Vyhrávejte v losech Zlaté medaile s Ester Ledeckou

Nejlepší online losy – REGISTRACE ZDARMA

Online losy Sazka

Bonus 300 Kč zdarma

HRAJ NYNÍ
Online stírací losy Korunka

Bonus 300 Kč zdarma

HRAJ NYNÍ
Online stírací losy Fortuna

Bonus 300 Kč zdarma

HRAJ NYNÍ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

O Ester Ledecké už někdy slyšel pravděpodobně každý, ale věděli jste, že existuje i stejnojmenný stírací los, který skrývá až sedm výher za milion?

Vyhrávejte v losech Zlaté medaile s Ester Ledeckou Foto: Facebook / Korunka

Stírací losy Ester Ledecká od Korunky

Oblíbená česká loterie Korunka vytvořila stírací los, který je inspirován jednou z největších českých sportovních hvězd současnosti. Řeč je samozřejmě o Ester Ledecké, která za svou kariéru už získala mnoho cenných kovů, z nichž velká část byla zlatých. Proto je populární Ester nyní spojena i se stíracím losem, který nese výstižný název Zlaté medaile.

Dokonce „zlatou Ester“ jak je často přezdívaná, najdete na každém z losů vyobrazenou. Může se tak jednat i o hezký dárek, který ocení každý fanoušek, a pokud se navíc poštěstí, los může být klidně i milionový!

Korunka losy můžete pohodlně stírat i online. Stačí si k tomu založit účet a můžete se bavit třeba ze svého mobilního telefonu.

sipka Pro zakoupení Korunka online losů KLIKNĚTE ZDE

  • Registrujte se a získejte bonus 300 Kč
  • Bavte se u velkého výběru interaktivních losů
  • Stírejte online losy kdekoli a kdykoli

Zaregistruj se u Chance a stírej online losy Korunka

Jak funguje Zlatá medaile (losy s Ester Ledeckou)

Jedná se o stírací los, takže se na něm nachází stírací pole. Zlaté medaile mají dokonce dvě, z nichž jedno je pojmenováno jako HRA 1 a HRA 2.

Jakmile setřete první pole s první hrou, najdete na něm 3 řádky po 4 symbolech a také částku, kterou můžete vyhrát. Tuto uvedenou sumu vyhrajete, pokud na daném řádku setřete alespoň 3 stejné symboly. Mezi těmito symboly se objevují různé obrázky, které se týkají Ester, lyžování i snowboardingu. Setřít si můžete například pohár, medaili, sněhovou vločku nebo lyžařské brýle.

Ve druhé hře na vás čekají dvě pole. To v levé části určuje výherní čísla (jsou 3) a pole v pravé části zase vaše čísla (je jich 15). Pokud se některé z vašich čísel bude shodovat s výherním číslem, získáte částku, která je uvedena pod vaším číslem.

Los Ester Ledecká – pravděpodobnost výhry

V oběhu je celkem 750 000 kusů stíracích losů s Ester Ledeckou. Z nich je výherních 188 474. Pravděpodobnost, že zrovna váš zakoupený los bude výherní je tedy 1:3,98 (vyjádřeno v procentech 25,13 %). Nicméně každý z těchto výherních losů skrývá jinou velikost výhry. Samozřejmě se liší i počet losů s jednotlivými výhrami.

Nejvíce je těch s minimální výhrou 100 Kč, kterých je v oběhu přesně 125 000. Co se týče hlavní výhry, která je nastavena na 1 000 000 Kč, tak tu pak nabízí dohromady 7 losů. V tabulce níže se můžete podívat na pravděpodobnosti výhry jednotlivých cen.

Hodnota výhry Počet losů s touto výhrou Šance na tuto či vyšší výhru
1 000 000 Kč 7 0,00093 %
50 000 Kč 2 0,0012 %
10 000 Kč 15 0,0032 %
5 000 Kč 250 0,0365 %
2 000 Kč 1 400 0,2232 %
1 000 Kč 5 800 0,9965 %
500 Kč 14 000 2,8632 %
200 Kč 42 000 8,4632 %
100 Kč 125 000 16,3258 %

Některé z výše uvedených výher lze získat i tím, že na losu setřete vícero souběžných výher. Pro příklad uveďme výhru v hodnotě 500 Kč, kterou lze získat díky pěti výhrám po 100 Kč. Celkově lze na jednom losu setřít až 10 souběžných výher, takže by byla velká chyba, kdybyste po první výhře přestali stírat. Vaše celková výhra totiž může být mnohem vyšší, než se na první pohled může zdát.

Pokud sečteme všechny výhry dohromady, v losech je celkem 45 000 000 Kč, nicméně pokud byste si chtěli koupit všechny, stálo by vás to 75 000 000 Kč.

Nadělil už los Zlaté medaile s Ester Ledeckou hlavní výhru?

Jedním z výherců hlavní výhry je pan Petr z Chomutova, který patří k velkým fanouškům Ester Ledecké. Los Zlaté medaile si koupil hned po vánočních svátcích, což prý rozhodně nebylo poprvé, co si nějaký stírací los zakoupil. Na Ester se mu prý líbí, že je na prkně i na lyžích úžasná a přesto není „nafrněná“ a často se směje. I proto tentokrát sáhnul po losu s Ester.

Když hlavní výhru v podobě 1 000 000 Kč vyhrál, nevěřil svým vlastním očím. Byl tak zaskočený, že šel na pobočku, aby se ujistil, že výhru z losu přečetl správně. Jedno z výherních čísel se objevilo i mezi jeho čísly a pod ním byla částka 1 000 000 Kč. Tuto milionovou radost přineslo výherní číslo 41, které si pan Petr jistě oblíbí do konce svého života.

Kde koupit los s Ester Ledeckou a lze stírat i online?

Loterie Korunka, která losy s Ester Ledeckou vydává, nemá kamenné pobočky. Korunka však patří do holdingu Tipsport, kam spadá i značka Chance, takže pokud si chcete los s Ester Ledeckou zakoupit, využijte některou z kamenných poboček sázkových kanceláří Chance nebo Tipsport a užijte si s losem své malé Las Vegas. Pokud nevíte, kde ve vašem okolí najdete pobočku nejblíže, jděte na web korunky a podívejte se do interaktivní mapky s vyznačenými pobočkami.

Dnes jsou velmi oblíbené i online losy, a tak není divu, že se sázkaři často poptávají, jestli existuje i online stírací los Zlaté medaile. Musíme vás v tomto ohledu zklamat, protože na trhu jsou jen papírové verze a online si los s Ester Ledeckou setřít nelze.

Ester Ledecká los – kde vyzvednout výhru?

Pokud vám los s Ester Ledeckou přinese nějakou výhru, jistě vás zajímá, jak si ji vybrat. Návod není ve všech případech stejný, tak jako u ostatních losů Korunky. Vždy záleží totiž na tom, jak vysoká vaše výhra zrovna je.

Pokud jde o výhry do 10 000 Kč, stačí si zajít na libovolnou pobočku Tipsportu. V případě vyšších výher se podívejte na stránky Korunky, kde naleznete pobočky, které vám vyplatí i vyšší výhry. Tím jsou myšleny výhry do 250 000 Kč, všechny ostatní výhry je třeba řešit se zákaznickou linkou na telefonním čísle +420 311 633 179, kde se domluvíte na bezpečném osobním předání. Všechny výhry je pak možné vybrat do 31. 10. 2024.

Los s Ester Ledeckou od loterie Korunka Foto: Korunka

KORUNKA online losy - založ si účet a získej skvělý bonus

Zaregistruj se a stírej Korunka losy online

Stírej online losy od Korunky

Založ si účet a užij si zábavu s online stíracími losy s bonusem. Stírej kdekoli a kdykoli a zapoj se do soutěží o zajímavé ceny.

KLIKNI ZDE a stírej Korunka losy online

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Stírací losy jako dárky

Stírací losy jako dárek: Jak vybírat?

Hledáte vhodný dárek k narozeninám nebo jiné příležitosti? Ať už chcete dát jen drobnost, nebo hledáte něco luxusního, posloužit můžou...

Stírací losy Rentiér od Sazky - pravděpodobnosti a výherci

Stírací losy Rentiér od Sazky - pravděpodobnosti a výherci

Jakou máte šanci na hlavní výhru v losech Mega Rentiér, Super Rentiér a Rentiér. Jaká je pravděpodobnost, že váš los bude výherní? Na...

Nejlepší online casina pro české hráče

Nejlepší online casina pro české hráče

Zábava v online casinech je mezi českými hráči čím dál více oblíbenější. Víte, která česká online casina si pro svou hru vybrat a proč?

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY