5 důvodů, proč zažít tandemový seskok padákem

Chcete zažít něco nového? A máte pro strach uděláno? Vyzkoušejte jeden z nejoblíbenějších zážitků současnosti – tandemový seskok padákem. Kromě odvahy nic dalšího nepotřebujete. Proč to za to stojí?

5 důvodů, proč zažít tandemový seskok padákem
Foto: Adrop

Pohráváte si s myšlenkou, že vyzkoušíte tandemový seskok padákem? Jestli jste ještě trochu nalomení, nechte se přesvědčit, proč je tenhle zážitek rozhodně dobrý nápad. A pak si užijte svou chvilku adrenalinu a euforie, stojí to za to!

1. Adrenalin, který by se dal krájet

Tandemový seskok padákem je jedním z nejvíce adrenalinových zážitků, které můžete v současnosti zažít. Pocit, kdy společně s instruktorem vyskočíte z letadla, je nepopsatelný. Směsice strachu a zvědavosti se při volném pádu 200 km/h mění na extrémní adrenalin. Jakmile se po přibližně minutě ocitnete dostatečně nízko, otevře se padák a pocítíte úlevu a nadšení zároveň.

2. Neopakovatelné výhledy

Myslíte, že nebude při volném pádu dost času na kochačku okolím? To máte pravdu, ale naštěstí máte dobrých 20–30 minut na užívání si výhledů při jednosměrném letu nahoru, při kterém uvidíte krajinu z úplně jiné perspektivy.

A kdybyste přeci jen byli moc nervózní na rozhlížení, po otevření padáku z vás všechna nervozita opadne a budete se moct kochat ještě 10–15 minut během doletu, než s vámi instruktor přistane.

3. Překonání sama sebe

Občas je potřeba vystoupit ze své komfortní zóny. Jinak bychom se nikdy neposunuli z místa. A tenhle výlet ze zajetých kolejích bude pořádná jízda! Skočit poprvé do prázdna, kde se pod vámi rozprostírají 4 kilometry ničeho, to už chce trochu odvahy. Ten pocit, že jste to dokázali, je ale neskutečný. Euforie zaručena.

4. Ultimátní zlepšovák nálady

Kolikrát se vám stalo, že jste si mysleli, že něco nezvládnete? A když jste to zvládli, měli jste náladu hned o pár stupínků výš. Teď si představte, jak se budete cítit, když překonáte pud sebezáchovy a poletíte volným pádem k zemi celou minutu! Záplava endorfinů a úsměv od ucha k uchu vám budou odměnou minimálně do večera.

5 důvodů, proč zažít tandemový seskok padákem
Foto: Adrop

5. Zážitek na celý život

Poslední, ale rozhodně ne nejméně důležitý bod, proč by tandemový seskok padákem měl být na vašem to do seznamu, je to, že se jedná o zážitek, který si budete pamatovat už napořád. Seskok padákem bude určitě jedním z nejvíce vzpomínaných zážitků, o kterém budete vyprávět možná ještě i svým vnoučatům.

Přesvědčili jsme vás a už pokukujete po nejbližším letišti? Pokud chcete mít jistotu, že vyberete dobře, mrkněte na stránky zážitkové agentury Adrop, která nabízí seskoky padákem jen od ověřených skokanů. I adrenalin se vyplatí dělat bezpečně.

Kdybyste náhodou nevybrali, v nabídce Adropu najdete přes 700 dalších zážitků. Vybere si každý: od nadšenců do adrenalinu až po milovníky masáží a wellness.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ďáblova prdel

Tipy na výlety po Česku: Ďáblova prdel v České Kanadě

Chystáte se na výlet, rádi byste vyrazili do přírody a zároveň navštívili kuriozitu, na kterou jen tak nezapomenete? Už jste slyšeli o...

Inspirujte se originálními nápady na oslavu Dne matek

Inspirujte se originálními nápady na oslavu Dne matek

Den matek letos připadá na 14. května. Už máte vymyšlené, čím maminku letos obdarujete? Zapomeňte na obyčejnou kytku a bonboniéru. Místo...

Žádost o cestovní pas – cena, jak dlouho trvá a další info

Žádost o cestovní pas – cena, jak dlouho trvá a další info

Potřebujete si zažádat o nový cestovní pas a hledáte jasné a přehledné informace? Vše, co potřebujete o vydání nového pasu vědět, najdete v...

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY