miliony korun. Co také jistě oceníte je, že některé z nich lze koupit už za 5 korun, takže se jedná o velmi dostupnou zábavu s pěknými výhrami.

Poté už to je jen vaše volba, který vás zaujme nejvíce. Aktuálně jich má Tipsport (a Chance) v nabídce rovných 20 a všechny z nich, pokud budete chtít, můžete otestovat i zdarma v demo režimu o virtuální mince. Po rozkliknutí kteréhokoliv z nich si totiž vybíráte mezi tlačítky „HRA ZA PENÍZE“ a „HRA PRO ZÁBAVU“. Demo režim se pak skrývá pod druhým jmenovaným tlačítkem.

Je to skvělý způsob, jak si hry otestovat, podobně jako je tomu u online hracích automatů, ale je třeba pamatovat, že v tomto režimu hry nelze vyhrát opravdové peníze.

sipka SETŘÍT LOSY ONLINE

NÁZEV
CENA HLAVNÍ VÝHRA
Zodiac 5 Kč 50 000 Kč
Champion 10 Kč 10 000 Kč
Funny sheep 2 10 Kč 100 000 Kč
Amore 10 Kč 100 000 Kč
Geisha 10 Kč 100 000 Kč
Funny Sheep 20 Kč 200 000 Kč
Crazy Fruits 20 Kč 500 000 Kč
Amazons 20 Kč 100 000 Kč
Gems 20 Kč 200 000 Kč
Gold Mine 30 Kč 300 000 Kč
Egyptian Treasure 30 Kč 300 000 Kč
Smaragdová 7 50 Kč 3 000 000 Kč
Korunka 50 Kč 2 000 000 Kč
5x Více 50 Kč 2 000 000 Kč
Maxi veselá zvířátka 50 Kč 1 000 000 Kč
10x Více 100 Kč 5 000 000 Kč
Treasure Island 100 Kč 2 000 000 Kč
Stříbrná Korunka
100 Kč 5 000 000 Kč
Millionaires Club 150 Kč 4 000 000 Kč
Královská 7 200 Kč 10 000 000 Kč

Nejlepší stírací losy u Tipsportu 2023? Existuje recept, jak vybrat výherní los?

Zřejmě i vás napadlo, zda není možné poznat, který stírací los je výherní ještě před jeho koupí. Jak u papírových stíracích losů, tak u těch online to nejde nijak zjistit. U papírových losů může možná dojít k nějakým spekulacím, ale u online losů nedochází ani k těm. Jakmile si totiž vyberete typ e-losu, po jeho zaplacení vám software jeden automaticky vylosuje a nelze to vzít zpět. Žádná podrobnější možnost výběru není a ve výsledku to ničemu nevadí, protože ať už stíráte losy v jakékoliv podobě, výhra je vždy náhodná a nelze ji žádným výběrem předem ovlivnit.

TOP 3 Tipsport losy, které nejvíce vyhrávají (procento výherních losů)

Jediný způsob, jak volbu výherního losu ovlivnit je, že si vyberete ten typ hry, který má největší pravděpodobnost výhry. V průměru se výhernost stíracích losů pohybuje mezi 40–50 %, ale některé z těch, které najdete u Tipsportu, mají výhernost výrazně vyšší. Jedná se o tyto:

  • Champion – 99, 9 %
  • Gold Mine – 81 %
  • Amore – 78 %

Je však třeba upozornit, že se nejedná o šanci na vítězství hlavní výhry. Výherních losů je třeba 99,9 % z celkového součtu vydaných losů, ale ve většině případů se jedná o ty s výhrou, jejíž výše nepokryje náklady spojené s nákupem losu.

TOP 3 stírací losy Tipsport podle hlavní výhry

Dalším kritériem, dle kterého volit online stírací losy, jsou hlavní výhry, které můžete na konkrétní hře vyhrát. Stírací losy Korunka u Tipsportu nabízí i několik losů, ve kterých je hlavní výhra nastavena na miliony korun. Největší možné výhry pak nabízí tyto:

  • Královská 7 – 10 000 000 Kč
  • Stříbrná Korunka – 5 000 000 Kč
  • 10x Více – 5 000 000 Kč

Ceny těchto losů přitom nejsou nijak závratné. Pohybují se mezi 100–200 Kč, což je vůči možné potenciální výhře velmi zajímavé. Samozřejmě ve všech případech hlavní výhru skrývají jen jednotky z vydaných losů, takže šance na hlavní výhru je velmi malá. O to ale ani tak nejde, hlavní je totiž zábava s online stíracími losy spojená a přesně tento parametr Korunka losy u Tipsportu dokonale splňují.

Losy Korunka: kde koupit a kde vyplatit?

Internetové stírací losy Korunka můžete zakoupit například na oficiálním webu Tipsportu. Je však nezbytné, abyste měli plně dokončenou registraci herního konta. Je jedno, jestli jste si ho založili už v minulosti u online sázkové kanceláře Tipsport nebo u online casina Tipsport Vegas. Vaše herní konto bude fungovat i v případě e-losů.

Co se týče vyplácení výher, nemusíte s e-losy nic řešit. Jakmile totiž los setřete, ihned bude vyhodnocen a případná výhra vám bude obratem poslána na herní konto.

Tipsport losy – kde vybrat výhru? Záleží na typu losu

Jak už jsme zmínili, Tipsport a Chance losy jsou Korunka losy a způsoby, jak vybrat výhry jsou v obou případech stejné. Samozřejmě, pokud si stírací los koupíte na některé z poboček Tipsportu, musíte opět s výherním papírovým losem na pobočku. Jedině tak vám bude výhra vyplacena.

Jestliže jste ale hráli Korunka los online, výhra vám bude připsána na registrované herní konto, ze kterého jste stírací los zakoupili. Z něj si lze pak peníze poslat na bankovní účet. Obvykle dorazí za 1–3 dny.

Papírové Tipsport losy – prodejní místa najdete po celé ČR

Dnes už si papírové losy fyzicky mnoho hráčů nekoupí. Hraní online je totiž pohodlnější a v mnohých případech i levnější. Obecně papírové losy v ČR nekoupíte pod 20 Kč, zatímco online losy startují už na 5 Kč. Je to pochopitelně z důvodu, že výroba papírových losů je výrazně nákladnější, než výroba e-losů.

Nicméně e-losy jednu nevýhodu mají. Nelze je totiž darovat, tak jako v případě papírových losů. Ty se totiž v poslední době často používají jako oblíbený dárek k narozeninám nebo k jiným příležitostem. Dokonce se vyrábí i speciální losy s vánoční tématikou, které lidé darují svým blízkým pod stromeček.

To je však ale asi jediný důvod, proč si dnes papírový stírací los zakoupit. Hraní online je totiž stejně zábavné, a přitom nemusíte na krok z domu.

KORUNKA online losy - založ si účet a získej skvělý bonus

Zaregistruj se a stírej Korunka losy online

Stírej online losy od Korunky

Založ si účet a užij si zábavu s online stíracími losy s bonusem. Stírej kdekoli a kdykoli a zapoj se do soutěží o zajímavé ceny.

KLIKNI ZDE a stírej Korunka losy online

1️⃣ Jak zakoupit online los Korunka u Tipsportu?

Na webu Tipsportu se přihlaste do svého herního konta, přejděte do sekce Loterie Korunka a následně klikněte na záložku Losy. Poté si vyberte libovolný los z nabídky a můžete začít stírat.

2️⃣ Korunka losy – Kde vybrat výhru?

Pokud jde o výhry s online stíracími losy od Korunky, máte to jednoduché. Pokud si totiž los zakoupíte u Tipsportu dle tohoto postupu, bude vaše případná výhra automaticky vyhodnocena softwarem a následně připsána do vašeho herního zůstatku.

3️⃣ Losy Korunka – kde vybrat online losy s největší pravděpodobností výhry?

Jestliže hledáte online stírací losy od Korunky s největší pravděpodobností výhry, podívejte se do našeho přehledu, kde naleznete TOP 3 losy, se kterými máte největší šanci vyhrát.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Podmínky a ustanovení bonusů

Podmínky a ustanovení bonusů provozovatelů hazardních her

Podmínky bonusů mohou být často velmi obsáhlé a pro mnoho začínajících hráčů i nejasné. Seznamte se s používanými typy a variantami bonusů.

Vládní návrh zdanění výher nepomůže ničemu a poškodí všechny

Vládní návrh zdanění výher nepomůže ničemu a poškodí všechny

Zdánlivě nepodstatná součást takzvaného Ozdravného balíčku, kterým chce vláda Petra Fialy konsolidovat veřejné finance, poškodí sázkaře a...

Nejlepší online casina pro české hráče

Nejlepší online casina pro české hráče

Zábava v online casinech je mezi českými hráči čím dál více oblíbenější. Víte, která česká online casina si pro svou hru vybrat a proč?

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY